Poze sau fotografii ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
- Dragos Cretu
- senior
deci ghibortz nu prind decat ocazional la spinnerbaituri mari de treijde grame. pe mono cu echipament de cast, ca sa nu scuipe. de imprumut echipamentu ca io n-am.Tavi scrie: pai nu stiu. crezi ca ei stiu?
mai opinian e ca nu impartim nimic de fapt
ne certam pur si simplu, ne jignim, ne cerem unu altuia sa punem poze la galerie ca sa dovedim diverse...
deci sa incepem:
Leba, daca esti pescar adevarat de ghibortz, pune la galerie o poza cu un ghibortz mai mare de 50 gr prins la suinbait cu textil
daca nu
hmm, tu vorbesti? arata-mi cel putin o rosioara prinsa sportiv la baboi si eliberata baizabuc si atunci tac.
ce ti-e si cu pescaricii astia, donle.
hai, jea d-aici, du-te la carasii tai.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
@Tavi si Leba...aceasta este o incercare timida de a va da in spectacol, naveti sharm
mai incercati, eventual cu ceva poze in care sa va dati in spectacol, si sa va dovediti superioritatea in pescuit....cu dedicatie pentru vrun comando sau grup terorist
chiar is curios cum reactioneaza un pitic la intalnirea cu un comando

grebla scrie:@Tavi si Leba...aceasta este o incercare timida de a va da in spectacol, naveti sharmmai incercati, eventual cu ceva poze in care sa va dati in spectacol, si sa va dovediti superioritatea in pescuit....cu dedicatie pentru vrun comando sau grup terorist
![]()
mda, m-ai prins.
promit sa nu mai fac.
sa nu mai prind biban de epava ever.
pacat de Gerula, se simtea de-acum parfumul forumului de-altadata.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
ma nu cred ca pot sa-tz zic pitic, deci ca sa te jignesc as vrealeba scrie:deci ghibortz nu prind decat ocazional la spinnerbaituri mari de treijde grame. pe mono cu echipament de cast, ca sa nu scuipe. de imprumut echipamentu ca io n-am.Tavi scrie: pai nu stiu. crezi ca ei stiu?
mai opinian e ca nu impartim nimic de fapt
ne certam pur si simplu, ne jignim, ne cerem unu altuia sa punem poze la galerie ca sa dovedim diverse...
deci sa incepem:
Leba, daca esti pescar adevarat de ghibortz, pune la galerie o poza cu un ghibortz mai mare de 50 gr prins la suinbait cu textil
daca nu
hmm, tu vorbesti? arata-mi cel putin o rosioara prinsa sportiv la baboi si eliberata baizabuc si atunci tac.
ce ti-e si cu pescaricii astia, donle.
hai, jea d-aici, du-te la carasii tai.
grasule ar merge?
rosioara ma? te-ngrop in rosioara...
pe vremea cand dadeam io la rosioara cu betisor tirolez tu te jucai cu o sfora cu un nasture si momeai pisici
daca esti tare zi care e diferenta intre rosioara, babusca si pisica
asta e drumu tau

@ grebla: lasa-ne domle sa ne lom si noi un ban cinstit

respecte
Tavi________
- Dragos Cretu
- senior