Poze sau fotografii ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 27 Iul 2008, 23:06

Ah, am uitat sa adaug.
Gerula, chiar tu esti?

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 27 Iul 2008, 23:09

Tavi, dupa cum vezi e al multelea episod dintr-un roman foarte gros. :lol:
Totusi, ne luptam pe un singur topic si ala la cafenea. Deci nu e motiv de panica.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 27 Iul 2008, 23:12

@razvan insisti sa afli cum am aflat, auzit, petrecut etc... de unde stiu, cum de mi-am dat seama etc..... vrei sa afli bre te intzelegg ca te doare ca s-a suflat ceva???? darr de la mine itzi spun ca nu vei afla, nu mai insista

fir intins :)

ps de acolo si ultima ta afirmatzie sa continuam??????? poate se scapa prostul ai????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
be smart be silent be deadly.....

Gerula_
junior
junior

Mesaj de Gerula_ » 27 Iul 2008, 23:14

razvan m. scrie:Gerula, acea frumoasa dar veche intamplare a fost povestita cu lux de amanunte aici pe forum si se poate revedea. Persoanele implicate sunt reale, urmaritorii sint si acum membrii aici pe forum si ar fi putut sa dezminta daca nu era asa. :D

Asta a lui empthy e altceva. Nu vezi ca are si alte simptome: ii tiuie urechile, face asocieri intre intamplari fara legatura etc
Da un link daca mai stii cum se chema topicul, nu mai retin decat faza in sine.

Tavi, care-i baiul? :lol:
Cu lacrimi, Bastus!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 27 Iul 2008, 23:15

Nici un bai, vreau o dovada ca esti true 8) .

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 27 Iul 2008, 23:36

Poate e emo... :lol:

Gerula_
junior
junior

Mesaj de Gerula_ » 27 Iul 2008, 23:42

dan bobei scrie:Poate e emo... :lol:
Te mananca? :lol: Se poate rezolva :lol:

Tavi, daca te uiti la ce-am postat pe la fotografia lui razvan cu mreana si avatul nu cred ca pot fi dubii ;).
Cu lacrimi, Bastus!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 28 Iul 2008, 02:21

razvan m. scrie:SF, spuneai despre Rapala Original Floater ca ar fi
SF scrie: Singuru model cu rolling de la Rapala .....
O fi fost asa cand erai tu mai tanar. Rapala fabrica si alte voblere cu rolling action (pe romaneste care oscileaza in plan vertical) cum ar fi:

- X-Rap ("The X-Rap has an exaggerated body rolling action on a steady retrieve and it can be fished very slowly if needed");

- DT Fat (la care "Balsa construction and husky profile create a wide rolling action at any speed");

- Super Shad Rap (a carei "Unique lip gives this lure a shallow, wide rolling action")

etc.

Dar cand postezi doar ca sa te contrazici ce mai conteaza superficialitatea si lipsa de continut a mesajului.

Mai bine spune-ne cati salai ai prins la Rapala Original Floater de 7 cm, ca de aici a plecat discutia.
Nu stiu de ce nu mi-ai raspuns ieri , probabil nu ai gasit nr. revistei unde se trateaza tema , ai bagat niste replici scurte si ...atit .
Deci zici ca super shad rap are rolling :lol: :lol: , si x-rap-u la fel :lol: :lol: ....si io pot sa-mi vad ceafa fara oglinda :lol:
Si pe reclama Rapala de la sub-walk zice o gramada , intre timp s-o adeverit ce-am zis io cu destul timp inainte , tu ne te lua dupa mine , ci dupa ce zice reclama .

Nu m-am legat de citi salai nu ai prins tu la original floating , ci de faptu ca ai afirmat ca-i pentru viteza , cind charmu lui original tocmai consta in recuperari lente cu mono , la pesti mofturosi , indiferent ca.s baracude , lavraci , salai sau ce-o fi . Urma ca tu sa-mi demostrezi ca ma insel . Vad ca te dai in lap-topuri , stellute si megabass si luckycraft , poate intr-o zi iti intra in mina din greseala niste slim-diaets , nu te speria de lungimea de 10-12 cm , fiind foarte fine ( comparativ cu lungimea ) cantitatea de apa dislocata ii egala in multe cazuri cu altele mai scurte dar bondoace , rollingu pe bune ale nalucilor insa sa-r putea sa faca diferenta in ape mici .
Poti sa incerci , sau poti sa te ti de citate din reclama , ii alegerea ta , si Ilie prinde cleni cu textil de 20 lb si struna ( scuze man ca te pomenesc :lol: ) si nci macar nu baga citate din reclame :lol: :lol:

Fir Intins!!!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 28 Iul 2008, 08:22

Tavi, ar mai fi nijte chestiuni:

- pe cine tre' sa urmaresti ca sa prinzi jalo la O.F. de 11 centi in mal la apa mica?
- cati cleni la doo kile se prind pe atza de treijde libsi ?
- exista boblere tip roling action care prind m.f. chub?
- cat de umede tre sa fie mustele de pastrav?:D
- de ce Gerula a picat tocmai in mijlocul distractiei?:lol:
mai sunt dar sa mai bag niste cofee. :twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Gerula_
junior
junior

Mesaj de Gerula_ » 28 Iul 2008, 08:50

Habar n-ai cate mesaje prin care eram rugat sa revin pe forum am primit in ultimii 2 ani. Pe blog, postate la articolele mele din ziar, pe mail, SMS-uri etc :lol:. Acum doar s-a nimerit sa ma uit la galeria foto si sa dau peste o chestie care era prea de tot.

Intrebarea e de ce te roade pe tine grija de ce-am revenit taman acum? :lol:.
Cu lacrimi, Bastus!

Închis