Rambo Varianta feminina

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
stefanflorin
veteran
veteran

Re: Rambo Varianta feminina

Mesaj de stefanflorin » 31 Dec 2013, 15:31

Pff cata filozofie...
E un forum public unde fiecare are dreptul la opinie, fie ea buna sau rea, jignitoare sau realista (sau ambele), unde sunt niste reguli care trebuie respectate (eu am facut-o). Daca afirmam ca Oana Roman imi provoaca greata cand o vad la TV, tot parerea asta o aveai? Ma indoiesc...
Pe topicul Arena va luati mamele in toate pozitiile, acum brusc au devenit doamne.
Nu iti raspund la ofense bibane (oricine ai fi in spatele nick-ului), pt. ca nu ma impresionezi catusi de putin.
Hai sus paharul si lasati ipocriziile!
Urasc atarnatorii!

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 31 Dec 2013, 16:13

stefanflorin scrie:Pff cata filozofie...
E un forum public unde fiecare are dreptul la opinie, fie ea buna sau rea, jignitoare sau realista (sau ambele), unde sunt niste reguli care trebuie respectate (eu am facut-o). Daca afirmam ca Oana Roman imi provoaca greata cand o vad la TV, tot parerea asta o aveai? Ma indoiesc...
Pe topicul Arena va luati mamele in toate pozitiile, acum brusc au devenit doamne.
Nu iti raspund la ofense bibane (oricine ai fi in spatele nick-ului), pt. ca nu ma impresionezi catusi de putin.
Hai sus paharul si lasati ipocriziile!
Corect: forum public (daca si un prostalau ca mine are acces :evil: ) ...Opinia (aici e problema :D ) izvoraste din constiinta, educatie, cei sapte samurai , buzunarul cu fermoar, etc....Regulile sunt ale forumului, trebuiesc respectate, dar mai sunt niste reguli, multe, pe care, intr-adevar nu-ti cer sa le respecti, pt ca n-o fac nici eu , DAR : cand vorbesti de femei, tu, ca barbat, si femeia respectiva nu-i prezenta sa -ti dea replica, esti josnic :!:
Referitor la Oana Roman , aveam aceeasi parere ! Tu, inainte sa afirmi ca Oana Roman iti=imi :wink: provoaca greata, trebuia sa te intrebi : Oare Oana Roman nu face hepatita daca ma vede :?:
Incepi sa faci "lanseuri" care nu-ti fac cinste, sincer ! Lasa femeile in pace, e urat ce faci! Pana m-or bana baietii, eu sunt prezent ! Duc mult in spate, daca totusi vrei sa te descarci :?
Referitor la "Arena" ...Inca o greseala fundamentala sau poate una de exprimare :evil: ...Cand vei gasi la biban, bibi, biba, sau cum vreti voi sa-i ziceti , macar vreo aluzie la mama vreunui user, vorbeste...Pana atunci , merge shanta :wink:
Nik-ul e asta! Daca suferi de sindromul "gigel" cu clone , altoiuri, repicari sau transfuzii, chiar ma jignesti :evil:
Pot sa ridic paharul sus cu tine , chiar sus de tot , dar fii barbat :!: :!:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 31 Dec 2013, 16:14

si morala? aveti grija ce va place si ce nu va place ca altfel va arde bibanu militianu.... :lol1:
hai la multi ani! :bere:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 31 Dec 2013, 16:40

Adi G scrie:si morala? aveti grija ce va place si ce nu va place ca altfel va arde bibanu militianu.... :lol1:
hai la multi ani! :bere:
Frumos :respekt: La Multi Ani ! :bere: Asa trebuie facut in zilele astea !

Morala : Lasa sa treaca Anul Nou ....Apoi, nu stiu daca esti credincios, in ce religie, sau ce "domeniu" crezi, n-am nevoie de martori sau confirmari, dar daca tu o sa te rogi sa-ti dea D-zeu , soarta, universul, budha , etc, viata ce-a avut-o bibanul cu militianul, dai dovada ca ai sange-n "caracter" ... Si chiar ai curaj sa infrunti viata ...Cu mana pe inima i-ti spun : nu-ti doresc !
In perioada asta, nu panglicaresc , si nici nu vreau raul nimanui ! C-asa sunt eu, mai prost !

