Poze sau fotografii ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Iul 2008, 08:53

Gerula_ scrie:Asta cu urmarirea e boala grea de tot, parca si saracu' adelin zicea acum vreo 3 ani ca l-au urmarit unii sa-i afle locurile secrete, unde se prinde bine la baboi :lol:.
Daca ai vre-o indoiala potzi sa-l intrebi pe razvan, era cu mine in masina urmaritilor. :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 28 Iul 2008, 09:01

Gerula_ scrie:Habar n-ai cate mesaje prin care eram rugat sa revin pe forum am primit in ultimii 2 ani. Pe blog, postate la articolele mele din ziar, pe mail, SMS-uri etc :lol:.

asta e de bine, nu? esti vip.:)
Gerula_ scrie: Intrebarea e de ce te roade pe tine grija de ce-am revenit taman acum? :lol:.

intrebarea e de ce crezi ca ma roade ceva?
chill out. :wink:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Gerula_
junior
junior

Mesaj de Gerula_ » 28 Iul 2008, 09:02

E clar, prea mult dat cu baboi sterge din cap pana si romana de clasa a patra (vre-o zici? :lol:).

Era clar ca si el a fost acolo, prea sustinea ca atunci urmarirea a fost pe bune. Cum am scris mai sus, ma indoiesc ca v-au asteptat cu farurile stinse, la coltul blocului. Poate cel mult sa fi recunoscut masina pe sosea si sa fi zis "hai sa vedem unde merg astia", desi, oricum, si asta mi se pare cam trasa de par.

Leba, daca-ti pui intrebari de-astea... ;)
Cu lacrimi, Bastus!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 28 Iul 2008, 09:09

leba scrie:Tavi, ar mai fi nijte chestiuni:

- pe cine tre' sa urmaresti ca sa prinzi jalo la O.F. de 11 centi in mal la apa mica?
- cati cleni la doo kile se prind pe atza de treijde libsi ?
- exista boblere tip roling action care prind m.f. chub?
- cat de umede tre sa fie mustele de pastrav?:D
- de ce Gerula a picat tocmai in mijlocul distractiei?:lol:
mai sunt dar sa mai bag niste cofee. :twisted:
aa, io ce tre sa fac?
iti raspund la astea sau mai bag intrebari? :D
io-ti propun altceva:
hai sa ne certam si noi doi tot pe topicu asta.
cred ca va fi un important pas inainte pentru a nu mai intelege nimeni nimic, ever :roll:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Iul 2008, 09:13

Gerula_ scrie:Acum doar s-a nimerit sa ma uit la galeria foto si sa dau peste o chestie care era prea de tot.
.
Oooau, ZZZoro se intoarce! Vrei sa spui ca pana acuma nu ai mai dat pe aici defel, nici macar pe furish seara dupa ora stingerii?!
Bey dar tu ai soricu' gros tare! :lol: De fapt cu ce noutate vin si io, asta se vede cu ochiul liber: http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=6612
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Mugurstefan
veteran
veteran

rolling action !

Mesaj de Mugurstefan » 28 Iul 2008, 09:26

din perpetuule contre cu mize de cine are mai multa dreptate ma intriga sipe mine cum e cu actiunea aia rolling la voblere.
am acasa ceva voblere dar nu cele enumerate de Razvan_M mai sus de la Rapala.

SF ai vreun link cu poze ca sa nu fac confuzii cu acest 'rolling action' ?

TNX.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Gerula_
junior
junior

Mesaj de Gerula_ » 28 Iul 2008, 09:28

Dupa cum ar fi inteles orice om normal psihic din mesajul pe care tocmai l-ai citat, mai intram din an in paste sa ma mai uit pe la galerie. Ca sa ma deranjez sa-mi fac user a fost nevoie de circul pe care-l facea amaratul de dilucu la fotografia cu avatul si mreana. Cu alte cuvinte, singuri v-ati adus pedeapsa pe cap :lol:.

Pentru un viezure cu fata supta de foame ca tine, logic ca oricine are ce pune pe masa are soricul gros :lol:.
Cu lacrimi, Bastus!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 28 Iul 2008, 09:58

Tavi scrie: aa, io ce tre sa fac?
iti raspund la astea sau mai bag intrebari? :D
io-ti propun altceva:
hai sa ne certam si noi doi tot pe topicu asta.
cred ca va fi un important pas inainte pentru a nu mai intelege nimeni nimic, ever :roll:
let's roll, dude!
ce impartim? :twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 28 Iul 2008, 10:04

Gerula_ scrie:
Adi_ scrie:
si de ce tocmai clean? ca sa-l poti compara cu ai tai? tu altceva nu prinzi? :lol:

oricum imi place logica ta, daca cineva nu are pesti la galerie inseamna ca nu prinde, foarte tare :oops:
dilucule, pescuitul la clean are anumite particularitati, care pe tine te depasesc total :lol:. Cauta-ma cand reusesti si tu sa prinzi primul exemplar sarit de kil, pana atunci ia cu paine :arrow:

P.S. Nu pot sa nu remarc orele la care ai postat ieri si azi :lol:. Cum se face ca un "pescar adevarat" ca tine nu si-a scos Ron Thompsonul la plimbare? :lol:
cleanul mi-a fost prinul "adversar" la spinning, ca de altfel pt. multi de aici(daca nu-i asa, imi cer scuze). Dupa ce m-am saturat de el, am trecut mai departe. Ca tu inca esti corijent, e problema ta :lol:

daca unii mai au si alte treburi in afara de a incerca sa prinda un amarat de clean cum faci tu, asta e. oricum n-ai cum sa intelegi. iar cand o sa prinzi si tu atatia cleni cati a prins Ron Thompson-ul meu, mai vb.
pana una-alta, l-am lasat sa se odihneasca, e randul mustelor artificiale la prins cleni :wink:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Gerula_
junior
junior

Mesaj de Gerula_ » 28 Iul 2008, 10:13

silucule, stie tot forumul ca din gura esti un pescar de mare valoare :lol:, uimeste-ne te rog cu pozele in care sa apari tinand clenii prinsi de tine. Pana atunci, uite drumul :arrow:.
Cu lacrimi, Bastus!

Închis