exact asta am vrut sa scot in evidenta, ca e una sa faci poze bune, folosind unghiuri care sa accentueze ceva, si e alta cand cica focalizezi pestele dar de fapt tu vrei sa para mai mare ca sa-ti faca altii plecaciuni.
Poze sau fotografii ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
onesti, reciteste ce am scris eu cand am pus acele poze
exact asta am vrut sa scot in evidenta, ca e una sa faci poze bune, folosind unghiuri care sa accentueze ceva, si e alta cand cica focalizezi pestele dar de fapt tu vrei sa para mai mare ca sa-ti faca altii plecaciuni.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
da mai onesti, amical discutam
citatul complet era: exemple de poze cu pestii "impinsi in fata" dar f. faine, la care nimeni n-o sa zica "huuooo, e impins in fata" Smile
acuma, ca pestele e pozat de la cap spre coada cu botul lipit de lentila, sau ca e pozat din profil impins in fata, pescarul fiind mult in planul noi, efectul comun care se creaza e ca pestele pare mai mare.
evident ca ala care vrea sa fie artistic face poze ca cele de mai sus, iar ala care vrea sa minta, va face pozele in modul al doilea.
citatul complet era: exemple de poze cu pestii "impinsi in fata" dar f. faine, la care nimeni n-o sa zica "huuooo, e impins in fata" Smile
acuma, ca pestele e pozat de la cap spre coada cu botul lipit de lentila, sau ca e pozat din profil impins in fata, pescarul fiind mult in planul noi, efectul comun care se creaza e ca pestele pare mai mare.
evident ca ala care vrea sa fie artistic face poze ca cele de mai sus, iar ala care vrea sa minta, va face pozele in modul al doilea.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Nu ma plang deloc, ci am zis ce am avut de zis.SF scrie:
Chiar si Razvan mi-a dedicat vreo doi avati, vezi doamne cit ii el de fin , pt. ca el o luat-o de ironie ce l-am intrebat eu despre Lucky Craft . Nu i-am comentat nimic , ca era prea usor , desi era o minge prea frumos ridicata , numa cum nu intelege ca eu si altii putem functiona si in alt fel acuma se plinge de comentariile de la poze
![]()
Fir Intins!!!
Da, la un moment dat m-au enervat unele comentarii, motiv pentru care nici nu am mai postat poze ceva timp. Intre timp m-am razgandit.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Voblerul a evoluat cam la 1 m adancime, in curent. Sarpele a stat o vreme aproape de mal atras probabil de pestii mici aglomerati in zona. Apoi a disparut. La un moment, tineam voblerul pe loc in curent si am simtit ceva ca o atingere, am intepat si asta e tot. Restul se vede in galeria foto.
Scuze celorlalti pentru off-topic.
Scuze celorlalti pentru off-topic.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
-
empthy_cluster
- veteran

salut,razvan m. scrie: Da, la un moment dat m-au enervat unele comentarii, motiv pentru care nici nu am mai postat poze ceva timp. Intre timp m-am razgandit.
mie unul nu-mi vine a crede ce spui, scuze de oftopic, darr galeria nu tzi-ai sters-o din alte motive????? incredibil !!!!!
sper ca nu te superi.... darr nu-i corect!
in legatura cu pozele astea, cred ca important este pestele (in cazul meu), nu lokul nu pescarul nu echipamentul, consider o obscenitate un peste impins in fatza si umflata greutatea, sa fitzi iubitzi.
be smart be silent be deadly.....