Rambo Varianta feminina

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
biban solzos
veteran
veteran

Re: Rambo Varianta feminina

Mesaj de biban solzos » 29 Mar 2014, 21:12

rine scrie: infatuatule :lol:
daca tremuratul la care tu-i zici finutz :freamat: era cauzat de capturarea bibanului , si nu de frig cum i-mi place sa cred, nu vreau sa vad cum face la prinderea carasului sau a unui ten subdimensionat; pe aici Ii mai zice si castravete :lol: :lol: :lol:
Zau de nu ti-i ciuda , cutra ce esti ...Da' tot cu mine-i place .... :lol: :lol:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 30 Mar 2014, 20:55

Nu am mai vazut de o luna sau mai mult emisiunea asta ,da azi, la faza cu viermi aia din scaiete sau cei planta i aia cu spini mam uimit....credeam ca nu stiu multi de viermele ala care uneori coboara pe tulpina in jos
Cred ca nam mai folosit viermi de aia de 25 de ani

mariush
senior
senior

Mesaj de mariush » 31 Mar 2014, 05:57

nici eu n-am avut habar de viermii aia pana in urma cu cativa ani cand mi-au aratat niste sateni chestia.probabil ca inainte de a se gasi viermi in comert se practica destul de des pescuitul cu viermi din astia mai ales iarna.
"nevoia este parintele inovatiei" PLATON

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 25 Apr 2014, 21:08

biban solzos scrie: Ca sa nu fiu "off" : Un domn, d-aici de pe forum, intrebat fiind de ce nu-s si filme cu Dan Pavaloiu, s-a justificat ca Dan ar fi prin Cluj, departe, cheltuieli, trenuri intarziate, pomi desfrunziti, etc, etc..Io l-am intrebat : fata a filmat in Herastrau si apoi s-a dat titlul episodului ? Pauza, in dulcele stil dambovitea : lasa-l ca-i trece !
Deci, domnu' Cristi ( daca nu ma-nsel ) ce-aveti cu fata ? Ce aveti cu Pavaloiu? Mie fata mi-e draga, e singura de pe net ce-a zis ca-s frumos, m-a pupat ...Ca m-a zvarlit apoi in balta, treaca de la mine ! Da' sa nu va mai luati de ea !
Ia intrebati-l voi pe domn' Cristi, toate astea ! Rezolvati ceva daca bagati fata la RMN? Nu, deoarece domn Cristi& Co merg mai departe...Pe banii cui ? Mie nu-mi pasa. Da' sa nu ma ia de prost...Adica filmezi in Ungaristan, in Maramures si ai tupeul sa spui ca nu-l vrei pe Pavaloiu, ca-i in Cluj, ca tanda , ca manda ...JENIBIL, domnul meu ! E canalizata Dambovita , nu-i asa ? Pe tot !!!
Pe bune daca nu acum am vazut postul tau ... rautacios. Ideea e asa... noi la Bucuresti, Lavinia si casa de productie Megatronic in Baia Mare. Ei fac emisiunea de acolo.. si o dau de-a gata... Dan, la Cluj. Cu Dan nu avem absolut nimic, dar el face deja emisiuni pt TVR... ai impresia ca ar pleca de acolo? Nu stiu. S-a vorbit la un moment dat cu el, dar nu a iesit nimic; pui problema cam aiurea, de vrut si nevrut, evident ca ar da bine, dar daca nu se poa' ?!?! Sper ca am fost clar... la alte chestii esti atat de subtil ca nu cred ca te intelege nimeni...

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 25 Apr 2014, 21:23

Bibane Solzos, am vazut si restul postarilor tale acum... ai suferit mult pentru ca nu ti-am raspuns la intrebarile legate de Dan... ca pentru un prieten ;). Daca stiam de ele as fi facut-o mai devreme ... Te saluta Lavinia!

