Rambo Varianta feminina

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Re: Rambo Varianta feminina

Mesaj de MuskMd » 31 Dec 2013, 19:25

e loc de mai bine , deci trebe continuat :D

emisiunea e fresh :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 31 Dec 2013, 19:44

cristi.albu scrie:Pana la urma cum e ... ii dam mai departe cu emisiunea?
dap! am mai zis io, conceptul nu-i rau. da vedeti poate va cautati si voi un sponsor de haine si echipament outdoor mai de doamne-ajuta... the northface, anderson geoff, jack wolfskin, fjäll räven.... numai cateva exemple de imbracaminte buna, foarte comoda si functionala, si daca voi credeti ca-i musai, sigur gasiti si ceva de camuflaj printre ele :lol: .... in rest, keep on rockin! :cooler:

Pif.
veteran
veteran

Mesaj de Pif. » 31 Dec 2013, 20:15

Hai Lavinia ca se poate..fi un pic m ai naturala,faceti emisiunea m ai realista nu cu scafandri care agata pesti in carlige,nu e
fata de vina ca producatorul si regizorul au dat cu bata in balta.
@stefanflorin,la noi in tara Crisurilor e o vorba ,, nu exista femeie urata doar bautura putina'' :D (bineanteles nu e cazul Laviniei)
Haideti toata lumea paharul sus ,sanatate si la multi anii!

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 31 Dec 2013, 20:45

Speram sa primesc raspunsuri de-astea. Va promit ca o sa aveti surprize placute. Nu judecati numai dupa primele emisiuni, care, fie vorba intre noi au fost un fel de demo-uri. La multi ani!

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 03 Ian 2014, 07:59

cristi.albu scrie:Speram sa primesc raspunsuri de-astea. Va promit ca o sa aveti surprize placute. Nu judecati numai dupa primele emisiuni, care, fie vorba intre noi au fost un fel de demo-uri. La multi ani!
Si nu ne mai trimteti pe Taraf TV, eu ca sa am in grila de programe PV TV-ul a trebuit sa aduc alta firma de cablu in bloc fata de cea existenta care emitea doar F&H si credeti-ma ca nu e usor ca pentru un singur locatar dintr-un bloc sa vina firma respectiva si sa gaureasca toata scara, pentru ca un nebun sa se uite la PV-TV :) ..... bine nu numai pentru PV-TV ci si pentru DigiSport mama lor ca nu mai mai transmit Premier League!!! La multi ani!!!

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 03 Ian 2014, 09:16

Am zis si eu asa, la manie. Insa si noi aia care suntem in perioada asta la PVTV vrem putina intelegere. Ni se dau exemple de Discovery, National Geographic, dar credeti-ma realitatea e mult mai complicata. Lucru imbucurator este ca am reusit sa convingem, fie si un singur privitor, sa dea pe PVTV... Multumesc!

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 03 Ian 2014, 12:13

cristi.albu scrie:Am zis si eu asa, la manie. Insa si noi aia care suntem in perioada asta la PVTV vrem putina intelegere. Ni se dau exemple de Discovery, National Geographic, dar credeti-ma realitatea e mult mai complicata. Lucru imbucurator este ca am reusit sa convingem, fie si un singur privitor, sa dea pe PVTV... Multumesc!

Mai am de spus un singur lucru, pe perioada de iarna in plin sezon vanatoresc sa fie difuzate mai multe emisiuni de pescuit fie el si de stationar ca m-am plictisit fratilor de Csetei Tamas, deci sincer va spun cred ca am invatat toate tehnicile de vanatoare de la omul asta :lol: :lol: :lol: e bun n-ai ce sa zici, dar cand 80% din pescari stau acasa pe perioada iernii ar trebui mai mult pescuit in grila de emisiuni iar primavara,vara si toamna puteti sa difuzati vanatoare cand suntem la pescuit :lol: !!! Am vazut ca Malin avea o emisiune despre ''locurile'' de odinioara si astazi pline de poluare,braconieri etc, se continua sau i s-a pus cruce, pentru ca am avea sa-i dam ceva material de filmat multi dintre noi si poate ca pe aceasta cale se sesizeaza cineva, gen ''Romania te iubesc'' varianta pescareasca! Stima!

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 03 Ian 2014, 12:20

cristi.albu scrie:Am zis si eu asa, la manie. Insa si noi aia care suntem in perioada asta la PVTV vrem putina intelegere. Ni se dau exemple de Discovery, National Geographic, dar credeti-ma realitatea e mult mai complicata. Lucru imbucurator este ca am reusit sa convingem, fie si un singur privitor, sa dea pe PVTV... Multumesc!
Parca suna altfel decat : du-te pe Etno daca nu-ti place ! Voi, cei de la PVTV, daca vreti putina intelegere, ascultati-i si pe baietii de aici ! Nu pe mine ! Io-s arici pogonici , da-s multi, multi care asta fac si stiu !!! Ce vreti voi sa prezentati, pt multi de aici , sunt niste chestii pe care le-au facut la "ucenicie " ...Acuma sunt profi ! Ascultati-i si pe ei, ca n-aveti nimic de pierdut, dimpotriva :!: ....Facem pariu, ca daca-i ascultati pe unii de aici va iesi bine ? ...

ps: io n-am decat o rugaminte ...repetati faza cu bibanu ...da' sa fie pupi si release ... :wink: :wink:...

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 03 Ian 2014, 12:31

@cristi.albu

La multi ani!
Si daca tot vorbim de postul pvtv...Incercati sa convingeti operatorul de cablu sa difuzeze postul HD .Cred ca e pacat ca nu este transmis decat SD ! Cel putin la mine este transmis doar SD ... :(
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 03 Ian 2014, 12:55

Bibi , pune o poza si dupa aia lasa fata sa decida , daca vrea sa te pupe sau nu , ar fi cinstit asa , ca tu o vezi , ea pe tine nu :)

Scrie răspuns