pescarii si fumatu... combo des intalnit

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 07 Dec 2007, 22:31

chestia asta cu tinutu la bautura sa stii ca mi sa intamplat si mie . de obicei la un chef ceva , nu ma prinde ora 4 si sunt mort :lol: da in anu ala in care nu am fumat , nu imi venea sa cred , nu plecam la somn decat dupa ora 7 , si intensitatea cu care curgea in mine a ramas aceeasi in ambele cazuri :lol:

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 08 Dec 2007, 11:39

pai....ca nefumator(sau ca fumator pasiv),pot sa-ti spun c diferenta e intre a bea 10 beri acasa(unde nu s fumeaza) si a bea 10 beri la discoteca sau in bar........si mahmureala e mai a dracu! :lol:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 08 Dec 2007, 11:48

Pe aici s-a cam terminat si cu fumatul pasiv. De un an e interzis fumatul in toate intreprinderile si de la 1 ianuarie va fi interzis si in baruri si discoteci. Fumatorii au devenit un fel de fiare haituite de toti. :lol: Si pachetul de tigari la 6 euroi incurajeaza pe multi sa devina fosti fumatori.

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 08 Dec 2007, 11:57

De curiozitate.
Ce credeti ca este mai daunator pentru sanatatea umana?
Tutunul sau alcoolul?
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 08 Dec 2007, 12:04

meas scrie:De curiozitate.
Ce credeti ca este mai daunator pentru sanatatea umana?
Tutunul sau alcoolul?
inclin sa cred ca alcoolul...desi nici tigara nu e departe.....cred ca de alcool e si mai greu sa te lasi decat de tigari.

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 08 Dec 2007, 12:46

Ma intreb care ar fi reactia oamenilor daca s-ar face o campanie anti-alcool la fel de agresiva ca cea anti-fumat?
Cum ar fi daca s-ar interzice francezilor paharul lor de vin alb de la pranz?
Sau englezilor berea calduta?
Sau romanilor orice fel de bautura, numai sa se urce la cap?
Si ma mai intreb ceva.
Ce este mai convenabil sa conduci daca esti guvernant?
Un popor lucid, dar fumator sau niste "aburiti", dar nefumatori?
:lol: :lol: Intrebari retorice :lol: :lol:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 08 Dec 2007, 12:53

Alcoolul in cantitati mici nu dauneaza, ba chiar e recomandat uneori de medic. Bineinteles, nu in exces.
Pana acum insa n-am auzit nici un medic sa iti recomande sa bagi o tigara din cand in cand. :P
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 08 Dec 2007, 13:16

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Este adevarat ca vinul rosu este indicat in cardiologie,in anumite afectiuni,dar aceleasi sbstante benefice se gasesc si in mustul nealcoolizat,nu-i musai sa bei vin :lol: :lol: :lol:
Oricum, dupa unele studii O.M.S., cantitatea de alcool benefica organismului este de..............2 gr/saptamana :lol: :lol: :lol: asta inseamna ca ai voie 20 ml vin rosu de cocentratie 10% pe saptamana :shock:
Pe partea ailalta,nociv pentru fumatori nu este nicotina(care oricum este in cantitate mica in tigari) ci sunt substantele rezultate din arderea incompleta:monoxidul de carbon,diverse gudroane si altele.Testati aerul din Bucuresti in cautarea acestor substante si o sa vedeti ca dozele sunt mult peste mediile admise.Probabil ca este din cauza fumatorilor,care inca sunt multi in Romania :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 08 Dec 2007, 13:24

meas scrie: Cum ar fi daca s-ar interzice francezilor paharul lor de vin alb de la pranz?

:lol: :lol: Intrebari retorice :lol: :lol:
Vinul de la pranz e mai tot timpul rosu inafara de cazul cand la masa e peste sau crustacee. :lol:

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 08 Dec 2007, 15:03

What ever :!:
Intrebarea ramane :D

Scrie răspuns