biban solzos scrie:Mai baieti! Un minut va cer sa ma cititi, ascultati, cum vreti !
Aseara, a fost o seara lunga, s-a amestecat cu "spre dimineata " . Pana aici, totul cf programului . Dimi, pe la fo 6 , profitand de starea de "imponderabilitate " , fiind asezat mai departe de "cele fragile " de factorii raspunzatori

, ma protapesc in fata tv-ului , pun mana pe telecomanda si soarta face ca apare LAVINIA ! Cum telecomanda era grea de tinut in mana, am scapat-o jos si am privit de la vreo 2m ...nu-mi venea sa cred . Io mai am o vorba : nu cred pana nu vad, iar cand vad, nu-mi vine sa cred ! ...Lavinia scobea cu hamgerul in scorbura , dupa rame . Carcotasii sa nu comenteze despre rama in scorbura si Lavinia cu satarul dupa ea

...Urmeaza, etc, urmeaza...Ajunge fata la apaaaa...rama-n carlig, zvarr cu ea in balta , pluta lestata la fix, cu rama la fel ca si cu caras ( d-asta zic io c-o fost altfel de rama

) ....Buuuun ! Tzac, Tzac , pluta ioc, intzepare si drill teribil ( n-am zis @ terrybill

) ...Fata transfigurata, vibrau si frunzele-n plopii de pe mal , se arcuia batul, oracaiau broaste in ritmuri de samba, greieri pe mal, vrabii in pomi, valuri tzunami de la captura ...Tot tacamul regizat de hitchock-ii de Spiru Haret ...Io, ochii mari, gura cascata : ce-o fi prins fata

...Si-o vad cum " se topeste " si exclama : CE BIBAN FRUMOS

Mai fratilor , numa bunica, D-zeu s-o ierte mi-o mai zis ca-s frumos ....Ioooiiii da' ce m-o uns la suflet ! Cum eram cam "imponderabil" , zau c-am intrebat-o : Da' tu chiar ma vezi ?

....Si-o venit finalul : " norocosule, i-ti dau un pupic si-ti dau drumul " ....Io vroiam sa ma mai tina dupa pupic, da' mi-o dat drumul ...Soarta, ce sa-i faci

Asa ca , Lavinia, poti intra pe forum : sa-ndrazneasca cineva sa se ia de tine ! ....Amu' stiu ca nu-s biban frumos, da' nici chiar urat, asa-i ?

Iar voi, carcotasii nu fiti rai

Ce repede uitati de filmele western , cu barurile cu usi batante, unde canta cate-un omulet cu ochelari, cu manecute negre si cozoroc pe cap , la cate-un pian hodorogit care avea un afis mare deasupra : nu trageti in pianist, face si el ce poate !
Si-acum, pe bune , parerea celui care vede totul prin prisma spectatorului :
-la ce foloseste s-o puneti pe fata sa mearga pe un bustean culcat la pamant, cu cameramanul trantit pe spate ca sa filmeze senzatii...a iesit ridicol .
-foaia de cort, folosita cand Lavinia a facut "nani" , e o panza de doi lei, care nu-ti tine de cald si, daca nu-i f noua, nu te apara nici de ploaie .
-lopata aia i-a facut doar vanatai pana acum, pe bucutza stanga .
-maceta o facea sa arate ca sir Lancelot la masa rotunda .
-aveti tupeul sa aratati cum o pluta de match , ca cea din film, sta perfect echilibrata cu un caras "pana la ceas " . Poate daca pluta era cat un testicol de la taurul lui Adrian Porumboiu .
-nu mai vorbesc de viermii de salcie . Cei care stiu, cred ca s-au crucit ! Cauti rame cu satarul in scorburi, cand poti da putregaiul de-a dura si gasesti gradina zoo. Ori infigi lopata in pamantul reavan .
Deci, cum am zis: nu trageti in pianist ! Nici macar cameramanul nu pricepe nimic din filmul asta . Filmezi tu ciozvartele alea perpelite, ca fiind bune de mancat ? Poate aia de pe tepusa inclinata, dar celelalte trei, erau prajite cam 30% ( cu indulgenta ) !
Chiar si mama Omida ar fi zis : afara cu voi, amatori de doi lei ...Un scenariu si-o regie de toata jena ! Iar cel ( cea) care-a dat "ok" pt difuzare e chiar penal ( in privinta pescuitului, activitatilor in aer liber, etc, etc ) . Incercati la Topshop, cu ceva gen tigaia dry coocker .
Asa cum nu poti face "rahat " fara sa mananci, n-ai cum sa faci nici film fara sa stii ( sa fii documentat din n-sprezece surse ) . Si daca totusi te crezi leu paraleu si vrei sa faci un film fara o minima documentare sau experienta , atunci iese ceva ca dupa mancare ...un rahat .
Si mai sunt multe de spus . Baietii s-au oferit la consultatii. E greu sa-i intrebati macar telefonic ? Sa nu fie ceva-n genul : Dan Pavaloiu-i departe, la Cloooj....Da' filmarile in lunca Tisei s-au facut pe bulevardul Ghencea ?
...shi-afara ploooo...

( ce mi-o placut asta !)