emisiunea e fresh

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
dap! am mai zis io, conceptul nu-i rau. da vedeti poate va cautati si voi un sponsor de haine si echipament outdoor mai de doamne-ajuta... the northface, anderson geoff, jack wolfskin, fjäll räven.... numai cateva exemple de imbracaminte buna, foarte comoda si functionala, si daca voi credeti ca-i musai, sigur gasiti si ceva de camuflaj printre elecristi.albu scrie:Pana la urma cum e ... ii dam mai departe cu emisiunea?
Si nu ne mai trimteti pe Taraf TV, eu ca sa am in grila de programe PV TV-ul a trebuit sa aduc alta firma de cablu in bloc fata de cea existenta care emitea doar F&H si credeti-ma ca nu e usor ca pentru un singur locatar dintr-un bloc sa vina firma respectiva si sa gaureasca toata scara, pentru ca un nebun sa se uite la PV-TVcristi.albu scrie:Speram sa primesc raspunsuri de-astea. Va promit ca o sa aveti surprize placute. Nu judecati numai dupa primele emisiuni, care, fie vorba intre noi au fost un fel de demo-uri. La multi ani!
cristi.albu scrie:Am zis si eu asa, la manie. Insa si noi aia care suntem in perioada asta la PVTV vrem putina intelegere. Ni se dau exemple de Discovery, National Geographic, dar credeti-ma realitatea e mult mai complicata. Lucru imbucurator este ca am reusit sa convingem, fie si un singur privitor, sa dea pe PVTV... Multumesc!
Parca suna altfel decat : du-te pe Etno daca nu-ti place ! Voi, cei de la PVTV, daca vreti putina intelegere, ascultati-i si pe baietii de aici ! Nu pe mine ! Io-s arici pogonici , da-s multi, multi care asta fac si stiu !!! Ce vreti voi sa prezentati, pt multi de aici , sunt niste chestii pe care le-au facut la "ucenicie " ...Acuma sunt profi ! Ascultati-i si pe ei, ca n-aveti nimic de pierdut, dimpotrivacristi.albu scrie:Am zis si eu asa, la manie. Insa si noi aia care suntem in perioada asta la PVTV vrem putina intelegere. Ni se dau exemple de Discovery, National Geographic, dar credeti-ma realitatea e mult mai complicata. Lucru imbucurator este ca am reusit sa convingem, fie si un singur privitor, sa dea pe PVTV... Multumesc!