Rambo Varianta feminina

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi G
veteran
veteran

Re: Rambo Varianta feminina

Mesaj de Adi G » 11 Ian 2014, 22:03

rechinu scrie: Eu nu sant de parere totusi ca Lavinia este de sex feminin si Bear de sex masculin. Deci cxerintele trebuie sa fie rezonabile si tinand cont de acest aspect.
mah..... toate femeile vor emancipare si egalitate in drepturi, deci..... I DON'T GIVE A FUCK :lol1:
in rest.... cand esti o persoana publica si apari in emisiuni la TV.... asta-i viata nene! :lol1: fi sigur ca nu o sa te iubeasca toata lumea :lol1: ba mai mult: unii chiar au sa te urasca! altii au sa te jigneasca.... deal with it! :lol: asta-i partea cealalta a medaliei... :wink:

rechinu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de rechinu » 11 Ian 2014, 22:07

Adi G scrie:
rechinu scrie: Eu nu sant de parere totusi ca Lavinia este de sex feminin si Bear de sex masculin. Deci cxerintele trebuie sa fie rezonabile si tinand cont de acest aspect.
mah..... toate femeile vor emancipare si egalitate in drepturi, deci..... I DON'T GIVA A FUCK :lol1:
in rest.... cand esti o persoana publica si apari in emisiuni la TV.... asta-i viata nene! :lol1: fi sigur ca nu o sa te iubeasca toata lumea :lol1: ba mai mult: unii chiar au sa te urasca! altii au sa te jigneasca.... deal with it! :lol: asta-i partea cealalta a medaliei... :wink:
Cu asta sant de acord. Dar cred ca este important si cine da cu...piatra. Nu? Eu faceam referire la un personaj care comenteaza aici si il cunosc personal. Si el stie foarte bine cine sant si ca eu stiu ce ”probleme” are de este asa de...vehement in jigniri. Acum intelegi? Restul era doar...umplutura. :D

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 11 Ian 2014, 22:20

re ...chinule acu pe bune , tu ti-ai facut cont pe rapitori doar ca sa te agiti aaa argumentezi pe aci ?

ce dragut :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 11 Ian 2014, 22:25

si vad ca iti cam pasa cine da cu pietre in lavinia.... cine o jigneste.... :lol: :lol: :lol: ia zii rechinule.... cum ii treaba? misto gagica, nu? paru negru, ochi albastri.... picioare lungi.... :lol: :lol: :lol:
uite, daca vrei pun o vorba buna pentru tine, o am in lista de prieteni pe feisbuc! :wink: ce zici? :lol:

rechinu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de rechinu » 11 Ian 2014, 22:33

Adi G scrie:si vad ca iti cam pasa cine da cu pietre in lavinia.... cine o jigneste.... :lol: :lol: :lol: ia zii rechinule.... cum ii treaba? misto gagica, nu? paru negru, ochi albastri.... picioare lungi.... :lol: :lol: :lol:
uite, daca vrei pun o vorba buna pentru tine, o am in lista de prieteni pe feisbuc! :wink: ce zici? :lol:

Daca nu a iesit mai demult in liceu, ma indoiesc ca acum ma poti ajuta :lol: , dar daca reusesti, te imbat vreo trei luni cu palinca de care vrei tu :wink: , asa pe...sortimente. Daca ii stii pagina emisiunii sigur vei sti la cine sa trimiti o cere de prietenie. Vb acolo si promit ca iti trimit prin curierat o palinca buna pentru...intuitie. :wink:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 11 Ian 2014, 22:34

rechinu scrie:
Adi G scrie:si vad ca iti cam pasa cine da cu pietre in lavinia.... cine o jigneste.... :lol: :lol: :lol: ia zii rechinule.... cum ii treaba? misto gagica, nu? paru negru, ochi albastri.... picioare lungi.... :lol: :lol: :lol:

Daca nu a iesit mai demult in liceu, ma indoiesc ca acum ma poti ajuta :lol: , dar daca reusesti, te imbat vreo trei luni cu palinca de care vrei tu :wink: , asa pe...sortimente. Daca ii stii pagina emisiunii sigur vei sti la cine sa trimiti o cere de prietenie. Vb acolo si promit ca iti trimit prin curierat o palinca buna pentru...intuitie. :wink:

:lol1:
deal!