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 25 Apr 2014, 21:26

cristi.albu scrie: Legat de ce ar trebui sa facem, de Dan.... s-a vorbit la un moment dat cu el insa dat fiind faptul ca el e la Cluj si noi la Buc e mai greu de lucrat. Vom vedea insa ce ne rezerva viitorul
Stii cum suna asta ? Ceva in genul ( facand abstractie de varsta ) : pe cine sa transfer , ca am de ales intre Cristi Tanase si Gicu Dobrin ....
O televiziune care se respecta ( si atunci respecta si pe cei care-i fac ratingul) vrea ce-i mai bun din ceea ce este pe piata ( piatza , ca sa nu mai faci ca si cu "faina" :P ) ...Pavaloiu, dupa mine, are o hiba : carpa aia pusa-n cap de zici ca-i buna mare inainte de maritis ...altfel, are dictie, prestanta, stil, etc...nu te crucesti de ceea ce vezi la el....STIE :!: ....

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 25 Apr 2014, 21:33

Am mai zis si o repet, de afara, noi aia care ne'nvartim acum pe acolo, parem muistii care iau cashcavalul de la "cineva", indiferent ce intra pe post si nu vrem sa luam crema ... nu-i chiar asa, realitatea este complexa si prezinta multe aspecte...

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 25 Apr 2014, 21:40

cristi.albu scrie:Bibane Solzos, am vazut si restul postarilor tale acum... ai suferit mult pentru ca nu ti-am raspuns la intrebarile legate de Dan... ca pentru un prieten ;). Daca stiam de ele as fi facut-o mai devreme ... Te saluta Lavinia!
Asaaa? ....Nu-i bai ! daca mai prinde bibani :wink: , un pupi mic ! ...Si io ma iau cu toti de gat pt ea ...Ca tu..... :cry: :cry:

ps: Inca o treaba : nu-l stiu pe Pavaloiu decat de pe sticla ! Dar are ceva aparte, nu-i fals, nu-i fortat, nu stiu cum sa zic ....E ca muskul medeu cand face cornata ...Se implica, pune suflet ....e FAINA, mai :!:

-Lavinia, daca avea pescari langa ea, poate reusea...Dar n-a avut decat tiriflici =un fel de bramburici=un fel de arici pogonici =buni de tinut in urzici ...asta pt posteritate si ca o lectie pt cursurile de emisiuni tv gen "nu faceti ca ei " ...

Retine o treaba, Cristi : Nu-i totuna sa-ti placa....Trebuie sa si stii....Si daca nu stii, asculta, invata si aplica ....Apoi, cum a zis Lenin : invatati, invatati si iar invatati....Altfel, cuplati F&H cu PVTV ....Era sa zic ceva, dar e tarziu .... :wink:

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 25 Apr 2014, 21:50

ca sa iti elimin orice suspiciune... si mie imi place Dan, chiar mult, chiar daca nici el nu e cel mai bun pescar pe care l-am vazut si in plus mai frige si niste pastravi mici in direct, lucru care daca s-ar fi intamplat la Malin de ex il lua toata pescarimea la ... caras. Dan are insa are ceva unic ce ma tine in fata TV-ului toata emisiunea ... si nu inteleg de ce te iei de basmaua lui

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 25 Apr 2014, 21:52

cristi.albu scrie:Am mai zis si o repet, de afara, noi aia care ne'nvartim acum pe acolo, parem muistii care iau cashcavalul de la "cineva", indiferent ce intra pe post si nu vrem sa luam crema ... nu-i chiar asa, realitatea este complexa si prezinta multe aspecte...
Nimeni nu va face "muisti " ...Criticam, vorbim, ne scandalizam, cum vrei ...Da' sa ai grija de Lavinia :!: :twisted:
Asta vrem (daca vreti si voi si va intereseaza !) sa ne prezinti realitatea aia complexa, cu atat de multe aspecte ...Stii dece? ...Nu pt ca as fi eu, sau alt user de pe forum curios de "culise " ...Mie-mi spunea cineva pe vremuri : unde gandesc doua capete, iese lucru mai bun ...Daca vreti sa aflati pareri, bine ...Noi nu impunem ....Daca nu va intereseaza, la fel, e treaba voastra ...Dar niciodata, lauda de sine, nu miroase-a bine ....
Din ce stiu, AXN s-a facut mai "multe" ...Discovery, idem...Voi, ca plicurile de cafea :doi intr-unul ...No, asta-i bine ?

Scrie răspuns