emisiunea e fresh
Rambo Varianta feminina
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Rambo Varianta feminina
e loc de mai bine , deci trebe continuat
emisiunea e fresh
emisiunea e fresh
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
dap! am mai zis io, conceptul nu-i rau. da vedeti poate va cautati si voi un sponsor de haine si echipament outdoor mai de doamne-ajuta... the northface, anderson geoff, jack wolfskin, fjäll räven.... numai cateva exemple de imbracaminte buna, foarte comoda si functionala, si daca voi credeti ca-i musai, sigur gasiti si ceva de camuflaj printre elecristi.albu scrie:Pana la urma cum e ... ii dam mai departe cu emisiunea?
Hai Lavinia ca se poate..fi un pic m ai naturala,faceti emisiunea m ai realista nu cu scafandri care agata pesti in carlige,nu e
fata de vina ca producatorul si regizorul au dat cu bata in balta.
@stefanflorin,la noi in tara Crisurilor e o vorba ,, nu exista femeie urata doar bautura putina''
(bineanteles nu e cazul Laviniei)
Haideti toata lumea paharul sus ,sanatate si la multi anii!
fata de vina ca producatorul si regizorul au dat cu bata in balta.
@stefanflorin,la noi in tara Crisurilor e o vorba ,, nu exista femeie urata doar bautura putina''
Haideti toata lumea paharul sus ,sanatate si la multi anii!
- cristi.albu
- senior

Speram sa primesc raspunsuri de-astea. Va promit ca o sa aveti surprize placute. Nu judecati numai dupa primele emisiuni, care, fie vorba intre noi au fost un fel de demo-uri. La multi ani!
Si nu ne mai trimteti pe Taraf TV, eu ca sa am in grila de programe PV TV-ul a trebuit sa aduc alta firma de cablu in bloc fata de cea existenta care emitea doar F&H si credeti-ma ca nu e usor ca pentru un singur locatar dintr-un bloc sa vina firma respectiva si sa gaureasca toata scara, pentru ca un nebun sa se uite la PV-TVcristi.albu scrie:Speram sa primesc raspunsuri de-astea. Va promit ca o sa aveti surprize placute. Nu judecati numai dupa primele emisiuni, care, fie vorba intre noi au fost un fel de demo-uri. La multi ani!
- cristi.albu
- senior

Am zis si eu asa, la manie. Insa si noi aia care suntem in perioada asta la PVTV vrem putina intelegere. Ni se dau exemple de Discovery, National Geographic, dar credeti-ma realitatea e mult mai complicata. Lucru imbucurator este ca am reusit sa convingem, fie si un singur privitor, sa dea pe PVTV... Multumesc!
cristi.albu scrie:Am zis si eu asa, la manie. Insa si noi aia care suntem in perioada asta la PVTV vrem putina intelegere. Ni se dau exemple de Discovery, National Geographic, dar credeti-ma realitatea e mult mai complicata. Lucru imbucurator este ca am reusit sa convingem, fie si un singur privitor, sa dea pe PVTV... Multumesc!
Mai am de spus un singur lucru, pe perioada de iarna in plin sezon vanatoresc sa fie difuzate mai multe emisiuni de pescuit fie el si de stationar ca m-am plictisit fratilor de Csetei Tamas, deci sincer va spun cred ca am invatat toate tehnicile de vanatoare de la omul asta
-
biban solzos
- veteran

Parca suna altfel decat : du-te pe Etno daca nu-ti place ! Voi, cei de la PVTV, daca vreti putina intelegere, ascultati-i si pe baietii de aici ! Nu pe mine ! Io-s arici pogonici , da-s multi, multi care asta fac si stiu !!! Ce vreti voi sa prezentati, pt multi de aici , sunt niste chestii pe care le-au facut la "ucenicie " ...Acuma sunt profi ! Ascultati-i si pe ei, ca n-aveti nimic de pierdut, dimpotrivacristi.albu scrie:Am zis si eu asa, la manie. Insa si noi aia care suntem in perioada asta la PVTV vrem putina intelegere. Ni se dau exemple de Discovery, National Geographic, dar credeti-ma realitatea e mult mai complicata. Lucru imbucurator este ca am reusit sa convingem, fie si un singur privitor, sa dea pe PVTV... Multumesc!
ps: io n-am decat o rugaminte ...repetati faza cu bibanu ...da' sa fie pupi si release ...
@cristi.albu
La multi ani!
Si daca tot vorbim de postul pvtv...Incercati sa convingeti operatorul de cablu sa difuzeze postul HD .Cred ca e pacat ca nu este transmis decat SD ! Cel putin la mine este transmis doar SD ...
La multi ani!
Si daca tot vorbim de postul pvtv...Incercati sa convingeti operatorul de cablu sa difuzeze postul HD .Cred ca e pacat ca nu este transmis decat SD ! Cel putin la mine este transmis doar SD ...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Bibi , pune o poza si dupa aia lasa fata sa decida , daca vrea sa te pupe sau nu , ar fi cinstit asa , ca tu o vezi , ea pe tine nu