orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Adi_
- veteran

si daca o sa vezi pozele, ce o sa se intample?
ps. eu zic sa-ti pui sageata aia la semnatura, tot aia e...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Gerula_
- junior

O sa recunosc cinstit ca nu esti doar un dobitoc care face curent pe forum

(repet, ma refer la clean sarit de kil, nu la alevini

).
Cu semnatura nu te pot ajuta, sagetica aia e special pentru tine, iti arata drumul, sa nu te ratacesti

.
Cu lacrimi, Bastus!
-
Adi_
- veteran

si daca nu-s curios de parerea ta si de ce crezi sau zici tu despre mine, mai trebuie sa pun pozele?
a, sa nu uit. pozele tale cu cleni sariti de kil, unde-s?

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Gerula_
- junior

Chestia e ca nu-i doar parerea mea, deja sagetica aia ti-o arata tot mai multi membri vechi, care au inteles cate parale faci

.
Cu lacrimi, Bastus!
-
Adi_
- veteran

poti sa-i enumeri?
si daca nu ma intereseaza parerea VOASTRA? cum facem?
si daca eu merg la pescuit pt. mine nu pt. altii, si daca nu astept laudele nimanui, mai trebuie sa pun pozele respective? nu de alta, dar sa vad daca merita efortul...

-
Gerula_
- junior

Pai daca vrei sa credem in continuare ca esti un pacalici care o arde nonstop pe forum, continua tot asa.
Oricum oamenii s-au cam lamurit, cine posta de zor pe forum sambata si duminica, dimineata la pranz si seara? Marele pescar dilucu, spaima tastaturii

.
Cu lacrimi, Bastus!
-
Adi_
- veteran

cum ziceam, nu ma intereseaza parerea ta, iar ce am facut eu sambata si duminica trecuta nu te priveste!
dar nu mi-ai raspuns, unde-s pozele tale cu clenii sariti de kil?
-
Gerula_
- junior

Unul e in galeria de pe contul Gerula. De altfel nici nu pusesei intrebarea asta, deja nu mai stii pe unde sa scoti camasa. Sa te ajut, uite drumul, si nu ma mai deranaja pana nu pui un clean de macar 1001 g in galerie
P.S. cand o sa fii si tu in week-end la peste in loc sa faci curent pe forum o sa intelegi de ce rad de tine ca postai de zor aici sambata si duminica

Cu lacrimi, Bastus!
-
empthy_cluster
- veteran

@jerulu auzi termina dreaq cu **** aia de cleni ca te faci de kakao, tu crezi ca pe adi il intereseaza cleni????? esti nebun, ai prins tu clean la kil in viatza ta????? itzi pun io poza cu unu prins aku doo saptamani la rnr accidental sa vezi si tu cum arata un clean apreciabil, esti duss cu pluta rau..

be smart be silent be deadly.....
-
Adi_
- veteran

saracul de tine....
Adi_ scrie:si daca nu-s curios de parerea ta si de ce crezi sau zici tu despre mine, mai trebuie sa pun pozele?
a, sa nu uit. pozele tale cu cleni sariti de kil, unde-s? 
care e ala al tau de la galerie, cel de 1050gr?

cata precizie dom'le
ei, datorita acelei poze trebuie sa recunoasca toata lumea ca esti un pescar de clean priceput.
continua te rog si cu celelalte specii de rapitor