Razvane , inainte de a te apuca de aia 25 de ani de pescuit ai facut volei ? Specialitatea ta era ridicatu mingilor la fileu
Inteleg ca in utimile 3-4 partide ai prins o seara topwater , in care ti-ai pescuit propriile naluci , pe care probabil le-ai scos cu gripu din apa , plus ca ai gasit loc in cadru si pentru mulinelu ultima achizitie , scos cu minciocu sa nu-l zgirii
Tinind cont de faptu ca trecut ceva timp intre ce am intrebat eu ,si in tentativa ta de a trage timp , timp in care cautind prin fituicile tale si dind serchuri pe google despre rolling , ai bagat niste mistouri cum ai gindit tu ca-i bine ,distragem putin atentia ,cred ca totusi inca nu te-ai prins care-i treaba cu nalucile alea . Daca tot ti-ai luat 12 OF , puteai macar sa-ti iei si cite 3 numere AVP , daca ai mai multe din acelasi fel ii mai bine . Spune drept cite exemplare din Odissea ( ce titlu bun

, pe cind Iliada

) aia ti-ai luat , cu cit mai multe cu atit intelegi mai clar ca avatu da cu coada
Negasind nimic concret , ai apelat la argumentu suprem ,
http://www.rapitori.ro/forum/album_comm ... SC&start=0 o poza cu toate OF pe care le-ai cumparat , pozate deasupra cartii talisman . Deabia astept o discutie sexy despre mulinete , in ultima vreme argumentele is foarte consistente , poze si desene
Is curios cit o sa ti poza , in ultima vreme ai mai pus niste poze pe acolo ,care dupa aia au disparut , se pare ca comentariile unor afectau imaginea ta de superstar , si cind vedeai ca se varzaleste treaba , hop , stergem poza , si asa , cu un pic de noroc mai tine imaginea la novicii forumului , neobisnuiti cu under groundu
Nu te-ai intrebat niciodata cit timp o sa ridici bilute la cer , fara sa reactioneze nimeni , mai ales un ca mine , tolerant de felu meu?
Ce-ar trebui sa fac acuma , sa pun si eu niste poze cu niste voblere de care vorbeam la galerie , pozate deasupra .....( nu stiu deasupra ce

, pot incerca cu hirtie igienica

) , eventual cu ceva mulinele pe fundal ,da mi-e ca-ti intra o depresie dupa aia si-ti rupi alea 12 OF
Concret si fara vrajeala , ai habar de ce-i vorba in chestia aia cu rollingu sau o dai in diverse , de la diversiune
Fir Intins!!!