radar

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 18 Mar 2009, 18:40

imi cer scuze de remarca cu pomul. nu doresc sa se intample asa ceva nimanui dar pur si simplu nu inteleg cum unii incalca legea cu premeditare si dupa asta mai simt nevoia sa se si laude. presupun ca omul nu se invata minte pana nu e patit..continuati dumneavoastra sa conduceti asa ca o sa va amintiti cu siguranta aceste postari. imaginile din fiecare seara de la televizor cu fiare contorsionare, bucati de cadavre si familii sfasiate de durere chiar nu mai impresioneaza pe nimeni..nu e suficient sa inavatam din tragedia altor persoane, trebuie sa scriem noi pagini de "istorie"

gene3004
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gene3004 » 18 Mar 2009, 19:12

nu-ti cere scuze... oricum cei vizati nu se simt la asa ceva.. ei sunt mai presus :?

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 18 Mar 2009, 19:36

@seve... de acord cu tine ca nu are nici o scuza pentru a merge cu 115km/h prin localitate.. dar iti bat obrazul pentru ceea ce zici:
seve scrie:71 fel data viitoare sper sa te opreasca un copac, un stalp, un buldozer parcat regulamentar nu politia cand mergi in localitate cu 115 km/h........
Nu ai nici un drept sa ii doresti asa ceva, sau sa-l blestemi sa i se intample asa ceva... Gandeste de doua ori inainte de a scoate ceva din gura...

Multumesc!

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 18 Mar 2009, 20:31

imi cer public scuze fata de domnul 71fel pentru acea afirmatie. intentia mea nu a fost niciodata de a dori raul domniei sale ci pur si simplu a fost o afirmatie pripita din partea mea. sunt indignat de felul cum dansul a prezentat evenimentul. avem cu totii familii si ar trebui sa ne gandim bine la actiunile noastre. oare moderatori de ce nu condamna isparava dansului? logic vorbind daca nu condamni o fara-delege esti partas tacit al ei...ar fi un exemplu "dragutz" din partea dumneavoastra domnilor moderatori daca a-ti lua partea decentei si a bunului simt. nu vreau si nu pot (constinta umana ca individ nu iti da voie) sa consider raul ca fiind conditia finala a omului.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 18 Mar 2009, 21:00

seve scrie:....oare moderatori de ce nu condamna isparava dansului? logic vorbind daca nu condamni o fara-delege esti partas tacit al ei.....
@seve, nu trebuie sa fii moderator pentru asa ceva. E de condamnat sau nu, nu stau sa judet aceasta. Eu cred ca e de condamnat mai mult faptul ca, stiindu-se vinovat, nu a acceptat realitatea, adica sa suporte consecintele... Poate asa pe viitor ar fi condus mai cu atentie, respectand legile.
Pai asa, probabil castigand procesul, are si mai mult tupeu de-acum (zic si eu referindu-ma la modul general, sa nu te superi pe mine 71fel).

Ieri am primit si eu instiintare ca am fost filmat de un radar fix cu 67km/h in localitate. Asta e.. am completat instiintarea, am trimis-o prin fax si acum astept PV-ul.. Sa-mi fie invatatura de minte. Dar, oricum nu as dori cuiva, nici in gluma, nici la suparare sau indignare, sa se opreasca in copac, stalp sau altele, poate pentru ca stiu cum e

71fel
utilizator nou
utilizator nou

radar

Mesaj de 71fel » 19 Mar 2009, 10:17

nu pot decat sa-mi doresc (pt toti) sa nu mi se intample ce doreste domnul SEVE.
chiar daca nu este nevoie sa ma justific am sa fac doar urmatorul comentariu:
nu am scris pe acest forum pt a ma FALI cu ceea ce am facut (as vrea sa se inteleaga clar asta), si imi recunos (am mai facut-o) gresala de a circula cu acea viteza in localitate( nu este o scuza chiar daca nu era decat un sat),dar chiar am avut un motiv (doar de mine stiut),care nu ma disculpa.
asa ca ceea ce am facut (sa imi angajez un avocat) nu am facut-o pt ca am multi bani sau pentru ca as fi o persoana importanta sau vreun smecher (sunt o pers normala va asigur),ci pt ca politia nu a procedat cum era normal si dupa cum s-a demonstrat nu erau in regula.
datorita greselilor facute de ei am scapat si eu, nu pt ca as fi avut pile sau as fi mituit pe cineva.
deci: regret intamplarea, regret ca am scris ceea ce mi s-a intamplat pe acest forum DAR nu doresc nimanui rau.
o zi buna fara evenimente si pt pescari fir intins.[/b]

Scrie răspuns