Emisiunea sau cine?grey-wolf scrie:dupa inca un episod urmarit vreau sa spun doar atit : Slaba rau !

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Emisiunea sau cine?grey-wolf scrie:dupa inca un episod urmarit vreau sa spun doar atit : Slaba rau !
cu fatuca nu am nimic cu toate ca este omul nepotrivit in emisiunea nepotrivitafeugen scrie:Emisiunea sau cine?grey-wolf scrie:dupa inca un episod urmarit vreau sa spun doar atit : Slaba rau !
...in plus, unguroaicele alea erau (suntrine scrie:io tot stau s-o vad daca baga fro' momeala in carlig inainte sa prinda.
orice;rama,viermush..nu conteaza.
daca mai urmaresc mult, ma apuc de bautura.
macar unguroaicele alea sau declarat de la inceput pe langa. aveau alt target.
a "noastra" vrea sa ne si invete.
cum dracu sa nu devii misogin?
Simplu : insoara-terine scrie: cum dracu sa nu devii misogin?
zavera scrie:
...in plus, unguroaicele alea erau (sunt) sexy in draci. A noastra, saraca...
Oare, din cate fete frumoase sunt in tara asta, n-au gasit una mai acatarii?
Ce cutra de om , mama mea, doamne ....Domn diriginte , fii maleabil , nu moderatorrine scrie:romanca,romanca ,atunci ce draq cauta cu sabia aia la brau?
'ce n-are o tigaie sau o furculitza ,ca cica ale noastre stiu ce sa faca cu ele..stiu unde sa le puna..
Ecaterina Teodoroiu cat era ea luptatoate,nu ere razboinica![]()
Romanca asta moderna ne invata ce nu stie nici ea![]()
![]()
biban solzos scrie:zavera scrie:
...in plus, unguroaicele alea erau (sunt) sexy in draci. A noastra, saraca...
Oare, din cate fete frumoase sunt in tara asta, n-au gasit una mai acatarii?
@ zavera , io n-am nimic cu gusturile nimanui . Da' daca tu vrei una sexi in draci si sa-ti dea furculita langa blidul cu ciorba, e alegerea ta ! Ale noastre, asa cum sunt , pun linguri la zeama si furculite la pireul de croampe ! Si fac aceeasi treaba "umeda" ...Doar ca nu-s idioate !
ps: Chiar n-am nici o treaba cu fata . Mi-e draga zona ...fata-i de-acolo, am inteles, asa ca pt mine e ROMANCA![]()
De ce va zburliti toti pe fata si nu veniti cu propuneri si idei ??? Masculi feroce fata de femei ce nu pot riposta ? Numa' multzam
ps: incepand cu Bianca , Tonciu, Sanzi , etc...e plin de idolE !!! fericeste-te !