Poze sau fotografii ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 28 Iul 2008, 15:36

Tavi scrie: ma nu cred ca pot sa-tz zic pitic, deci ca sa te jignesc as vrea
grasule ar merge?
rosioara ma? te-ngrop in rosioara...
pe vremea cand dadeam io la rosioara cu betisor tirolez tu te jucai cu o sfora cu un nasture si momeai pisici
daca esti tare zi care e diferenta intre rosioara, babusca si pisica
asta e drumu tau :arrow: ...
respecte
Tavi________

deci in primul rand tu esti o clona a lui Tavi din Sibiu, deci :arrow:
in al doilea vad ca la galerie ai numai tarponi sub suta de kile, deci :arrow:
apoi, pastravii aia i-ai prins la scorobete si nu la berti cum ai pretins pe forum, asa ca :arrow:
si in sfarsit, cand io dadeam la mort-manie cu boblere tu pescuiai avat din ala care da cu coada, cu testil, in balta populata de bunicul meu de la ajvps sibiu. si acum poftim recunostinta. :arrow:

p.s. "grasule" nu merge ca incerc sa scad de burta. :oops: (rog adminul sa bage emoticon cu sageata spre stanga).

e bine? :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 28 Iul 2008, 17:26

sa presupunem ca tavi ar fi din sibiu......
:lol: :lol: :lol:
faza asta a intrat in istorie!
Michael va recomanda Regulamentul forumului

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 28 Iul 2008, 17:31

Razvane , inainte de a te apuca de aia 25 de ani de pescuit ai facut volei ? Specialitatea ta era ridicatu mingilor la fileu :lol:
Inteleg ca in utimile 3-4 partide ai prins o seara topwater , in care ti-ai pescuit propriile naluci , pe care probabil le-ai scos cu gripu din apa , plus ca ai gasit loc in cadru si pentru mulinelu ultima achizitie , scos cu minciocu sa nu-l zgirii :lol:
Tinind cont de faptu ca trecut ceva timp intre ce am intrebat eu ,si in tentativa ta de a trage timp , timp in care cautind prin fituicile tale si dind serchuri pe google despre rolling , ai bagat niste mistouri cum ai gindit tu ca-i bine ,distragem putin atentia ,cred ca totusi inca nu te-ai prins care-i treaba cu nalucile alea . Daca tot ti-ai luat 12 OF , puteai macar sa-ti iei si cite 3 numere AVP , daca ai mai multe din acelasi fel ii mai bine . Spune drept cite exemplare din Odissea ( ce titlu bun :lol: , pe cind Iliada :lol: ) aia ti-ai luat , cu cit mai multe cu atit intelegi mai clar ca avatu da cu coada :lol: :lol:

Negasind nimic concret , ai apelat la argumentu suprem , http://www.rapitori.ro/forum/album_comm ... SC&start=0 o poza cu toate OF pe care le-ai cumparat , pozate deasupra cartii talisman . Deabia astept o discutie sexy despre mulinete , in ultima vreme argumentele is foarte consistente , poze si desene :lol:

Is curios cit o sa ti poza , in ultima vreme ai mai pus niste poze pe acolo ,care dupa aia au disparut , se pare ca comentariile unor afectau imaginea ta de superstar , si cind vedeai ca se varzaleste treaba , hop , stergem poza , si asa , cu un pic de noroc mai tine imaginea la novicii forumului , neobisnuiti cu under groundu :lol: :lol:

Nu te-ai intrebat niciodata cit timp o sa ridici bilute la cer , fara sa reactioneze nimeni , mai ales un ca mine , tolerant de felu meu?

Ce-ar trebui sa fac acuma , sa pun si eu niste poze cu niste voblere de care vorbeam la galerie , pozate deasupra .....( nu stiu deasupra ce :lol: , pot incerca cu hirtie igienica :lol: ) , eventual cu ceva mulinele pe fundal ,da mi-e ca-ti intra o depresie dupa aia si-ti rupi alea 12 OF :lol: :lol:

Concret si fara vrajeala , ai habar de ce-i vorba in chestia aia cu rollingu sau o dai in diverse , de la diversiune :lol:

Fir Intins!!!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 28 Iul 2008, 18:38

Bun, spre disperarea unora, anumite probleme de comunicare/neintelegeri s-au lamurit.

Pot spune acum, fara banuiala ca vorbeste cine stie ce maniac al clonarii, ca userul Gerula_ era al meu, in timp ce userul Alex a fost facut la caterinca de vreun frustrat pe care-l sutuisem. Am o lista scurta de suspecti, si poate va veni si momentul in care vom putea analiza IP-urile.

Le multumesc celor care au sustinut din prima ca dobitocul pe care "investigatorul" adilucu il prindea mereu, aproape imediat :roll: in ofsaid nu puteam fi eu. Din pacate, la momentul respectiv, contul pe care il facusem de pe adresa de la ziar (ca sa nu fie dubii) nu s-a activat. Dan spune ca nu a blocat el inregistrarea, si, avand in vedere faptul ca mi-a deblocat acum contul Gerula nu am motive sa nu-l cred. Oricum, lucrurile s-au lamurit acum, doar daca nu vine vreun detectivu lu peste sa spuna ca Gerula nu e Gerula :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 28 Iul 2008, 18:47

SF, din punctul meu de vedere subiectul e epuizat.

Fir intins la toata lumea !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Mugurstefan
veteran
veteran

Re: rolling action !

Mesaj de Mugurstefan » 28 Iul 2008, 19:42

@ SF ,
OK SF, multam de info si de lamurire.

@ Tavi&Leba,

sunteti buni.

:D
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 28 Iul 2008, 23:06

Adelin scrie:
Gerula_ scrie:Asta cu urmarirea e boala grea de tot, parca si saracu' adelin zicea acum vreo 3 ani ca l-au urmarit unii sa-i afle locurile secrete, unde se prinde bine la baboi :lol:.
Daca ai vre-o indoiala potzi sa-l intrebi pe razvan, era cu mine in masina urmaritilor. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

baga mare adeline ! :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 28 Iul 2008, 23:07

tavi & leba... voi sinteti mari belele ! :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 29 Iul 2008, 00:17

kuintautti scrie:
Adelin scrie:
Gerula_ scrie:Asta cu urmarirea e boala grea de tot, parca si saracu' adelin zicea acum vreo 3 ani ca l-au urmarit unii sa-i afle locurile secrete, unde se prinde bine la baboi :lol:.
Daca ai vre-o indoiala potzi sa-l intrebi pe razvan, era cu mine in masina urmaritilor. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

baga mare adeline ! :lol:
Cand treci la a doua sticla scoate-i dopu' cand o dai pe gat!E periculos, zau! :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 29 Iul 2008, 04:38

n-ar fi rau daca si io cu sticlele m-as sti cel putin la fel de bine ca tine cu galetusha

Închis