ps. eu zic sa-ti pui sageata aia la semnatura, tot aia e...
Poze sau fotografii ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
poti sa-i enumeri?
si daca nu ma intereseaza parerea VOASTRA? cum facem?
si daca eu merg la pescuit pt. mine nu pt. altii, si daca nu astept laudele nimanui, mai trebuie sa pun pozele respective? nu de alta, dar sa vad daca merita efortul...
si daca nu ma intereseaza parerea VOASTRA? cum facem?
si daca eu merg la pescuit pt. mine nu pt. altii, si daca nu astept laudele nimanui, mai trebuie sa pun pozele respective? nu de alta, dar sa vad daca merita efortul...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Unul e in galeria de pe contul Gerula. De altfel nici nu pusesei intrebarea asta, deja nu mai stii pe unde sa scoti camasa. Sa te ajut, uite drumul, si nu ma mai deranaja pana nu pui un clean de macar 1001 g in galerie

P.S. cand o sa fii si tu in week-end la peste in loc sa faci curent pe forum o sa intelegi de ce rad de tine ca postai de zor aici sambata si duminica
P.S. cand o sa fii si tu in week-end la peste in loc sa faci curent pe forum o sa intelegi de ce rad de tine ca postai de zor aici sambata si duminica
Cu lacrimi, Bastus!
-
empthy_cluster
- veteran

@jerulu auzi termina dreaq cu **** aia de cleni ca te faci de kakao, tu crezi ca pe adi il intereseaza cleni????? esti nebun, ai prins tu clean la kil in viatza ta????? itzi pun io poza cu unu prins aku doo saptamani la rnr accidental sa vezi si tu cum arata un clean apreciabil, esti duss cu pluta rau.. 
be smart be silent be deadly.....
saracul de tine....
cata precizie dom'le
ei, datorita acelei poze trebuie sa recunoasca toata lumea ca esti un pescar de clean priceput.
continua te rog si cu celelalte specii de rapitor
care e ala al tau de la galerie, cel de 1050gr?Adi_ scrie:si daca nu-s curios de parerea ta si de ce crezi sau zici tu despre mine, mai trebuie sa pun pozele?
a, sa nu uit. pozele tale cu cleni sariti de kil, unde-s?
ei, datorita acelei poze trebuie sa recunoasca toata lumea ca esti un pescar de clean priceput.
continua te rog si cu celelalte specii de rapitor
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski