Rambo Varianta feminina

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Re: Rambo Varianta feminina

Mesaj de razvan m. » 12 Ian 2014, 14:23

„Azi, 11.01.2014, s-a intrunit Biroul Federal al Federatiei Romane de Pescuit Sportiv.

In cadrul sedintei de birou, s-a stabilit componenta Comisiei de Competitii, Legitimari, Transferuri si Clasificari Sportive. Aceasta este alcatuita din:

Presedinte: Gabriel Ignat
Secretar: George Rujan
Subcomisie crap: Andrei Vladeanu
Subcomisie stationar: Petru Diaconita
Subcomisie rapitori: Valentin Stratonov
Subcomisie Copii si Juniori: Razvan Florea;
Subcomisie pescuit marin: Ionel Balan
Subcomisie pescuit feminin: Lavinia Ghedan

http://frpsc.ro/comunicat-3/
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 12 Ian 2014, 15:42

razvan m. scrie:„Azi, 11.01.2014, s-a intrunit Biroul Federal al Federatiei Romane de Pescuit Sportiv.

In cadrul sedintei de birou, s-a stabilit componenta Comisiei de Competitii, Legitimari, Transferuri si Clasificari Sportive. Aceasta este alcatuita din:

Presedinte: Gabriel Ignat
Secretar: George Rujan
Subcomisie crap: Andrei Vladeanu
Subcomisie stationar: Petru Diaconita
Subcomisie rapitori: Valentin Stratonov
Subcomisie Copii si Juniori: Razvan Florea;
Subcomisie pescuit marin: Ionel Balan
Subcomisie pescuit feminin: Lavinia Ghedan

http://frpsc.ro/comunicat-3/

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ii clara treba!!!!!

Viitorul pescuitului in Romania suna "bine"!!!!!
rapala the best vobler in the world

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 13 Ian 2014, 00:08

Uite așa devine PV TV un post de divertisment. Mijto! :D :D :D :D :D :D :D :D

lazarini
veteran
veteran

Mesaj de lazarini » 13 Ian 2014, 09:38

nutzu_z scrie:Uite așa devine PV TV un post de divertisment. Mijto! :D :D :D :D :D :D :D :D
Urmeaza rebrenduirea in PVTv Comedy.
Propun ca sigla sa fie reprezentata de un bass cu iatagan in gura, simbioza perfecta intre noua politica editoriala a postului si aspiratiile cooperatiste ale albanezului.

rechinu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de rechinu » 13 Ian 2014, 12:32

lazarini scrie:
nutzu_z scrie:Uite așa devine PV TV un post de divertisment. Mijto! :D :D :D :D :D :D :D :D
Propun ca sigla sa fie reprezentata de un bass cu iatagan in gura, simbioza perfecta intre noua politica editoriala a postului si aspiratiile cooperatiste ale albanezului.

Abolut corect. Nu inteleg de ce propunerile bune de formate au fost mereu refuzate de catre cei de la PVTV. In schimb dau pe post prostii de genul ”Fishing and Adventure”. Si eu am facut o propunere de format de emisiune foarte tare, si am fost refuzat.Si cred ca nu sant singurul de aici de pe forum care as fi dorit sa ma vad la televizor si nu inteleg de ce formatul propus de mine nu a fost luat in calcul. Cu toate ca era foarte foarte tare. O emisiune de 25 de minute din care: 10 min-amestecat in galeata cu nada, 10 min- prezentare bete+accesorii, 5min- muzica+foto pesti. Vreau sa deschid un club al frustratilor care nu se vad la televizor, pentru ca este inacceptabil ca aia sa dea la TV ce vor ei si sa nu ma vad si eu. Pe urma putem sa-i dam in judecata, eu nu cred ca nu luam ceva bani de pe ei si ne facem propria televiziune si ne vedem cat vrem noi, ce ziceti?

