Rambo Varianta feminina

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
biban solzos
veteran
veteran

Re: Rambo Varianta feminina

Mesaj de biban solzos » 24 Feb 2014, 19:30

zavera scrie:

Păi, dacă este sexy, nu te mai gândeşti neapărat la ciorbă :D , furculiţe şi piure de croampe (ce-s alea croampe :shock: ?).

Dar, din păcate, dra Lavinia nu este nici una, nici alta. Păcat de cadrul natural cu adevărat fascinant, care merita o situaţie mai bună.
Ca sa nu fiu "off" : Un domn, d-aici de pe forum, intrebat fiind de ce nu-s si filme cu Dan Pavaloiu, s-a justificat ca Dan ar fi prin Cluj, departe, cheltuieli, trenuri intarziate, pomi desfrunziti, etc, etc..Io l-am intrebat : fata a filmat in Herastrau si apoi s-a dat titlul episodului ? Pauza, in dulcele stil dambovitea : lasa-l ca-i trece !
Deci, domnu' Cristi ( daca nu ma-nsel ) ce-aveti cu fata ? Ce aveti cu Pavaloiu? Mie fata mi-e draga, e singura de pe net ce-a zis ca-s frumos, m-a pupat ...Ca m-a zvarlit apoi in balta, treaca de la mine ! Da' sa nu va mai luati de ea !
Ia intrebati-l voi pe domn' Cristi, toate astea ! Rezolvati ceva daca bagati fata la RMN? Nu, deoarece domn Cristi& Co merg mai departe...Pe banii cui ? Mie nu-mi pasa. Da' sa nu ma ia de prost...Adica filmezi in Ungaristan, in Maramures si ai tupeul sa spui ca nu-l vrei pe Pavaloiu, ca-i in Cluj, ca tanda , ca manda ...JENIBIL, domnul meu ! E canalizata Dambovita , nu-i asa ? Pe tot !!!

@ zavera, hai si la a noastre !
-prima : fara ciorba, poate fi ea cat de sexy ...in loc sa "pendulezi" , te ia cu slabii pe la lingurica ...si cauta altul mai virgontz ! Faci cum vrei, dar ...Prefer o "Lavinia" la toarta si sa trec lejer pe strada, decat doua monumente d-alea si sa se cruceasca lumea in urma mea ...Ca doar nu le-oi pune banda izolera pe botic !
- Si-a doua : nu stii tu ce-s alea croampe ? Pfoai de mine ! Ia uite tu un meniu, asa de-o zi obisnuita :
-Dimi : Un detz (daca poti si o idee mai mult :wink: ) de "pruna" ...o ratota cu hashme ( se poate aditiva cu fo doua scrijele de clisa cam cat palma, fripte si astea cam d-un sfert ) ...Cantitate cf capacitatii !...Dupa, mere o herbeica de "butuc " ! Nu mai mult, ca avem treba !
- Gustarica: un darab de pita, cam pana la cot, prajit, frecat bine cu ai si uns cu unsoare ...Aici mai mere o herbeica :wink:
- Pranz : un blid de leveshe de pui de la @ Edi , cu derele , felul doi niste croampe sfaraite in lespede , cu carnea si cu zarzavatul din leveshe, cu un praf de sare si ceva mai mult piper , iar la desert, niste pancove cu lecvar de prune ....
-Cina : Niste croampe taiate-n doua, fripte-n ler sau pe shpor , asa, cu coaja cu tot, si cand sunt gata, crestat miezul cu cutitul si pus niste oloi de ierboaie ....

ps1: la pranz si cina detzul si herbeica sunt dupa cum "duce " fiecare " ori cum permite "bucatara" :wink: Aici nu mai spun cat sau ce :wink: :wink:

ps2: No, amu' ni : asta-i o croampa :

http://www.reteteculinare.ro/ghid_alimente/C/cartoful/

mariush
senior
senior

Mesaj de mariush » 25 Feb 2014, 08:53

biban solzos scrie:

