orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Gerula_
- junior

Adelin scrie:Gerula_ scrie: logic ca oricine are ce pune pe masa are soricul gros

.
Nu stiu cum stai tu cu logica, dar ce zici tu nu e logic deloc.Chiar daca ai nu tre' sa mananci ca inecatu'.Tu crezi ca e sanatos sa aratzi asa?!
Nu era mai bine in liceu cand te strigau colegii "DOASCA"?!

Adeline tata, in clasa a XII jucam deja bachet la Soced si dadeam cos de sus, nu stiu cum ar fi putut sa ma strige cineva asa

. Doar astia ca tine, cu scutire la sport

, nu se ingrasa cand trec la un stil de viata mai sedentar, din pacate ii prind din urma ulcerul sau ciroza pe la 45 de ani.
SF, nu stiu cum naibii puteai avea dubii, diferenta fata de clonele tampe facute de dilucu&co se vedea de la o posta

Cu lacrimi, Bastus!
-
SVF
- veteran

Ulcerul si ciroza nu au nici o legatura cu sedentarismul.De ulcer e vinovat HP(un virus dat naibii),iar de ciroza alt virus,cel hepatic B sau C.Scuze ptr.msj off topic.

-
Gerula_
- junior

Sunt o gramada de conditii care favorizeaza aparitia celor doua boli. Mancatul pe sponci, la ore neregulate, e pasaport sigur pentru ulcer. Dar sa nu divagam

.
Cu lacrimi, Bastus!
-
empthy_cluster
- veteran

@jerulu auzi da ce note mari ai la articol, 3 si ceva, n-am avut stare sa-l citesc tot ca in primele 2 randuri m-am plictisit, tu ca si un asa ziss `editorialist` nu ar trebui sa tzi publicul in priza???? este dupa mine un articol ieftin ca si tine si ca lotul pantelimon 1 si 2 ca si busele alea luate de spate si modificate in paint, si de ce nu ca si posturile tale de doi bani, partz io zik sa-tzi sujjjiiiy pe dejet pa!

be smart be silent be deadly.....
-
allspark
- junior

Aici e nebunie curata.
-
Gerula_
- junior

empthy_cluster scrie:@jerulu auzi da ce note mari ai la articol, 3 si ceva, n-am avut stare sa-l citesc tot ca in primele 2 randuri m-am plictisit, tu ca si un asa ziss `editorialist` nu ar trebui sa tzi publicul in priza???? este dupa mine un articol ieftin ca si tine si ca lotul pantelimon 1 si 2 ca si busele alea luate de spate si modificate in paint, si de ce nu ca si posturile tale de doi bani, partz io zik sa-tzi sujjjiiiy pe dejet pa!

Uite drumul spre scoala ajutatoare, bulisor

Cu lacrimi, Bastus!
-
Adi_
- veteran

Gerula_ scrie:
SF, nu stiu cum naibii puteai avea dubii, diferenta fata de clonele tampe facute de dilucu&co se vedea de la o posta

despre ce clone vorbesti?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Gerula_
- junior

Nu nimeresti?
sa te mai ajut o data

Cu lacrimi, Bastus!
-
Adi_
- veteran

da, cred ca te las ca mi-e mila de tine...
de urmarit firul discutiei nu esti capabil, idem cand trebuie sa vorbesti la concret, nu ai venit cu nimic nou, te repeti, intr-un cuvant: PLICTISITOR!
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Gerula_
- junior

Cu lacrimi, Bastus!