Rambo Varianta feminina
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Rambo Varianta feminina
Nu sunteti normali 

-
- veteran
Pazeste-te de tentatii . La 110 chiar n-as recomanda si dulciuri . La ingredientele ce le-am zis, preparate personal, le poti oferi juniorilor .zavera scrie:
Dar cu gogosile, placintele, clatitele, in general dulciurile de tot felul, nu prea m-ai nimerit. Dupa masa, o bucatica de branza si o cafea turceasca, neagra si amara, imi sunt suficiente.
Nici cu falanga la mandibula; la cei aproape doi metri si 110 kg, mai bine ma pazesc de tentatii. Nu stii niciodata ce iese dintr-o chestie din asta.
Io-s convins ca ai priceput cum trebe aia cu falanga, mai ale ca la 110 , chiar asa cum dau eu, ducand mana mult in spate, esti greu de doborat

Dictionar nu-ti trebuie . Suntem destui care stim..
Tema de casa : podrom, ishtalau , veshchit si vascut...Bonus : felezau

Deci asa ramane : daca o fi sa fie, ne dam falanga-n falanga ( NU mandibula-n mandibula , ca nu suntem Gigi cu Cici ) si , in functie de loc, stabilim meniul ! Cat mai simplu, fara broscoi, melci sau brrr, d-alea de mare

Acuma, hai ca sa nu ma vare iar in "prohibitie " ( ca numa de Sf Pasti vreau , ca plec iar din zona ) , sa fiu pe topic : ce parere ai tu de domnul care nu vrea sa ne lamureasca , acel domn care la inceput era amabil , explica totul despre serial, despre fata, geneze, faze, diaceze...acuma nu-i ! Crezi ca nu citeste ? Eu pe Pavaloiu nu-l stiu decat de la tv . Altii l-au intrebat de el , si-a dat un raspuns ciudat . Evita lamuriri . Nu ca ar conta prea mult, dar sa nu se fi bagat in seama, atunci . Sa fi ramas si el la costobocii nostri !
-
- veteran
V-ati muiat de tot , balcanicilor ! Va e ciuda, moldo-olteno-regateno-dobrogenilor (ca-i si @gepeto
) !! In momentele de insomnie, v-ati uitat la F&H si v-a lasat fara replica faza cu Lavinia pescuind la copca , pe un lac undeva, unde, prindea PESTE
....Ciudosilor, invidiosilor, carpanosilor ...Fata scotea BIBAN dupa BIBAN
...Era atata gingasie in felul in care-l privea, cum il tinea in palma, cum il atingea cu degetelele-i gingase , cum il aseza la "gaura" originara ...Nu vreau sa comentati faptul ca fata tremura de frig si-i faceau dintii ca masina de cusut "Ileana" ....eu vreau sa cred ca tremura de emotie ca simtea prezenta bibanului ...DOAR bibanul , din tot ce-am vazut in filmele cu ea , a facut-o sa tremure in asa hal ....Carcotasilor !!!
ps: nenea ala care se vroia explicit pt noi, fraierii, nu mai intra, totusi ?
Voi l-ati lamurit , cu postarile voastre ca filmele-s "hai-hui" , da' el de ce nu vrea? Se simte mai destept decat noi toti la un loc ...Dambovitean !

ps: nenea ala care se vroia explicit pt noi, fraierii, nu mai intra, totusi ?
Voi l-ati lamurit , cu postarile voastre ca filmele-s "hai-hui" , da' el de ce nu vrea? Se simte mai destept decat noi toti la un loc ...Dambovitean !
- semlecangheorghe
- veteran
Era atata gingasie in felul in care-l privea, cum il tinea in palma,
Ejti libidionos.Fiinta aia din palma ei,n-are nimic de-a face cu mutanti ca tine.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- senior
Eu vizionez F&H, ca asta-i singurul post de gen pe care-l difuzeaza UPC-ul, dar pe Lavinia n-am vazut-o!
Nu cumva este pe Pv-Tv??

Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!
-
- veteran
Ionele, tu nu ai sesizat ca omniprezentulpetopicurisemlecangheorghe nu tine cont de nimic, daca nu si-a facut norma de postari ? Mai ales daca-i vorba de biban ...Esti primul care-a sesizat ! Gigelul ramane tot aceton ...Daca spuneam eu, zicea ca ma dau destept ...Ma bucur ca-i spun altii ca-i prost si, in obsesia lui, nu vede realitatea !
despre care bibani , bibane:?
despre aia prinsi cu prezervativul portocaliu gasit prin padure?
cred ca -i un facke...
ce? pun bibanii botu' chiar asa...la orice? ce-s, merisoare?

cred ca -i un facke...
ce? pun bibanii botu' chiar asa...la orice? ce-s, merisoare?

- semlecangheorghe
- veteran
Dap, bibanii pun botu' la momeala cu o hameseala de-a dreptul delicioasa..
Sant atat de prosti ,incat tin si inghit naluca pina iti iau lanseta din mana si nu se prind ca-i ''fake''...ei inghit totul..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
Chiar si tu, rinerine scrie:despre care bibani , bibane:?
cred ca -i un facke...
ce? pun bibanii botu' chiar asa...la orice? ce-s, merisoare?![]()

Daca nici tu n-ai sesizat freamatul si zbuciumul sufletesc ce-o termina pe fata atunci cand prindea biban la copca .....

SI N-AI VAZUT , NESERIOSULE decat cum taia cu sataru' deltaicului, ala de carnati, guma ceia, de i-o tras o forma "de firma" ...ce conteaza ca filmarea era facuta dupa colt , doar produsul final aratat ...Ce, tu nu taiai nici din carton, cu foarfeca, dupa sablon, guma cum a taiat ea ...Lipsitule de talent si indemanare ce esti

Nu esti tu cu merisoarele ...neee....Io trec cu vederea, da nu uit

infatuatulebiban solzos scrie: Chiar si tu, rine![]()
![]()
![]()
Chiar si tu !
Daca nici tu n-ai sesizat freamatul si zbuciumul sufletesc ce-o termina pe fata atunci cand prindea biban la copca .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

daca tremuratul la care tu-i zici finutz :freamat: era cauzat de capturarea bibanului , si nu de frig cum i-mi place sa cred, nu vreau sa vad cum face la prinderea carasului sau a unui ten subdimensionat; pe aici Ii mai zice si castravete