Frate, din toata tara asta plina de femei frumoase, cum nu au ailalti la un loc, au gasit-o pe cea mai urata!
Vorba aia...daca ar fi ultima femeie din lume, i-as pune sa mai numere o data

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
@ stefanflorin, ai reusit acum, in toiul sarbatorilor, sa fii autorul celei mai mizerabile postari pe care-am vazut-o in ultimii anistefanflorin scrie:Emisiunea ca emisiunea, da protagonista e deosebit...de urata!!!!!!!!!!
Frate, din toata tara asta plina de femei frumoase, cum nu au ailalti la un loc, au gasit-o pe cea mai urata!
Vorba aia...daca ar fi ultima femeie din lume, i-as pune sa mai numere o data
biban solzos scrie:@ stefanflorin, ai reusit acum, in toiul sarbatorilor, sa fii autorul celei mai mizerabile postari pe care-am vazut-o in ultimii anistefanflorin scrie:Emisiunea ca emisiunea, da protagonista e deosebit...de urata!!!!!!!!!!
Vorba aia...daca ar fi ultima femeie din lume, i-as pune sa mai numere o dataToti au criticat emisiunea, cu tot ce tine de ea, si pe buna dreptate...si te-ai gasit tu cu: " da protagonista e deosebit ...de urata !!!!!! " ...E o femeie ! Bunul simt te-ar fi obligat , chiar daca ar fi fost asa, sa taci !
Daca nu bunul simt, atunci cei 7 ani ! Daca nici astia, atunci educatia ! Dar.... Puteai sa critici tot ce face, ce spune, cum se misca , gesturi, dictie, tot ...Cred ca la tine-i exact faza cu vulpea si cu strugurii acri
![]()
....
Fata nu te-a jignit cu nimic, nu ti-a adresat vreun cuvant, nimic...tu o faci urata ! Da' ( vezi ca la " DA protagonista " trebuia apostrof , adica un limbric in coltul dreapta sus la " a") pe ce fizic de topmodel si chip angelic te bazezi tu ca sa umilesti o femeie, indiferent cine-ar fi ea ? Esti cumva idolul femeilor gravide, teroarea babelor la menopauza , zburatorul prin termopane al mucoaselor cu acnee ??? Traiesti "cristalizat " in turnuri de fildes , iar in jurul tau fac "trenuletul" puzderie de 90-60-90 ?
Daca nu poti fi om civilizat, sa nu jignesti o femeie , fii macar pescar si cere-ti scuze ! Ar fi frumos ...
Si nu uita ce spunea vulpea despre strugurii la care nu putea ajunge![]()
![]()
Indiferent ce-as spune eu sau chiar daca e urata sau grasa, un barbat adevarat trece peste tot . Libidinosii carora le curg balele la xxx, comenteaza peste tot , superiori, dar, din pacate, pateaza doar pijamaua iar dimineata cand se trezesc, i-si storc cosurile . Poate o sa ajungi si tu ca toata lumea sa judeci femeia intai prin prisma de "OM" ...Daca tu le judeci doar ca pe niste ofertante de "punduca" , ai centura ! Acolo vei fi tratat ca o "pasarica" .stefanflorin scrie:
Tot urata e, indiferent ce-ai zice.
Daca tie iti plac femeile urate sau grase, cum zicea si MuskMd, gusturile nu se discuta
offf tu , Cassandrabiban solzos scrie: ps: nu mi-l cita pe Muskul medeu , oracolul din Delfi al forumului....Orice postare a lui e cu 7 intelesuri ...Stie ca n-o sa fie mai mult de 4 comenturi la ce scrie si asa ca va ramane tot ca el![]()
![]()
![]()
Defineste " s-a ajuns la jigniri ....pacat " ...Daca te referi la faptul ca @stefanflorin si-a permis sa faca o femeie ( fata, nevasta, mama, bunica, ce-o fi ) URATA , ai dreptate ! ...daca te referi la postarile mele ( nu discut de altele ) , esti pe acelasi calapod cu el ! Acuma chiar ca-s stresat cu musafirii ce tre sa vina, dar putem detalia ulterior ...Dar concret ! Numai Muskmedeul are permisiunea sa faca ''pilotaje" cu mine !YoNutzu scrie:Dupa putintica mistocareala pe tema subiectului (sau a regiei) s-a ajuns la jigniri ... pacat