- Si-a doua : nu stii tu ce-s alea croampe ? Pfoai de mine ! Ia uite tu un meniu, asa de-o zi obisnuita :
-Dimi : Un detz (daca poti si o idee mai mult :wink: ) de "pruna" ...o ratota cu hashme ( se poate aditiva cu fo doua scrijele de clisa cam cat palma, fripte si astea cam d-un sfert ) ...Cantitate cf capacitatii !...Dupa, mere o herbeica de "butuc " ! Nu mai mult, ca avem treba !
- Gustarica: un darab de pita, cam pana la cot, prajit, frecat bine cu ai si uns cu unsoare ...Aici mai mere o herbeica :wink:
- Pranz : un blid de leveshe de pui de la @ Edi , cu derele , felul doi niste croampe sfaraite in lespede , cu carnea si cu zarzavatul din leveshe, cu un praf de sare si ceva mai mult piper , iar la desert, niste pancove cu lecvar de prune ....
-Cina : Niste croampe taiate-n doua, fripte-n ler sau pe shpor , asa, cu coaja cu tot, si cand sunt gata, crestat miezul cu cutitul si pus niste oloi de ierboaie ....

ps1: la pranz si cina detzul si herbeica sunt dupa cum "duce " fiecare " ori cum permite "bucatara" :wink: Aici nu mai spun cat sau ce :wink: :wink:

http://www.reteteculinare.ro/ghid_alimente/C/cartoful/
praf l-ai facut :lol:
vezi,pentru asta imi esti drag...
m-am culcat aseara,n-am zis nimic,chiar daca tot n-am inteles ...dar nici nu cred ca mai vreau...
ma gandesc ca iti sunt totusi simpatic :)
ps.
nu te superi daca fac niste croampe d-alea dupa reteta ta,ca na,uite io nu le-am crestat cu cutitul pe mijloc niciodata si nu stiam de ce dreac imi cura oloiul pe barbie...?!
"nevoia este parintele inovatiei" PLATON

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 25 Feb 2014, 10:56

& biban solzos

-prima : fara ciorba, poate fi ea cat de sexy ...in loc sa "pendulezi" , te ia cu slabii pe la lingurica ...si cauta altul mai virgontz ! Faci cum vrei, dar ...Prefer o "Lavinia" la toarta si sa trec lejer pe strada, decat doua monumente d-alea si sa se cruceasca lumea in urma mea ...Ca doar nu le-oi pune banda izolera pe botic !
-Dimi : Un detz (daca poti si o idee mai mult ) de "pruna" ...o ratota cu hashme ( se poate aditiva cu fo doua scrijele de clisa cam cat palma, fripte si astea cam d-un sfert ) ...Cantitate cf capacitatii !...Dupa, mere o herbeica de "butuc " ! Nu mai mult, ca avem treba !
- Gustarica: un darab de pita, cam pana la cot, prajit, frecat bine cu ai si uns cu unsoare ...Aici mai mere o herbeica

ps1: la pranz si cina detzul si herbeica sunt dupa cum "duce " fiecare " ori cum permite "bucatara" Aici nu mai spun cat sau ce

Hermeneutica dumneavoastră mă precipită într-un hău de perplexitate. Protocronismul limbajului, dimensiunea substanţial distonică a protuberanţei stilistico-abisale mă cantonează într-o zonă fantastică, seducătoare prin propensiunea onirică şi lexical arhaică.
Sinergiile gastronomice, vigoarea chimiilor culinare savante, relaţionările între cratiţă şi sex, precum şi estetismul balansat în latura clitoridian-erotică mi-au produs stări emoţionale şi apetenţe inevitabile.

PS: ce-s alea pancove?