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 12 Ian 2014, 11:09

rechinu scrie:
feugen scrie:"Rechinule", tu vorbesti cam din "casa" ori mi se pare mie? O "pisica" moarta doar PUTE. Intrebarea este doar in curtea cui se afla "pisica". Ce-i atat de greu de inteles? Pe cuvant ca incepi sa ma iriti mai mult decat emisiunea in sine si, crede-ma, sunt un individ calm de felul meu.

Dac dai putin pe la scoala, stii, este locul acela cu multe carti, poate inveti sa citesti si citind mesajul de mai devreme vei intelege cum de vorbesc mai din ”casa”. Inca odata pentru tine, am fost coleg de liceu cu Lavinia si o cunosc foarte bine. Ceea ce tu nu ai avut norocul :D . Sa mergi la liceu. :D

Re...chinuitule, ti-am vorbit frumos dar tu povesteai candva de frustrari. Cred ca era vorba de frustrarile tale raportate la bibliotecara sau poate... nici nu vreau sa ma gandesc la cine.
De ce ar fi trebuit sa am norocul de a o cunoaste pe Lavinia? Este vreo diva sa am vreun motiv de regret? :D Uite unde era bunaciunea si... eu nu am stiut... :D
Bucuresti

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 12 Ian 2014, 13:19

Surpriza, surpriza!

In structura Federatiei condusa de dl.Popescu:
.....
.....
Presedinte subcomisia pescuit feminin : Lavinia Ghedan.

De ce n-ati spus asa, domnilor? Stiam si noi noi despre ce este vorba. :lol: :lol: :lol:

Vazand talentul dovedit de dra Lavinia la pescuit, este o mare victorie federala.
Legitimarea pescaritelor este facultativa, sau obligatorie (sub amenintarea iataganului ala de opereta, tarat dupa ea de dra Lavinia) ?.
Ciudata este atitudinea redactiei PV-TV. Au devenit dnii Malin M. & Comp "tutzarii" federali? :shock:

rechinu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de rechinu » 12 Ian 2014, 13:28

feugen scrie:
rechinu scrie:
feugen scrie:"Rechinule", tu vorbesti cam din "casa" ori mi se pare mie? O "pisica" moarta doar PUTE. Intrebarea este doar in curtea cui se afla "pisica". Ce-i atat de greu de inteles? Pe cuvant ca incepi sa ma iriti mai mult decat emisiunea in sine si, crede-ma, sunt un individ calm de felul meu.

Dac dai putin pe la scoala, stii, este locul acela cu multe carti, poate inveti sa citesti si citind mesajul de mai devreme vei intelege cum de vorbesc mai din ”casa”. Inca odata pentru tine, am fost coleg de liceu cu Lavinia si o cunosc foarte bine. Ceea ce tu nu ai avut norocul :D . Sa mergi la liceu. :D

Re...chinuitule, ti-am vorbit frumos dar tu povesteai candva de frustrari. Cred ca era vorba de frustrarile tale raportate la bibliotecara sau poate... nici nu vreau sa ma gandesc la cine.
De ce ar fi trebuit sa am norocul de a o cunoaste pe Lavinia? Este vreo diva sa am vreun motiv de regret? :D Uite unde era bunaciunea si... eu nu am stiut... :D
Imi pare rau pentru tine ca limba romana este chiar asa de greu de inteles. Este o dovada in plus ca are de ce sa imi para rau. In text este vorba de faptul ca ”Imi pare rau ca nu ai avut norocul sa mergi la liceu” caz in care stiai sa citesti si sa intelegi corect. Doar ca, este o formulare din doua propozitii (sunt acele insiruiri de cuvinte despartite de un punct). Eu zic sa nu te enervezi, nu are sens, lumea are nevoie si de cei ca tine :D , cineva trebuie sa conduca si lopata prin santiere. :lol1:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 12 Ian 2014, 14:19

zavera scrie:Surpriza, surpriza!

In structura Federatiei condusa de dl.Popescu:
.....
.....
Presedinte subcomisia pescuit feminin : Lavinia Ghedan.

De ce n-ati spus asa, domnilor? Stiam si noi noi despre ce este vorba. :lol: :lol: :lol:

serios ? :lol: :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Scrie răspuns