Rambo Varianta feminina
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Rambo Varianta feminina
in cazul asta pregatiti-va de o noua scindare 

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
- cristi.albu
- senior
Tot timpul suntem pregatiti 

Cu cine are aventuri Lavinia? Cu Conchita Wurst?cristi.albu scrie:Exact!
Am o veste buna si anume ca in curand vor incepe filmarile pentru noile aventuri ale Laviniei.![]()
Din toamna, la F&H Channel

S[ le difuya'i dup[ mieyul nop'ii, c[ altfel e belea!

cristi.albu scrie:Tot timpul suntem pregatiti

lasand gluma la o parte, sincer cred ca exagerati, dar............voi stiti mai bine.

oare

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Ce aveti mah cu fata?
Personal nu o mai urmaresc demult ,insa am vazut odata doua emisiuni cu ea...super pescar(ita)! Nu stiu de ce naiba mai bag bani in scule ,in loc sa o rog frumos sa dechida un curs ...Asa ca ...va roade invidia colegilor
Acuma ca sa fiu si serios un pic
tot astept sa ma surprindeti dupa lansarea postului. Mai am ceva rabdare .

Acuma ca sa fiu si serios un pic

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- cristi.albu
- senior
Daca emisiunile de pana la unificare nu erau pe planul tau nu cred ca in viitorul apropiat se va produce ceva care sa te surprinda. Deocamdata inca suntem in procesul de schimbare si continutul este cel vechi De la PVTV. sa speram ca vom ajunge sa facem emisiuni pe placul cat mai multor pescari, scopul nr 1, te asigur....
Nu ma intelege gresit! Nu ca nu erau pe placul meu ,dovada ca le-am urmarit
E drept ca alea de pescuit si in general de spinning. Nu am fost incantat de toate ,dar acest lucru e normal.Insa ,am sperat ca prin unificare lucrurile vor evolua mult mai rapid...Asa cum am spus, mai am rabdare.Oricum e deschis pescuitul ,asa ca pana la iarna ...am rabdare! 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- veteran
Amu' din ce cauza esti rau ? Dece vrei sa raman si eu si @ SF fara obiectul muncii ?? Nu credeam ca esti asa "suflet candriu " ...Ce naiba ...zavera scrie:Cu cine are aventuri Lavinia? Cu Conchita Wurst?cristi.albu scrie:Exact!
Am o veste buna si anume ca in curand vor incepe filmarile pentru noile aventuri ale Laviniei.![]()
Din toamna, la F&H Channel![]()
![]()
![]()

- semlecangheorghe
- veteran
Pe facebook umbla zvonul ca(aici se impune o virgula) castiga....toa...torul....uat ever..
Eurovision,se da pe forumuri sub un nick cu solzi ,fiind indragosti...t...a...de d-na Lavinia..
Mereu viseaza ca il ...o...pupa..chestii d-astea..
Eu o apreciez pe d-na Lavinia pt. cum promoveaza ea pescuitul,natura,raurile de munte,urmeaza probabil castorii din Delta..
...pescuitul in general..da' ce sa faci celebritatea isi are pretul ei,atentia personajului mai sus pomenit fiind unul dintre ele.. 

Eu o apreciez pe d-na Lavinia pt. cum promoveaza ea pescuitul,natura,raurile de munte,urmeaza probabil castorii din Delta..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
Gigel, draga ! Ma bucur ca ai evoluat si ai trecut de la acetona la pungutza cu aurolac ! Eu asa cred din ce vad ca scrii ! Oricum, tu te adresai unor useri cu termenul "doctore " ! Roaga-i sa te ajute . Nu cred sa fie asa rai ca muskulmedeu si sa n-o facasemlecangheorghe scrie:Pe facebook umbla zvonul ca(aici se impune o virgula) castiga....toa...torul....uat ever..Eurovision,se da pe forumuri sub un nick cu solzi ,fiind indragosti...t...a...de d-na Lavinia..
![]()
![]()
Mereu viseaza ca il ...o...pupa..chestii d-astea..