radar

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 16 Mai 2008, 11:57

Michael, Tavi se referea la situatiile cand si la noi e libera banda 1 :)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 16 Mai 2008, 12:08

cu flashurile e bine totusi, , pt ca de multe ori nu se uita in retrovizor oamenii, si asa le atragi atentia, especially pe timp de noapte ... claxoane numa in cazuri extreme ....
Dreptate ai! Uite de ce dau eu flashuri:eram pe autostrada pe la Venezia (veneam acasa) , noaptea pe la 24. Eram cu cineva cu masina serioasa :lol: Veneam pe banda 3 (!) cu 180 linistiti...Unul cu un BMW pe banda 2 (libera!!!) cam la 150...Soseaua la ora aia era putin circulata. Cand ajungem in dreptul lui Nebunul trece pe banda 3 :shock: :shock: asa...de amorul artei! Nu avea nimic in fata pe banda lui! Va imaginati ce a urmat si cat noroc am avut de mai scriu acum pe forum :lol: :lol:
Asa ca ...flashuri frate cand mergi tare si impreuna cu nebuni pe drum! :lol: :lol:
Ps: In Ro noaptea inainte sa depasesc totdeauna "misc" un flash...E unii adormiti... :P
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 16 Mai 2008, 12:24

singurii care m-au blitzat sau claxonat pe autostrazile europei au fost masini cu nr de ro, in special jeep-uri cu nr de buc.
asta in conditiile in care circulam cu aprox 130-150 pe banda a 2-a, nu aveau rabdare sa ma retrag pe banda I, unde mergeau tir-urile, de departe vedeam numai blitzuri si claxoane.
in schimb, neamtul sau austriacul astepta rabdator pana cand puteam sa-i fac loc si pleca mai departe fara sa injure printre dinti.
asa cum se spune, pe noi romanii nu tre' sa ne f**a altii ca ne f***m intre noi.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 16 Mai 2008, 13:49

[quote="zamfi"][quote]Ps: In Ro noaptea inainte sa depasesc totdeauna "misc" un flash...

Cea mai mare idiotenie este sa-i dai un flesh pe bezna pentru ca tu vrei sa depasesti.
In afara de faptul ca cel depasit are o masina sau experienta inferioara tie pleznesti cu farurile tale in oglinzi ca sa-l termini de tot.Aici nu ma refer in orase sau sosele luminate noaptea.

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 16 Mai 2008, 14:02

cu claxonu' nu pui frana!

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 16 Mai 2008, 15:05

Nu franez oricum,cel care doreste sa depaseasca se descurca.

Bodnar
junior
junior

Mesaj de Bodnar » 16 Mai 2008, 15:42

Flashuri noaptea dau si eu...uneori chiar si ziua. Dar ce m-a determinat pe mine sa pun o bata in masina a fost urmatoarea faza: Un camion opreste intr-o curba, fara semnalizare fara avarii nimic...chiar pe mijlocul drumului, eu in spatele lui cu faruri aprinse cu tot.Rabdator stau sa vad ce face ca nu vedeam sa-l depasesc. Idiotul incepe sa dea inapoi...vroia el sa dea cu spatele intr-o curte...degeaba ardeam eu farurile si claxonu in spatele lui.Noroc ca am apucat sa dau si eu inapoi(nu va mai zic ca s-a dat jos cu tupeu la mine...noroc ca nu l-am mai ajuns ca era camionul inalt). De atunci m-am hotarat...cine are oglinzi degeaba o sa-l ajut sa le detaseze(AS fi dat regatul meu pentru o bata in momentul acela).PS: De felul meu sunt o fire extrem de calma...dar nu pot tolera asa idioti(poate altcineva nu va mai ajunge sa povesteasca .Doamne Fereste).Cand cineva se urca la volan ar trebui sa se gandeasca ca are cateva vieti in mana...asa ca nu fiti pasivi la inconstienta celor din trafic(mai greseste omul dar atunci e bine sa-si dea seama si sa recunoasca)
As vrea sa fie o prohibitie la BRACONIERI....sa-nceapa ASTAZI.....si sa tina pana IERI...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 16 Mai 2008, 15:55

Cred ca Kingfischer zicea ca daca ii dai un claxon inainte de depasire asa de atentionare nu mai e nevoie sa franezi in caz ca ii vin idei tocmai atunci. Sau nu?

Cu flashurile noaptea nush ce sa zic. Nu cred ca are sens, iti vede oricum farurile in oglinda si vede mai bine ca ziua semnalizarea si intrarea in depasire.
Eu raman la parerea ca flash-urile se dau doar in situatii mai deosebite, sa zicem inainte de claxon :lol:

Bata in masina? De ce nu pusca?

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 16 Mai 2008, 21:49

Nu, Tavi eu ma refeream strict la claxonagii-blitzangii care nu pot conduce masina daca le-ai lua siguranta de la claxon si faruri, cei care inainte de orice manevra chiar si cea de plecare de pe loc de la semafor cand se arata galben tre' sa-si infiga mana in goarna masinii, cei care admonesteaza pe toate lumea din trafic, cei care umbla cu proiectoarele de ceata vara pe zi senina...etc.

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 17 Mai 2008, 08:30

Kingfischer scrie:...cei care umbla cu proiectoarele de ceata vara pe zi senina...etc.
Si cu stopurile de ceata noaptea... Mama ce boala am p'astia, iti scot ochii cu stopurile alea :evil:

Scrie răspuns