Rambo Varianta feminina

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
feugen
veteran
veteran

Re: Rambo Varianta feminina

Mesaj de feugen » 20 Feb 2014, 22:02

grey-wolf scrie:dupa inca un episod urmarit vreau sa spun doar atit : Slaba rau !
Emisiunea sau cine? :D
Bucuresti

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 20 Feb 2014, 22:46

feugen scrie:
grey-wolf scrie:dupa inca un episod urmarit vreau sa spun doar atit : Slaba rau !
Emisiunea sau cine? :D
cu fatuca nu am nimic cu toate ca este omul nepotrivit in emisiunea nepotrivita
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 22 Feb 2014, 16:22

io tot stau s-o vad daca baga fro' momeala in carlig inainte sa prinda.
orice;rama,viermush..nu conteaza.
daca mai urmaresc mult, ma apuc de bautura.
macar unguroaicele alea sau declarat de la inceput pe langa. aveau alt target.
a "noastra" vrea sa ne si invete.
cum dracu sa nu devii misogin? :twisted:

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 22 Feb 2014, 17:51

rine scrie:io tot stau s-o vad daca baga fro' momeala in carlig inainte sa prinda.
orice;rama,viermush..nu conteaza.
daca mai urmaresc mult, ma apuc de bautura.
macar unguroaicele alea sau declarat de la inceput pe langa. aveau alt target.
a "noastra" vrea sa ne si invete.
cum dracu sa nu devii misogin? :twisted:
...in plus, unguroaicele alea erau (sunt :D ) sexy in draci. A noastra, saraca...
Oare, din cate fete frumoase sunt in tara asta, n-au gasit una mai acatarii? :twisted:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 22 Feb 2014, 17:53

rine scrie: cum dracu sa nu devii misogin? :twisted:
Simplu : insoara-te :!: :!: ....Sa te vad daca mai deschizi gura :D :D :D

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 22 Feb 2014, 18:10

zavera scrie:
...in plus, unguroaicele alea erau (sunt :D ) sexy in draci. A noastra, saraca...
Oare, din cate fete frumoase sunt in tara asta, n-au gasit una mai acatarii? :twisted:

@ zavera , io n-am nimic cu gusturile nimanui . Da' daca tu vrei una sexi in draci si sa-ti dea furculita langa blidul cu ciorba, e alegerea ta ! Ale noastre, asa cum sunt , pun linguri la zeama si furculite la pireul de croampe ! Si fac aceeasi treaba "umeda" ...Doar ca nu-s idioate !

ps: Chiar n-am nici o treaba cu fata . Mi-e draga zona ...fata-i de-acolo, am inteles, asa ca pt mine e ROMANCA :!:
De ce va zburliti toti pe fata si nu veniti cu propuneri si idei ??? Masculi feroce fata de femei ce nu pot riposta ? Numa' multzam :!:

ps: incepand cu Bianca , Tonciu, Sanzi , etc...e plin de idolE !!! fericeste-te !

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 22 Feb 2014, 19:07

romanca,romanca ,atunci ce draq cauta cu sabia aia la brau?
'ce n-are o tigaie sau o furculitza ,ca cica ale noastre stiu ce sa faca cu ele..stiu unde sa le puna..
Ecaterina Teodoroiu cat era ea luptatoate,nu ere razboinica :wink:
Romanca asta moderna ne invata ce nu stie nici ea :lol: :lol: :lol:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 22 Feb 2014, 19:11

rine scrie:romanca,romanca ,atunci ce draq cauta cu sabia aia la brau?
'ce n-are o tigaie sau o furculitza ,ca cica ale noastre stiu ce sa faca cu ele..stiu unde sa le puna..
Ecaterina Teodoroiu cat era ea luptatoate,nu ere razboinica :wink:
Romanca asta moderna ne invata ce nu stie nici ea :lol: :lol: :lol:
Ce cutra de om , mama mea, doamne ....Domn diriginte , fii maleabil , nu moderator :mrgreen: :mrgreen:

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 24 Feb 2014, 09:34

biban solzos scrie:
zavera scrie:

@ zavera , io n-am nimic cu gusturile nimanui . Da' daca tu vrei una sexi in draci si sa-ti dea furculita langa blidul cu ciorba, e alegerea ta ! Ale noastre, asa cum sunt , pun linguri la zeama si furculite la pireul de croampe ! Si fac aceeasi treaba "umeda" ...Doar ca nu-s idioate !

ps: Chiar n-am nici o treaba cu fata . Mi-e draga zona ...fata-i de-acolo, am inteles, asa ca pt mine e ROMANCA :!:
De ce va zburliti toti pe fata si nu veniti cu propuneri si idei ??? Masculi feroce fata de femei ce nu pot riposta ? Numa' multzam :!:

ps: incepand cu Bianca , Tonciu, Sanzi , etc...e plin de idolE !!! fericeste-te !

Păi, dacă este sexy, nu te mai gândeşti neapărat la ciorbă :D , furculiţe şi piure de croampe (ce-s alea croampe :shock: ?).
Până la urmă, este vorba de nişte filmuleţe care popularizează nişte zone pitoreşti cu păduri, ape, peşti. Cred că efectul ar fi benefic dacă:
- scenele de pescuit nu ar fi tratate atât de naiv, ca un amestec de primitivism cuplat cu science-fiction.
- comentariile nu ar fi atât de naive, căznite, "supte din deget".
- eroina ar renunţa la kitch-uri, începând cu iataganul şi bandana, sfârşind cu scula aia universală de pescuit.
- aceeaşi eroină ar fi: ori atrăgătoare, fină, surprinsă de situaţia în care se găseşte şi nevoită să facă faţă unor situaţii neprevăzute, ori băieţoasă, antrenată special şi căutând situaţiile speciale pentru a oferi soluţii speciale.

Dar, din păcate, dra Lavinia nu este nici una, nici alta. Păcat de cadrul natural cu adevărat fascinant, care merita o situaţie mai bună.

DEM
veteran
veteran

Mesaj de DEM » 24 Feb 2014, 12:35

Sabia o poarta pt. razboi,lanseta pt. emisiune,bandana e de efect(camuflaj perfect prin peisajul patriei),hai sa nu fim misogini tocmai acu de Dragobete :respekt:
Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.

Scrie răspuns