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 13 Ian 2014, 12:49

lazarini scrie:
Cred că ar merge foarte bine şi tipa asta, Bianca Slav, pe post de imagine a "federaţiei". Are toate calităţile, ar mai atrage şi ceva voyeurişti, că de la dra Lavinia, slabe speranţe. :lol: :lol: :lol:

Revenind la filmuleţele alea. Prin echipamentul drei Lavinia, este contrazis inclusiv conceptul de "lecţie de supravieţuire".
Îţi pui problema supravieţuirii în caz extrem (accident, calamitate, etc) unde supravieţuieşti cu ce ai pe/la tine şi cu ce poţi găsi la faţa locului.
Cât de credibilă poate fi dra Lavinia, echipată cu iatagan, lopăţică de infanterie, lansetă universală, cordelină de alpinism, etc ?
Lecţii de supravieţuire nu prea dă (că prea e făcătură), de pescuit nici atât, vise erotice nu cred că provoacă...măcar peisajele alea superbe dacă ar fi prezentate mai profesionist. :wallbash:

rechinu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de rechinu » 13 Ian 2014, 13:38

zavera scrie:
lazarini scrie:
Cred că ar merge foarte bine şi tipa asta, Bianca Slav, pe post de imagine a "federaţiei". Are toate calităţile, ar mai atrage şi ceva voyeurişti, că de la dra Lavinia, slabe speranţe. :lol: :lol: :lol:

Revenind la filmuleţele alea. Prin echipamentul drei Lavinia, este contrazis inclusiv conceptul de "lecţie de supravieţuire".
Îţi pui problema supravieţuirii în caz extrem (accident, calamitate, etc) unde supravieţuieşti cu ce ai pe/la tine şi cu ce poţi găsi la faţa locului.
Cât de credibilă poate fi dra Lavinia, echipată cu iatagan, lopăţică de infanterie, lansetă universală, cordelină de alpinism, etc ?
Lecţii de supravieţuire nu prea dă (că prea e făcătură), de pescuit nici atât, vise erotice nu cred că provoacă...măcar peisajele alea superbe dacă ar fi prezentate mai profesionist. :wallbash:

Asta spuneam si eu mai devreme, nu inteleg de ce mi s-a refuzat conceptul meu de emisiune, 10min-amestecat in galeata cu nada, 10min-prezentare bete+accesorii, 5min muzica+poze. Sant convins ca rupeam audienta cu el. Dar nu e nici o problema, daca astia de la PVTV au refuzat, o sa il dau la Discovery, am auzit ca aia sunt foarte interesati de astfel de formate si pe urma o sa vada ei ce au pierdut. Dar pana la urma, prostia asta de emisiune nu prea inteleg ce format are, de aventura, de pescuit, de supravietuire, de modeling, de... Eu propun totusi macar sa-i de-a fetei o galeata cu nada in care sa amestece 10 min in fiecare emisiune, habar nu au ce audienta tare ar face. Pacat ca aia isi investesc banii aiurea fara sa faca intai un studiu a ceea ce aduce audienta. Nu stiu sa lucreze profesionist. Eu cand am propus formatul de care va spuneam, am facut initial un studiu a ce aduce audienta, si pe urma am gandit formatul.Dar nu dau consultanta gratis, asta cu galeta de nada o spun gratis, dar restul... sa plateasca. In ce priveste peisajele, mie mi se pare total aiurea ca le baga in emisiune, sincer nici nu le vad sensul. :lol1:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 13 Ian 2014, 13:43

Pe cand il vedem o vedem si pe Cici? Cici - razbunatorul!
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 13 Ian 2014, 19:40

Zamfi scrie:Incercati sa convingeti operatorul de cablu sa difuzeze postul HD .Cred ca e pacat ca nu este transmis decat SD(
Scuza-ma ca raspund de-abia acum ... noi toate materialele le filmam/producem acum in HD. Din pacate numai cativa operatori ne preiau semnalul HD. Sa speram ca pe viitor se va largi aria de acoperire HD... iti dai seama ca totul se rezuma la costuri, SD diferind de HD, evident.
Legat de asocierea PVTV cu federatia lui Nea Fane, nu uitati ca in afara programului fiecare suntem liberi sa facem ce vrem. Nu as vrea sa intru in detalii organizatorice ale PVTV, insa realitatea este cu totul si cu totul diferita de cum o vedeti voi ... numai AV poate fi luat in discutie, Lavinia neluand salariu de la PVTV ;).

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 14 Ian 2014, 01:05

pana una alta, mai luati niste lectii de la taticu vostru, Malcolm Douglas:
http://www.youtube.com/watch?v=XUiliNiT ... _egKqU7DyP
:lol:

Scrie răspuns