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 25 Feb 2014, 11:08

Ai numa de griji , astia cu orgasm pe mancare si alcool ajung rotunzi :lol:

Bibi , inca esti indragostit de Lavinia :D

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 25 Feb 2014, 19:01

SF scrie:Ai numa de griji , astia cu orgasm pe mancare si alcool ajung rotunzi :lol:

Bibi , inca esti indragostit de Lavinia :D
Da, mai SF-ule , ce sa fac :cry: Spune-mi o persoana de pe forum sau nominalizata pe forum care-a spus : Uite ce biban frumos :!: ...hai sa te pup :!: :!:
N-a spus : Uite ce SF-u frumos :lol: Ce rau poti sa fii...invidiosule :evil:
Nu ma contrazice, ca am vazut cu ochii mei si-am auzit cu branhiile mele !!

Si acuma, pe bune, de ce menajati persoanele care care va aburesc si insistati cu fata ? Facem abstractie de fetitele alea doua de la unguri, despre care credeam ca-i regizat totul, dar cand am vazut-o si pe Marina Dina la Cireasa de pe tort , mi-am dat seama ca-i real ! Urmeaza Apocalipsa ! Idiotenia a ajuns ca argintul , la puritatea de 99, 998%...
Toti v-ati exprimat parerea : de la ranita de trei kg(goala) , la lopata ciudata, la maceta cu pui tip iatagan, eu le-am zis de friptul pestelui, de absurditatea aia de foaie de cort, altul de botinele (ca nu stiu cum sa le zic) cu care alerga prin apa ...si cate si cate !
Fata aia le-a facut de capul ei ? Persoana care filma , era tot femeie ? De ce-o lasa sa umble incaltata in apa de-o palma ? Mai bine stai cu botinele ude decat sa le dai jos ? Niste chestii fortate, in genul asta, v-au facut sa o besteliti ! Nu contest ce spuneti voi, ca, inafara de peisaje, totul e varza! Dar cine a dat OK-ul pt difuzare ? Fata sau bibi ? NU!
Eu inca astept ca acel user ca ne-a servit expozeul de parlamentar la guvernare, legat de aceste filme, sa ne explice faza cu Pavaloiu (pt ca eplicatia ce-a dat-o e cel putin ridicola ) , pt ca argumentele si explicatiile date aduc pe undeva cu cele ale lui " trei carasei de-o prajeala " ...Eu recunosc faptul ca-s putin mai "indulgent" cu pestii (lipsa de talent, cunostinte , etc ) . Si nu dau lectii ! Ei dece ne vara pe gat tot ce viseaza noaptea ? Asta ce cere ? Daca stai sa analizezi doar aici, pe forum : cate persoane din cele care scriu, si-au spus parerea ? Astia suntem, SF-ule , tacem, ranjim pe la colturi, si cerem sa ne dea statul ! Ce poti face tu, eu si inca cativa care macar SPUN ? Nimic, pt ca ori nu esti bagat in seama, cazul de aici, cu intrebarile care nu mai au raspuns , ori....

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 25 Feb 2014, 19:05

SF scrie:Ai numa de griji , astia cu orgasm pe mancare si alcool ajung rotunzi :lol:
Cu gandul la Lavinia, m-am pierdut :oops: :oops: si am uitat...pe cand sa modific, na, asta e !

@ SF :
Ori ti-e foame, ori ti-e sete, cuc, cu-cu,
Ori ti-e dor de codrul verde
Cuculeana lugojeana, cuc, cu-cu. :!:

pofta buna ! :P

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 25 Feb 2014, 19:46

zavera scrie:
Hermeneutica dumneavoastră mă precipită într-un hău de perplexitate. Protocronismul limbajului, dimensiunea substanţial distonică a protuberanţei stilistico-abisale mă cantonează într-o zonă fantastică, seducătoare prin propensiunea onirică şi lexical arhaică.
Sinergiile gastronomice, vigoarea chimiilor culinare savante, relaţionările între cratiţă şi sex, precum şi estetismul balansat în latura clitoridian-erotică mi-au produs stări emoţionale şi apetenţe inevitabile.

