Emisiunea sau cine?grey-wolf scrie:dupa inca un episod urmarit vreau sa spun doar atit : Slaba rau !
Rambo Varianta feminina
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Rambo Varianta feminina
Bucuresti
cu fatuca nu am nimic cu toate ca este omul nepotrivit in emisiunea nepotrivitafeugen scrie:Emisiunea sau cine?grey-wolf scrie:dupa inca un episod urmarit vreau sa spun doar atit : Slaba rau !
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
io tot stau s-o vad daca baga fro' momeala in carlig inainte sa prinda.
orice;rama,viermush..nu conteaza.
daca mai urmaresc mult, ma apuc de bautura.
macar unguroaicele alea sau declarat de la inceput pe langa. aveau alt target.
a "noastra" vrea sa ne si invete.
cum dracu sa nu devii misogin?
...in plus, unguroaicele alea erau (suntrine scrie:io tot stau s-o vad daca baga fro' momeala in carlig inainte sa prinda.
Oare, din cate fete frumoase sunt in tara asta, n-au gasit una mai acatarii?
-
biban solzos
- veteran

Simplu : insoara-terine scrie: cum dracu sa nu devii misogin?
-
biban solzos
- veteran

zavera scrie:
...in plus, unguroaicele alea erau (sunt) sexy in draci. A noastra, saraca...
@ zavera , io n-am nimic cu gusturile nimanui . Da' daca tu vrei una sexi in draci si sa-ti dea furculita langa blidul cu ciorba, e alegerea ta ! Ale noastre, asa cum sunt , pun linguri la zeama si furculite la pireul de croampe ! Si fac aceeasi treaba "umeda" ...Doar ca nu-s idioate !
ps: Chiar n-am nici o treaba cu fata . Mi-e draga zona ...fata-i de-acolo, am inteles, asa ca pt mine e ROMANCA
De ce va zburliti toti pe fata si nu veniti cu propuneri si idei ??? Masculi feroce fata de femei ce nu pot riposta ? Numa' multzam
ps: incepand cu Bianca , Tonciu, Sanzi , etc...e plin de idolE !!! fericeste-te !
romanca,romanca ,atunci ce draq cauta cu sabia aia la brau?
'ce n-are o tigaie sau o furculitza ,ca cica ale noastre stiu ce sa faca cu ele..stiu unde sa le puna..
Ecaterina Teodoroiu cat era ea luptatoate,nu ere razboinica
Romanca asta moderna ne invata ce nu stie nici ea

'ce n-are o tigaie sau o furculitza ,ca cica ale noastre stiu ce sa faca cu ele..stiu unde sa le puna..
Ecaterina Teodoroiu cat era ea luptatoate,nu ere razboinica
Romanca asta moderna ne invata ce nu stie nici ea
-
biban solzos
- veteran

Ce cutra de om , mama mea, doamne ....Domn diriginte , fii maleabil , nu moderatorrine scrie:romanca,romanca ,atunci ce draq cauta cu sabia aia la brau?
Ecaterina Teodoroiu cat era ea luptatoate,nu ere razboinica![]()
Romanca asta moderna ne invata ce nu stie nici ea![]()
![]()
biban solzos scrie:zavera scrie:
...in plus, unguroaicele alea erau (sunt) sexy in draci. A noastra, saraca...
@ zavera , io n-am nimic cu gusturile nimanui . Da' daca tu vrei una sexi in draci si sa-ti dea furculita langa blidul cu ciorba, e alegerea ta ! Ale noastre, asa cum sunt , pun linguri la zeama si furculite la pireul de croampe ! Si fac aceeasi treaba "umeda" ...Doar ca nu-s idioate !
ps: Chiar n-am nici o treaba cu fata . Mi-e draga zona ...fata-i de-acolo, am inteles, asa ca pt mine e ROMANCA![]()
De ce va zburliti toti pe fata si nu veniti cu propuneri si idei ??? Masculi feroce fata de femei ce nu pot riposta ? Numa' multzam
ps: incepand cu Bianca , Tonciu, Sanzi , etc...e plin de idolE !!! fericeste-te !
Păi, dacă este sexy, nu te mai gândeşti neapărat la ciorbă
Până la urmă, este vorba de nişte filmuleţe care popularizează nişte zone pitoreşti cu păduri, ape, peşti. Cred că efectul ar fi benefic dacă:
- scenele de pescuit nu ar fi tratate atât de naiv, ca un amestec de primitivism cuplat cu science-fiction.
- comentariile nu ar fi atât de naive, căznite, "supte din deget".
- eroina ar renunţa la kitch-uri, începând cu iataganul şi bandana, sfârşind cu scula aia universală de pescuit.
- aceeaşi eroină ar fi: ori atrăgătoare, fină, surprinsă de situaţia în care se găseşte şi nevoită să facă faţă unor situaţii neprevăzute, ori băieţoasă, antrenată special şi căutând situaţiile speciale pentru a oferi soluţii speciale.
Dar, din păcate, dra Lavinia nu este nici una, nici alta. Păcat de cadrul natural cu adevărat fascinant, care merita o situaţie mai bună.
Sabia o poarta pt. razboi,lanseta pt. emisiune,bandana e de efect(camuflaj perfect prin peisajul patriei),hai sa nu fim misogini tocmai acu de Dragobete 
Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.