radar

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

zeff
junior
junior

Mesaj de zeff » 14 Mai 2008, 18:32

toni frate ,
Nu pot dacat sa-ti spun ca ai fost un NOROCOS ca te-a oprit politia si nu vre-un copac stingher ,sau vre-un caine aparut din neant pe care sa incerci sa-l eviti,sau poate vre-un copil pe bicicleta, sau eu stiu …vre-o defectiune tehnica nesesizata sau poate ignorata a masinii …sau a ta,…sau…dar in fine bine ca a fost politia . Altii nu au avut norocul acesta. De aia iti repet ca ai fost un NOROCOS.
Diferenta dintre tine si userul ‘71 fel’ (cu 4 postari fara nici-o legatura cu siteul chiar daca e la "cafenea") este ca tu macar iti recunosti si asumi consecintele faptelor prin retinerea permisului ,(cel putin asa am inteles eu) .
Si eu conduc auto de vre-o 18 ani ( si nu doar in weekend), am platit destule amenzi (inclusiv radare,mai putin in ultimii 3 ani , traiasca tehnologia!) toate meritate, dar fara retinerea permisului, si, cei mai important fara a incerca negocieri sau diverse tertipuri cu politia.De ce ? Simplu –Consider ca daca ai gresit trebuie sa platesti.Tu nu?
Asta este si scopul postarii mele. Incalci regula = Platesti (cand esti prins ,normal)
In alta ordine de idei, 115 km in localitate ,ziua, avand antiradar -deci dupa ce a franat cat de cat a ajuns la 115 km/h-mi se pare cam mult.Iar asta este parerea mea .
toni frate,
Din cei ~5600 “oameni in toata firea â€

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 14 Mai 2008, 22:24

aveam cam 150 cand a inceput sa piuie detectorul de radar ....

mie ce o sa mi zici acu ?
Crezi ca mai e ceva de zis?? Sau nu stiai cum sa ne zici ca ai mers cu 150 in localitate? Esti bun, ce sa mai....

71fel
utilizator nou
utilizator nou

radar

Mesaj de 71fel » 15 Mai 2008, 07:13

..multumesc de sfat, creiere...
..acuma ce sa-ti spun eu tie?...ca circul cu viteza mai tot timpul?..ca am condusi undeva peste 500000 km?...ca, conduc tare doar cand sunt singur?...sau conditiile atmosferice si de trafic o permit?....ca ma grabeam ff tare fiind in intarziere?...ar mai fi motive suficiente,..dar niciunul nu ar scuza producerea unui accident (doamne fereste),nu conteaza ca ar fi sau nu cu victime...constientizez f bine ceea ce fac, si cum fac...dar nu sfatuiesc pe nimenisa circule cu viteze mari...
...dupa acest incident (primul in care mi se suspenda dreptul de a conduce), am lasat si eu pedala mai "libera", cel putin in localitati ...in rest ce sa va zic?..drumuri bune si fara incidente

71fel
utilizator nou
utilizator nou

radar

Mesaj de 71fel » 15 Mai 2008, 07:31

..tot pt creieru..

da. sunt nou pe acest forum..nu am intrat cu povesti si sfaturi pescaresti chiar daca sunt un pescar amator si eu (din cauza timpului), dar promit dupa prima partida de pescuit sa trimit si eu poze si date despre partida..
..cat despre a recunoaste o gresala sau nu, imi pare rau ca ma judeci asa...nu era vorba ca nu-mi recunosc gresala..DAR..nu imi puteam permite la acest moment sa raman fara permis de conducere..asa ca am apelat la un avocat pt a prelungi aceasta perioada, constient fiind ca tot voi ramane cel putin o luna fara el...daca mai ai alte nelamuriri despre mine si demersurile mele iti stau la dispozitie (cand sunt la birou) cu raspunsuri..
..o zi buna..si fir intins

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 15 Mai 2008, 07:36

dane si creier ...
voi aveti dreptate in felu vostru, iar eu in al meu .....

primo, masina mea permite mersu cu asemenea viteze ....

secundo, nu ma mandresc cu faptul ca mergeam cu 150 km la ora in localitate ....

terto, nu mai era nimeni pe strada decat eu si masina de radar :D :D :D , in localitatea giurgeni (aia c u podu peste dunare), unde drumul este in linie dreapta pe kilometrii, cu vizibilitate perfecta pe acesti kilometrii, drumul este lat, asfaltul perfect, si mergeam aprope pe axul drumului .... riscuri minime zic eu ....

