Poze sau fotografii ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Gerula_
junior
junior

Mesaj de Gerula_ » 27 Iul 2008, 22:43

Adi_ scrie:
si de ce tocmai clean? ca sa-l poti compara cu ai tai? tu altceva nu prinzi? :lol:

oricum imi place logica ta, daca cineva nu are pesti la galerie inseamna ca nu prinde, foarte tare :oops:
dilucule, pescuitul la clean are anumite particularitati, care pe tine te depasesc total :lol:. Cauta-ma cand reusesti si tu sa prinzi primul exemplar sarit de kil, pana atunci ia cu paine :arrow:

P.S. Nu pot sa nu remarc orele la care ai postat ieri si azi :lol:. Cum se face ca un "pescar adevarat" ca tine nu si-a scos Ron Thompsonul la plimbare? :lol:
Cu lacrimi, Bastus!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 27 Iul 2008, 22:43

Te pomenesti ca si galeria mi-am sters-o din cauza ta ! Aia dupa ce te-am urmarit (desi nu ne-am intalnit decat de 3 ori pe lumea asta si alea trei la intervale de cateva luni) si nu am reusit sa prind cu toate ca am aflat de la tine secretul salaului de Mures.
Mah, nu mai prinde atatia pesti ca pana la urma faci victime in jurul tau. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 27 Iul 2008, 22:47

am spus eu ca tzi-ai sters-o din pricina mea, ?? te inseli, tzi-ai sters-o ca a prins altcineva si tu gherla, darr te cunosc cat de rautacios esti deacolo si afirmatzia :lol: :lol: :lol: cu urmaritul, razvan stim amandoi adevarul, deci ce sens mai are, aaa vrei sa-tzi spun de unde ce si cumm.... poate altadata :lol: :lol: :lol:
be smart be silent be deadly.....

Gerula_
junior
junior

Mesaj de Gerula_ » 27 Iul 2008, 22:47

Asta cu urmarirea e boala grea de tot, parca si saracu' adelin zicea acum vreo 3 ani ca l-au urmarit unii sa-i afle locurile secrete, unde se prinde bine la baboi :lol:.
Cu lacrimi, Bastus!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 27 Iul 2008, 22:48

Aia a fost reala :lol: Insa asta a lui empthy e paranoia pe fond de nebagare in seama

Gerula_
junior
junior

Mesaj de Gerula_ » 27 Iul 2008, 22:52

Reala pe dracu :lol:, poti sa zici ca te-a urmarit cineva daca te-a asteptat sa pleci de acasa, la coltul strazii, cu farurile stinse :lol:. Daca masinile s-au intalnit undeva pe drum cum naibii poti fi sigur ca nu avea si celalalt de gand din prima sa se duca tot la locul unde te duceai si tu? :lol:
Cu lacrimi, Bastus!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 27 Iul 2008, 22:55

empthy_cluster scrie: am spus eu ca tzi-ai sters-o din pricina mea, ?? te inseli, tzi-ai sters-o ca a prins altcineva si tu gherla
Auzit fratilor ce deductie beton : mi-am sters galeria ca m-am enervat pentru ca nu-stiu-care ar fi prins si eu nu ! :lol: :lol: :lol:

Empthy, cu asta m-ai convins ca imi pierd vremea cu tine.

Asa ca :arrow:

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 27 Iul 2008, 22:56

sa fi si tu iubit :wink:

ps mi-ai suierat urechile acuma, santzelegg ca ai dat cu dumnezeii :lol: :lol:

ciau.
be smart be silent be deadly.....

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 27 Iul 2008, 23:04

Asa de curiozitate, care ar fi miza aici?
Variante posibile de raspuns:
a) la ce se foloseste original floater de la Rapala?
cu tz subvariante:
a1) la salau
a2) la salau in apa mica ca e singuru rolling
a3) la avat cu viteza
a4) de fapt nu e singuru rolling
b) cine are poze cu salai fara numar fara numar prinsi cu un anume tip de vobler? Deci daca nu are va avea la toamna, nu?

c) cine a urmarit pe cine?
cu sub varianta c1) si daca da, de ce?
d) cine e cel mai bun pescar din lume? (se dovedeste la galerie cu poze cu rating mic)
e) cine tine minte care cu care s-o certat acum o suta de ani pe diferite saituri. Deci nu numa ca tine minte, dar nici nu i-o trecut supararea de atunci. :shock:
Asadar dragilor, please, organizati-va. In vremurile bune ale forumului, chiar daca erau mai multi combatanti erau totusi grupati decent in numa doua tabere si se chinuiau sa se bata pe un singur topic.
Acu va dati la gioale fiecare la fiecare, pe toate canalele ca sa nu zic altfel, si e dificil de urmarit, credeti-ma. De moderare nu se mai pune problema, ma declar depasit.
Nu de alta dar mi-e greu sa tin si io cu cineva ca sa ma bag la faultat.
Accept un transfer pe bani.
Respecte baieti

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 27 Iul 2008, 23:06

Gerula, acea frumoasa dar veche intamplare a fost povestita cu lux de amanunte aici pe forum si se poate revedea. Persoanele implicate sunt reale, urmaritorii sint si acum membrii aici pe forum si ar fi putut sa dezminta daca nu era asa. :D

Asta a lui empthy e altceva. Nu vezi ca are si alte simptome: ii tiuie urechile, face asocieri intre intamplari fara legatura etc

Închis