pescarii si fumatu... combo des intalnit

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

p5ih0
veteran
veteran

pescarii si fumatu... combo des intalnit

Mesaj de p5ih0 » 06 Dec 2007, 17:04

normal ca la pescuit sa mai tragi o tigara , cand te plictisesti , cand prinzi si te rasplatesti cu un cui, dupa ce mananci sau dupa ce iti termini treaba prin dormitor, mai la o bere , la un spritz...
stiu cum e , si eu fumez de cativa ani buni , intr-un timp am reusit sa ma las timp de un an , si in cele din urma , n-am mai rezistat ....
dar acu am zis ca dupa revelion o sa incerc sa ma las de tot ... am vazut cateva filmulete pe net , cu ce se intampla cand fumezi si tot asa, dar dupa ce am vazut filmuletu asta , sigur o sa ma las... :!:
ATENTIE MARE !!! DACA NU VRETI SA VA LASATI DE FUMAT NU VA UITATI !!!

http://www.portal-info.ro/video/videocl ... 58788.html

Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 06 Dec 2007, 17:12

si eu am folosit comboul din topic :lol: ....ani buni....dar am reusit sa ma las....se fac 3 ani de cand am renuntat
:wink:

dont smoke-cel mai bun sfat :!:

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 06 Dec 2007, 17:31

Sunt de acord ca e mai bine sa nu fumezi,dar fumatul este un mic copil fata de poluarea industriala sau cea produsa de automobile.
In plus de asta sunt si o gramada de zicale despre fumat.Sa exemplific:
-carnea afumata tzine mai mult
-daca fumezi,mori;daca nu fumezi...tot mori;macar stii de ce ai murit :lol:
-diferentza dintre un mort care a fumat si unul care n-a fumat este ca mortul care n-a fumat este un mort mai sanatos :wink:
-ai trei avantaje daca esti fumator;doua in timpul vietii si unul dupa moarte:
1.nu te calca hotii noaptea(fumatorul tuseste in somn si hotul crede ca esti treaz)
2.fumatorii nu imbatranesc niciodata;mor tineri :wink:
3.carnea afumata nu putrezeste(la exhumarea de 7 ani esti fresh
:lol: :lol: )
Terminand cu gluma,este foarte bine sa nu fumezi si bravo celor care reusesc sa se lase.Eu ma las in fiecare seara cand ma duc sa dorm :lol: :lol: :lol:
P.S.
Fumati fratilor ca eu trebuie sa scriu o cauza in certificatul de deces;cum ar fi sa scriu la cauza mortii "sanatate curata,mort de plictiseala" :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 06 Dec 2007, 17:51

meas scrie:Sunt de acord ca e mai bine sa nu fumezi,dar fumatul este un mic copil fata de poluarea industriala sau cea produsa de automobile.
Cand ai scris fraza asta te gandeai la plamanii tai sau la stratul de ozon?

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 06 Dec 2007, 18:06

La ambele.Dar mai mult la plamani.
Ai mers vreodata in spatele unui camion fabricat mileniul trecut?Scoate valuri,valuri de fum inecacios.Decat sa mergi in spatele lui 30 km mai bine fumezi un pachet de tigari pe zi.
Eu acum locuiesc la tara si de cate ori ma duc la oras(Constanta,Bucuresti,etc.)simt inca de la intrarea in targ smogul care ma ineaca.
Sunt fumator de f.f.f. multi ani,am fost candva si ambarcat pe vapor.Numarul de tigari fumate la vapor era la fel de mare ca si la uscat.Diferenta ca pe vapor nu tuseam niciodata.As mai continua cu exemplele dar nu vreau sa se creada ca fac propaganda pro-fumat.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 06 Dec 2007, 18:16

meas scrie:.Numarul de tigari fumate la vapor era la fel de mare ca si la uscat.Diferenta ca pe vapor nu tuseam niciodata.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Si eu am facut armata la marina ( si pe apa si pe uscat) iar tot ce pot sa spun e ca pe vas atmosfera era mult mai icetzoshata. :P

P.S. Cand mai mergi in spatele camionului: NU PUNE GURA LA MUFFLER!!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 06 Dec 2007, 18:30

meas scrie: Ai mers vreodata in spatele unui camion fabricat mileniul trecut?Scoate valuri,valuri de fum inecacios.Decat sa mergi in spatele lui 30 km mai bine fumezi un pachet de tigari pe zi..
Se tine tare camionu din mileniu trecut de nu-l poti depasi hahaha!!!

Fir Intins!!!

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 06 Dec 2007, 18:36

onesti scrie:
Si eu am facut armata la marina ( si pe apa si pe uscat) iar tot ce pot sa spun e ca pe vas atmosfera era mult mai icetzoshata. :P
Vezi :lol: :lol: asta-i diferentza dintre marina militara si cea comerciala.La noi era muuuuuuult mai aerisita :lol: :lol: :lol:

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 06 Dec 2007, 18:40

SF scrie:
Se tine tare camionu din mileniu trecut de nu-l poti depasi hahaha!!!

Fir Intins!!!
Se vede ca n-ai mai mers de mult spre Sinaia intr-o vineri dupa amiaza.Sau nu te-ai intors de acolo duminica :shock:
Nu numai ca nu poti depasi nimic,dar mai si mergi cu 30-40 la ora,asta ca sa nu ratezi nici o molecula din gazele altora.

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 06 Dec 2007, 18:42

Chiar daca in studentzie si la marina am fost mai mult afumat, acuma nu tusesc! Paradoxal, nu? :oops:

Scrie răspuns