:D Asta-i rezumatul rezumatului conspectat din sinteza sintetizata a vastei bibliografii care arata reflectarea oglindita de farmecul dureros din poezia eminesciana a lui Eminescu la care se adauga singura veriga lipsa a buciumului ce suna cu jale , dus de junii semanatori pe scara sufletului meu...Chiar ma-ntalnesc cu Dumnezeu ?
Asta n-ar fi nimic , dar aceasta imbinare de impletituri intre catrinta si sumane cu spiralari oscilante intre tanga si hialuronic, reflectata mai ales in ultima zicere spusa la sfarsit , denota o cunoastere profunda a fenomenului arhaico-muzeal adaptat zilelor noastre prin basmul adormirii poporului roman referitor la Zana Surprizelor cu alaiul unduios de Sanzi, Bahmu , mama natura, A lu' Bote, etc.....

PANCOVA = gogoasa (nu gogosica, perversule ) . Musai (obligatoriu, sa nu tot intrebi ) sa fie rumenite bine si sa aiba dunga aia galbuie la mijloc . Asa "respira " la copt si ies cum trebe . Si, asa cum nu exista clatita mai buna decat cea cu dulceata de cirese amare, nu exista pancova (gogoasa) mai buna decat cea prajita cum o sa vezi si umpluta cu lecvar de prune :

http://ada-milea.blogspot.ro/2013/11/go ... ineze.html

Lecvar de prune (sa nu ma mai capiezi si cu asta ) = dulceata din prune bistrite ( soiul ala strabunoancestraloarhaic ) facut fara zahar , obligatoriu afara, pe o plita, la un foc de lemne . Dece ? Pt acelasi motiv pt care friptura din tigaie pe aragaz nu-i totuna cu cea de pe gratar...

@ zavera, te pup! Stiu ca tu mananci acum o pancova cu lecvar, da' vrei tu sa-mi dai falanga la mandibula ! Si tu esti deja intre cei care nu ma pot supara :D :D

Amu' ma duc sa beau o finjeaua de samachise :P :P

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 25 Feb 2014, 20:39

mariush scrie: vezi,pentru asta imi esti drag...
m-am culcat aseara,n-am zis nimic,chiar daca tot n-am inteles ...dar nici nu cred ca mai vreau...
ma gandesc ca iti sunt totusi simpatic :)
ps.
nu te superi daca fac niste croampe d-alea dupa reteta ta,ca na,uite io nu le-am crestat cu cutitul pe mijloc niciodata si nu stiam de ce dreac imi cura oloiul pe barbie...?!
Vezi ca suntem pe ''rosu " . Ca sa nu fim taxati de cerberi, declar hotarat ca mi-e draga Lavinia si-o sa-i iau apararea mereu . Mai, fata mea! Daca as avea asa colegi cum ai tu pe forumul asta, sa taca , le-as arata mijlociul (cu vorbele de rigoare !) .

Fii atent la exprimare ! Daca fac un decupaj simplu din ce scrii tu, borfasii sar toti cu creme si alifii :
"... pentru asta imi esti drag...
m-am culcat aseara,n-am zis nimic...
ma gandesc ca iti sunt totusi simpatic :) "

Si oradeni amandoi :oops: :oops: .... Pfoai de mine ....

In alta ordine de idei, ti-o repet : poate-mi stii intr-adevar dotarea( bete, lansete, voblere, plute, etc ) . Sunt asa cum sunt, dar nu trebuia sa razi !! Mai ales ca eu chiar nu vorbisem deloc de tine . Daca ai norocul sa ai "sponsori", e bine . Dar cand esti tu "sponsor" te gandesti de cateva ori pana dai un ban ! Vad c-o dai cotita, o sucesti si-o rasucesti, da' n-o zici ! Hai s-o lasam balta ca nu-si are rostul. Nu vreau sa ma cobor la nivelul de tomberon al unora care-au zapacit o saptamana netul sa afle despre biban si dadeau lincuri cu poezii, cu "ia uitati cine-i cutare" , "ia vedeti ce destept sunt eu, scolitul cu coronita de merit data de Fagin si Dodger si-n timpul liber instructor cu raportatul " , inclusiv pozitia butonului ..." treningul cu "Aston Villa" ....Hai, sapa tu groapa si o astup eu . Fiind oradean, atat . Daca vrei detalii, ai mp-ul .