quarto, ma grabeam sa ajung si eu finally acasa din delta, era dumninica seara, si a doua zi la job etc etc etc .....

si cum a zis si 71fel, si eu merg tare cand drumul si conditiile atmosferice o permit, nu merg asa daca nu vad pe distante mari, nu merg asa pe ploaie sau zapada sau whatever, si nu depasesc absolut niciodata in varf de rampa sau in curbe fara vizibilitate, pentru ca ma gandesc ca pe partea ailalta ar putea fi inca unul ca mine, :D , si atunci se lasa cu scantei :D :D :D

got my point?, cuz i got urs......

ps: din nefericire, viata din ziua de azi a ajuns in asa fel incat o jumatate de ora conteaza in economia timpului ..... de aia se merge tare ....

zeff
junior
junior

Mesaj de zeff » 15 Mai 2008, 09:06

got my point?, cuz i got urs......

[/quote]
Go for it :!:
But :shock: ...take care!
Otherwise you'll :datz:
Till then :bere: :respekt:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 15 Mai 2008, 11:51

aceleasi urari, creier ... oricum nu era nimic cu suparare .....

ps: sa vezi cum merg pe autostrada , ahahahha :D :D :oops: :oops:
:D :D

ca idee , in aproape 11 ani de condus cu peste 300.000 KM, am 3 accidente minor in bucuresti, nici unul din vina mea, si nici macar ceva care sa fi putut fi evitat daca sa zicem mergeam "mai prudent" .. nimic pe afara ....

eu raman de parerea ca se poate merge mai tare sau mult mai tare decat limita legala atat timp cat o faci constient, lucid, cand conditiile meteo sau de trafic o permit, fara teribilisme, fara stresat alti participanti la trafic etc .... si daca prin chestia asta ai scutit 3 ore pe saptamana sa zicem, inseamna ca ai castigat 6-7 zile din an, in care poti face altceva sau te poti odihni ....

si asa ne mancam nervii cu nenorocitul asta de bucuresti in fiecare dimineatza siseara, pt ca toate strazile sunt un santier ...
nu vad dc as respecta cu sfintenie 130 pe autostrada atunci cand este libera, in loc sa merg cu 200-220 si sa fac 45 de minute in loc de 1h si 20 ....

sunt absolut de acord cu voi cu privire la pustisme , teribilisme, depasiri tampite numa ca sa demonstrezi tu ceva, urcat pe masina din fata ca nu se da la o parte etc .... dar lucrurile astea nu trebuie generalizate .....

ia intrebati-l pe dan radulescu cum merge cu masina :D :D :D

ca idee, asa :D :D :D

si va asigur eu ca este un om perfect responsabil si cu capul pe umeri :D

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 15 Mai 2008, 12:35

200-220? constant? :shock:
toni f, ce masina ai?

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 15 Mai 2008, 12:54

nu ceva spectaculos bre Tavi, nu te impacienta :D

nu e ferrari ... un vectra C d'asta nou...... si merge constant cu 200 220 ... cam consuma la viteza asta, dar asta e ....

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 15 Mai 2008, 14:01

toni f scrie:nu ceva spectaculos bre Tavi, nu te impacienta :D

nu e ferrari ... un vectra C d'asta nou...... si merge constant cu 200 220 ... cam consuma la viteza asta, dar asta e ....
eu unul numai afara (pe A1, M1, si alte litere :D )am mers cu viteze din astea. Nu ca n-am tupeu sau C.P. dar in Romania poate sa-ti apara cele mai nastrusnice lucruri in fata, chiar pe asa zisele autostrazi: caini, cai, oameni, copii, biciclisti sau alte nazbatii. la 220 daca-ti sare un animal in fata masinii la 10-15 metri te-ai ars, chiar daca ai discuri de enshpe tzoli ventilate. :!:
pe Buc. Constanta i-am dat spre 200 dar numai pe anumite portiuni si in special cand nu e trafic.
pe Iasi-Bucuresti iar mai sunt niste portiuni unde poti merge peste 2k. Un amic cu un Kavasaki Vulcan a mers chiar cu 260 pe la ramnicu sarat.
still, I wouldn`t go that far on 2 wheels. :roll:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns