Rambo Varianta feminina
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Rambo Varianta feminina
...nu stiu frate...poate nu ma pricep...dar n-am vazut ceva mai fals....si penibil...parerea mea
...unde consideri ca este fals , ca sa pot sa-mi dau seama ce este penibil ?agabi scrie:...nu stiu frate...poate nu ma pricep...dar n-am vazut ceva mai fals....si penibil...parerea mea
Din pacate, nu am putut urmari acest episodMihaitza84 scrie:In aceasta seara, incepand cu ora 18:30, puteti vedea IN PREMIERA, primul episod al filmului Râul Lăpuş, film din seria FISHING AND ADVENTURE - IAta cateva secvente din acest film - http://www.pvtv.ro/video/pescuit-si-ave ... tea-1.html
Sa vedem ce-o sa iasa

Va fi si o reluare a episodului?
...incearca azi de la ora 11 (AM , adica imediat , peste aprox.40 min. )zavera scrie:...

- kingofbeasts
- veteran
Am reusit sa vad si eu in sfarsit prima jumatate de episod. Promite serialul dar nu se tine de cuvant
Subscriu la opinia generala ca e o copie nereusita a unei copii nereusite de supravietuitor (aka Bear Grylls) . Daca faci suprvietuire nu-ti asumi riscuri absolut deloc , si incerci sa previi orice risipa de energie. Nu umblii incaltat prin apa decat daca n-ai de ales (in special daca incaltamintea nu ajunge sa ti se usuce pana la apus), nu dormi fara foc si cu atat mai putin fara sa inspectezi in prealabil solul pe care pui capu jos , nu-ti asumi riscuri inutile de a cadea in apa mai ales cand te afli pe un mal inaccesibil si intelenit, etc.
Daca era despre pescuit si despre supravietuire emisiunea, atunci sa nu uitam ca suntem in epoca moderna in care exista macar un neopren de pus sub tine, o lanterna, un sac de dormit si chiar un cort usor. Echipamentul in general trebuie sa fie usor si de maxima utilitate iar imbracamintea adecvata. Ideea pescuitului in sine e de a te bucura de natura si de a te recrea nu de a te chinui .
Daca ai mei colegi s-au legat mai mult de maceta eu ma leg de lanseta . I-ati dat fratilor sa care ditamai parul si sa faca cu el pescuit de finete pe rau. Asta ca sa nu vorbesc de "troliul" cu care e echipata ca si crapistii se uita lung la el.
Daca nu se gaseste nimeni din tot Pvtv-ul sa-i puna la dispozitie o lanseta de doamne-ajuta pe perioada filmarilor ma ofer sa o fac eu in mod absolut gratuit si fara obligatii
.
In plus, n-ar strica ceva cursuri de pescuit zic eu, nu de alta dar prea se suie in capul clenilor incercand sa-i prinda cu toate ca stie ca e un peste foarte sperios.
Cam astea ar fi cateva concluzii dupa prima jumatate de episod vizionata.

Subscriu la opinia generala ca e o copie nereusita a unei copii nereusite de supravietuitor (aka Bear Grylls) . Daca faci suprvietuire nu-ti asumi riscuri absolut deloc , si incerci sa previi orice risipa de energie. Nu umblii incaltat prin apa decat daca n-ai de ales (in special daca incaltamintea nu ajunge sa ti se usuce pana la apus), nu dormi fara foc si cu atat mai putin fara sa inspectezi in prealabil solul pe care pui capu jos , nu-ti asumi riscuri inutile de a cadea in apa mai ales cand te afli pe un mal inaccesibil si intelenit, etc.
Daca era despre pescuit si despre supravietuire emisiunea, atunci sa nu uitam ca suntem in epoca moderna in care exista macar un neopren de pus sub tine, o lanterna, un sac de dormit si chiar un cort usor. Echipamentul in general trebuie sa fie usor si de maxima utilitate iar imbracamintea adecvata. Ideea pescuitului in sine e de a te bucura de natura si de a te recrea nu de a te chinui .
Daca ai mei colegi s-au legat mai mult de maceta eu ma leg de lanseta . I-ati dat fratilor sa care ditamai parul si sa faca cu el pescuit de finete pe rau. Asta ca sa nu vorbesc de "troliul" cu care e echipata ca si crapistii se uita lung la el.
Daca nu se gaseste nimeni din tot Pvtv-ul sa-i puna la dispozitie o lanseta de doamne-ajuta pe perioada filmarilor ma ofer sa o fac eu in mod absolut gratuit si fara obligatii

In plus, n-ar strica ceva cursuri de pescuit zic eu, nu de alta dar prea se suie in capul clenilor incercand sa-i prinda cu toate ca stie ca e un peste foarte sperios.
Cam astea ar fi cateva concluzii dupa prima jumatate de episod vizionata.

kingofbeasts scrie: Daca ai mei colegi s-au legat mai mult de maceta eu ma leg de lanseta . I-ati dat fratilor sa care ditamai parul si sa faca cu el pescuit de finete pe rau. Asta ca sa nu vorbesc de "troliul" cu care e echipata ca si crapistii se uita lung la el.

nice sumarize
in concluzie despre ce ii emisiunea asta? ca daca pescuitul nu e facut cum trebuie, supravietuitul nici atat, ramane admiratul naturii, o fi ceva documentar despre Romania ?

Multumesc!old_radu scrie:...incearca azi de la ora 11 (AM , adica imediat , peste aprox.40 min. )zavera scrie:...

io nu stiu ce tot ii trageti cu bear grylls... ala a fost soldat de elita si instructor in tehnici de supravietuire la viata lui...
o fi si emisiunea lui exagerata pe ici pe colo dar, sunt convins ca omu ala chiar ar fi in stare sa supravietuiasca in salbaticie daca ar fi nevoit.... lavinia, mai putin...
o fi si emisiunea lui exagerata pe ici pe colo dar, sunt convins ca omu ala chiar ar fi in stare sa supravietuiasca in salbaticie daca ar fi nevoit.... lavinia, mai putin...

Adi G scrie:io nu stiu ce tot ii trageti cu bear grylls... ala a fost soldat de elita si instructor in tehnici de supravietuire la viata lui...
Dar aceasta mi se pare ca este o emisiune de pescuit, si nu neaparat de supravietuire. Nu?

plus ca, mie mi se pare foarte tare emisiunea atata timp cat toata lumea face referire la cea a lui Bear Grylls care are cel putin de 100 de ori mai mare buget decat emisiunea Laviniei.rechinu scrie:Adi G scrie:io nu stiu ce tot ii trageti cu bear grylls... ala a fost soldat de elita si instructor in tehnici de supravietuire la viata lui...
Dar aceasta mi se pare ca este o emisiune de pescuit, si nu neaparat de supravietuire. Nu?