ps: oloiul pe barba cura din trei motive :
-manci croampa si bei oloiu'
-esti nebarbierit ( spre deosebire de mine care-am mereu obrazul ca buca unui nou nascut :mrgreen: )
-foloseste oloi de cucurbata sau ludaie (exista in Piata Mare, cum intri in hala , ) d-ala presat la rece ( ieste si de floraica , tot presat la rece ) ...nu d-alta, da-s curios cum apare la gust...de ce sa dau io banii, cand te poti risca tu !

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 25 Feb 2014, 21:55

biban solzos scrie:
zavera scrie:

:D Asta-i rezumatul rezumatului conspectat din sinteza sintetizata a vastei bibliografii care arata reflectarea oglindita de farmecul dureros din poezia eminesciana a lui Eminescu la care se adauga singura veriga lipsa a buciumului ce suna cu jale , dus de junii semanatori pe scara sufletului meu...Chiar ma-ntalnesc cu Dumnezeu ?
Asta n-ar fi nimic , dar aceasta imbinare de impletituri intre catrinta si sumane cu spiralari oscilante intre tanga si hialuronic, reflectata mai ales in ultima zicere spusa la sfarsit , denota o cunoastere profunda a fenomenului arhaico-muzeal adaptat zilelor noastre prin basmul adormirii poporului roman referitor la Zana Surprizelor cu alaiul unduios de Sanzi, Bahmu , mama natura, A lu' Bote, etc.....

PANCOVA = gogoasa (nu gogosica, perversule ) . Musai (obligatoriu, sa nu tot intrebi ) sa fie rumenite bine si sa aiba dunga aia galbuie la mijloc . Asa "respira " la copt si ies cum trebe . Si, asa cum nu exista clatita mai buna decat cea cu dulceata de cirese amare, nu exista pancova (gogoasa) mai buna decat cea prajita cum o sa vezi si umpluta cu lecvar de prune :

http://ada-milea.blogspot.ro/2013/11/go ... ineze.html

Lecvar de prune (sa nu ma mai capiezi si cu asta ) = dulceata din prune bistrite ( soiul ala strabunoancestraloarhaic ) facut fara zahar , obligatoriu afara, pe o plita, la un foc de lemne . Dece ? Pt acelasi motiv pt care friptura din tigaie pe aragaz nu-i totuna cu cea de pe gratar...

@ zavera, te pup! Stiu ca tu mananci acum o pancova cu lecvar, da' vrei tu sa-mi dai falanga la mandibula ! Si tu esti deja intre cei care nu ma pot supara :D :D

Amu' ma duc sa beau o finjeaua de samachise :P :P
Nu copiez, ca nu-s premierul tarii, ci creez "la minut". Dar de unde Dumnezeu ai gasit vorbele alea din vremea costobocilor?
Vreau si eu un dictionar, daca se poate.

Dar cu gogosile, placintele, clatitele, in general dulciurile de tot felul, nu prea m-ai nimerit. Dupa masa, o bucatica de branza si o cafea turceasca, neagra si amara, imi sunt suficiente.
Nici cu falanga la mandibula; la cei aproape doi metri si 110 kg, mai bine ma pazesc de tentatii. Nu stii niciodata ce iese dintr-o chestie din asta.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 25 Feb 2014, 23:00

zavera scrie:...Dar de unde Dumnezeu ai gasit vorbele alea din vremea costobocilor?
Vreau si eu un dictionar, daca se poate....
...cuvintele ce nu le intelegi sunt regionalisme , majoritate provenind din limba maghiara , specifice zonei fosta ocupatie austro-ungara
... si daca e sa raportam la perioada costobocilor sunt cuvinte chiar moderne , care nu se folosesc in zona ocupata odinioara de traco-getii costoboci (nord-estul Daciei)
...uauuu , cata "academie" :|

Scrie răspuns