Cred ca e o problema de bun gust si de bun simtz, lucruri care nu sunt marimi fizice masurabile in unitatzi de masura. Asa ca, tzinand de subiectivismul si intentziile fiecaruia, aceste poze pot iesi uneori decente iar alteori ridicole.
Poza se vrea uneori un mesaj de genul: ce peste frumos am prins, ce peste mare am prins, ce pescar tare sunt, ce scule faine am sau ce scule scumpe posed. Aici intervine si chestia de perceptzie a privitorului care e din nou subiectiva si genereaza replici.
Apar tot felul de probleme concretizate in comentarii neplacute, de cele mai multe ori generate fie de niste poze nepotrivite, fie de titluri ironice sau ostentative. Problema nu cred ca e mesajul negativ in sine ci forma in care acest mesaj e afisat: de multe ori vulgar sau cu ironie de foarte slaba calitate.
Ce ma deranjeaza e ca unu pune o poza cu nevasta-sa cu un peste-n carlig iar altu comenteaza cum ca ce buna-i femeia, altu' pune niste mulinete scumpe, tu i le apreciezi, il intrebi ce crede el ca face aceste mulinete atat de laudate iar el itzi raspunde ca "oricum n-ai cum sa intzelegi tu", galeria altuia consta intr-o singura poza cu o domnisoara grasa care naste zeci de comentarii romanesti; elitisti care vor exclusivitatzi natzionale pozeaza stiuci atarnate de ochi si spun c-au scos 2 kile de icre din ele, si noroc de vicepresedintele clubului care era prin zona si-a palit-o cu vasla ca altfel ar fi scapat trofeul...,
un junior pune o poza cu un peste prins cu o telescopica ieftina iar un mare ciumeg face glume de JDM cu el, samd...
Sunt de scris pagini.
Si da, Razvan, in alte partzi inclusiv tackletout lumea e mai civilizata ptr ca pe-acolo se predica despre demnitatea omului fie ca e EmiGrant, fie ca e Inginer, fie ca e in cala vaporului, fie ca-si cumpara de pe Ichiban, Totalfishing sau Szeged.
Revin