Hai :bere:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 31 Dec 2013, 17:52

Ptiu ,cin' sa gasit zmeul zmeilor.. :lol: :lol:

Sügér pikkelyes
Hal mai thare pescar dha obletzi dupa planeta...descoperitorul unei noi specii...bibanul oglinda,el fiind opusul ,adica ...Sügér pikkelyes :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 31 Dec 2013, 18:14

semlecangheorghe scrie:Ptiu ,cin' sa gasit zmeul zmeilor.. :lol: :lol:

Sügér pikkelyes
Hal mai thare pescar dha obletzi dupa planeta...descoperitorul unei noi specii...bibanul oglinda,el fiind opusul ,adica ...Sügér pikkelyes :lol:
Oho hoooo, aho, aho ...
Hop, gigelul cel misto !
A scapat si el de-acasa ,
Fugarit de-a lui nevasta !
Sparge, rupe in figuri
Si pozeaza-n cei mai duri ...
Dar nu vede ca-i afon,
El, Gigelul aceton :mrgreen: :mrgreen:

ps: acuma, ca-s "off" , e momentul :wink: :wink:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 31 Dec 2013, 18:28

Gata, pauza, Gigel , fugi acasa, n-am timp de tine . De maine seara, te "hranesc " in continuare....

La Multi Ani, gigi, tie si la toti ai tai ...asa spune un om care merge in VIZITA la gradina zoologica ...Cei care locuiesc acolo, incearca sa raspunda cum pot ....tu ai ajuns la stadiul Vasile Blaga ( un baiat de pe forum dixit :mrgreen: ) ...Asta e numit bulldog , tot ceva cu lesa si lantz :mrgreen: ...Fii rabdator , evolutia i-si spune cuvantul ...La tine mai greu, dar nu dispera !

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 31 Dec 2013, 18:34

Pana la urma cum e ... ii dam mai departe cu emisiunea? Ca pe langa niste frustrari izolate si niste macho mani mai sunt si oameni care pot discuta "la obiect". Apropos, aici la arena se modereaza comentariile, pentru ca unele nu au nicio treaba cu subiectul...
Lavinia m-a rugat sa multumesc tuturor pentru interes, pietenilor de la Facebook si de pretutindeni (peste 2500 in cateva saptamani) si sa va urez fir intins in 2014!Imagine

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 31 Dec 2013, 18:56

cristi.albu scrie:Pana la urma cum e ... ii dam mai departe cu emisiunea? Ca pe langa niste frustrari izolate si niste macho mani mai sunt si oameni care pot discuta "la obiect".
Cum e ? daca-i dupa Fane florin, e neagra si cu par ! Daca-i dupa ceilalti, dati-i mai departe cu emisiunea . Dar ascultati-i si pe ei ! Sunt baieti buni, nu-s cioflingari, cunosc fenomenul, unii chiar amanuntit ...Mie-mi spunea cineva, odata : unde gandesc doua capete iese un lucru mai bun ! Pierdeti ceva daca-i ascultati si pe baietii de aici ? Daca voi credeti asta, va priveste ! Lavinia va fi terfelita in continuare ! Acceptati parerile celor care vor REALITATE ....Dati-i lui gigel kitsch-ul ...ulk-ului mocirla de pe mal ...Prezentati realitatea , Lavinia sa fie in film cea care-i in bucatarie , fara exagerari, fara , fara....Chiar sunt stopat de alte activitati ! ....

Salutari Laviniei ! Bibanul n-o uita :D :D :D

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 31 Dec 2013, 18:57

Dati inainte!
Adineauri am vazut cateva bucatele din emisiunea de pe Cris, mi-a placut ca a vorbit despre baraje si taierile de lemne care distrug raurile si pestii.
Hai Lavinia! 8)
La multi ani si multe emisiuni!
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns