radar

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

71fel
utilizator nou
utilizator nou

radar

Mesaj de 71fel » 19 Mai 2008, 07:11

Salut

...in romania pot sa inteleg ca uneori e nevoie sa folosesti claxonul, si bliturile,DAR in germania, austria..etc mi se pare o treaba urata. circul in germania de mult timp, dar singurii pe care am avut ""bucuria"" sa-i vad dand blituri erau romanii si bulgarii, doar ei nu aveau rabdare ca masina din fata lor sa revina pe banda inferioara calm fara sa bruscheze volanul...pacat, nici unde e civilizatie nu ne putem adapta...revin, la noi deocamdata uneori pt a evita unele neplaceri esti nevoit sa folosesti blitul si claxonul....
...fire intinse... :P

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 19 Mai 2008, 10:43

guys, uite ca fusei din nou la mare weekendu asta .....

si binenteles din nou cu *** la ora pe autostrada ... :D :D :D

pe langa cele cateva radare si la dus si la intors, semnalizate prompt de de detector, va pot spune ca este incredibil numarul celor care dorm pe ei, si nu se uita in retrovizor ..... absolut incredibil ...

autostrada chiar libera , si la dus (sambata intre 11.10 si 11.58) si la intors (duminica intre 14.05 - 14.57) ...

dar precum zice nenea murphy, dupa ce mergi 3 km fara o masina pe langa tine, bineteles ca primele 2 pe care le intalnesti sunt un camion si o dacie care tocmai se baga in depasire fara sa se uita ca tu vii cu *** la ora pe banda pe care el tocami intra, si tre sa franezi vreo 70 80 90 de km la ora sa nu te urci pe el .....

sau, daca nu este dacie cu camion, sunt doua masini normale care merg fiecare pe cate o banda, la 130 la ora, fiecare dormind sanatos cu gandul ca ei merg cu viteza legala ... evident nici ei nu se uita in retrovizor ....

sau mai gasesti un tata de famelie, cu nevasta si 2 copii in cieloul lui relativ nou, care merge cu 140 pe banda 2, si nu vrea neam, dar neam sa se dea la o parte ... dc? ca nu vrea muschii lui in masina lui noua ...
mai conteaza ca tu ai franat de la *** la ora ? sau ca pana sa ajungi la claxoane nesimtite , i-ai dat flashuri finutz, si cu cel putin 1 km inainte sa te urci pe el, iar el a avut destule oportunitati de a-ti face loc ?

mentionez ca subsemnatul s-a dat la o parte la viteza lui de *** la ora, fara sa fie nevoie sa fie flashuit sau claxonat etc ... si mai mentionez ca cel care m-a depasit (cred ca avea cam *** + 50 km/h ) a avut timp sa-mi multumeasca cu avariile , pana sa dispara in zare ....

concluzia este ca subsemnatul, asa maniaco depresiv cum este cu viteza , nu deranjeaza pe nimeni, in schimb toti soferii de duminica care merga ca testoasele, si o fac prost, incurca circulatia mult mai mult ....

ps: din motive de confidentialitate, nu dezvaluim viteza cu care subsemnatul a circulat pe faimoasa a2, pentru a nu ne ridica in cap jumatate de site rapitori.ro ... :)

gene3004
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gene3004 » 19 Mai 2008, 12:17

Bucuresti -Constanta?
sambata intre 11.10 si 11.5 si la intors (duminica intre 14.05 - 14.57) ...
:lol: :lol:
nu mai trebuie sa spui nimic...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 19 Mai 2008, 12:59

:D :D :D

11.10 - 11.56 la dus ...
la intors am mers mai finut asa :D :D :D ...

acuma intrebarea este ... io daca mergand asa ma pot da la o parte sa treaca unu care merge mai repede,fara comentarii, fara invitatii speciale etc etc etc, altii dc nu pot sa o faca pt mine ?

si oricum am auzit din diverse surse ca vor pune radare fixe pe A2, asa ca se va termena volens nolens cu viteza si pe asta .... :( :( :(

si pt ca tot am facut 2 ore si 5 minute de la neptun, am zis ca am timp sa bag un peste scurt asa, pe unul din lacurile din jurul bucurestiului ....

si va dati seama, ca mergand asa, am avut 1 ora in plus de stat pe garla in loc de stat in spatele covrigului ?

gata, eu zic sa inchidem topicul ,ca oricum exprimandu-ne indignarea , justificata sau nu, oricum nu ne schimbam nici pe noi insine, nici pe cei pe care ii discutam ...

nici eu nu fac bine ce fac ca merg, asa, asta este foarte clar ... nici aia pe care i-am hulit mai devreme nu fac bine ce fac ....

da nici eu nu m-am schimbat in urma topicului (respect opiniile exprimate, dar nu's de ce nu le urmez :D :D :D ) , iar aia cu ata mai putin ...

asa ca .... oricum ati merge fiecare, va urez sa nu vedeti neam birourile de politie, si camerele de spital numai in filme ....

FIN

71fel
utilizator nou
utilizator nou

citatii

Mesaj de 71fel » 09 Iul 2008, 08:57

..intre timp am mai fost citat la tribunal de 2 ori, dar avocatul a amanat termenele.
..acuma trebuie sa vina vacanta pt avocati deci pana in septembrie stau linistit....dupa om mai vedea :?

71fel
utilizator nou
utilizator nou

radar

Mesaj de 71fel » 06 Oct 2008, 15:14

salut pescari,

asa cum am promis revin cu detalii despre procesul cu politia (suspendarea carnetului de conducere), adica de 5 zile am fost sunat de catre avocat si mia comunicat ca am castigat procesul, urmand sa aflu si care a fost motivul prin care am castigat, DAR AVOCATUL MIA MAI SPUS CA POLITIA POATE SA FACA RECURS.
acuma astept sa-mi vina acasa prinposta instintarea cum ca am castigat procesul
va tin la curent

fire intinse

71fel
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de 71fel » 27 Feb 2009, 18:13

Salutare

Am castigat procesul deoarece chiar politia nu a respectat legea, adica au mutat aparatul radar de pe o masina pa alta fara sa mearga la metrologie si sa inregistreze modificarea.Asa ca eu am castigat tot datorita lor....ce sa spun: sa ramana tot asa ....stiti voi cum.

fire intinse :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 27 Feb 2009, 20:32

si cum ai descoperit ca au mutat aparatul de pe o masina pe alta??
oricum,felicitari pt lupta castigata.
se pare ca se coace legea de interzicere a detectoarelor radar :evil: :(

71fel
utilizator nou
utilizator nou

radar

Mesaj de 71fel » 02 Mar 2009, 08:45

. avocatul meu a cerut pe rand (tot ce se putea cere) politiei sa prezinte in instanta ex:delegatia, atestatul politistului de pe radar,..etc si printre acestea si certificatul de la metrologie pt aparatul radar de pe masina, care spre norocul meu nu corespundea masinii pe care era montat.
asa ca daca nici politia nu respecta legea atunci cine sa o respecte.

fire intinse la maxim :P

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 18 Mar 2009, 18:02

71 fel data viitoare sper sa te opreasca un copac, un stalp, un buldozer parcat regulamentar nu politia cand mergi in localitate cu 115 km/h..nu ai nici o scuza..ca e noapte, ca nu se circula, ca te grabeai... am avut ocazia sa vad "live" oameni adunati cu sacul de pe strada din cauza inconstientei unor "mari soferi" ca voi...P.S..sper sa fii singur in masina cand te incolacesti in jurul pomului...exemplul ipocriziei curate in romania- ai scapat deoarece ai avut bani sa iit iei un avocat slinos care a stiut ce portite sa foloseasca...

Scrie răspuns