pescarii si fumatu... combo des intalnit
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
...am fumat 21 de ani,cateva feluri (marci)de tigari...
...8 ani am fumat tigari fara filtru...
...aveam zile cand trebuia sa cumpar al 3 lea pachet...
...am 2 ani de cand NU mai fumez...
...solutia...nu am promis nimanui ca ma voi lasa,doar mie insumi...si am facut-o brusc,nu am mai pus tigara in gura...
...cel mai bun test al tariei de caracter si ambitie...
...Succes ! amatorilor de astfel de teste.
...8 ani am fumat tigari fara filtru...
...aveam zile cand trebuia sa cumpar al 3 lea pachet...
...am 2 ani de cand NU mai fumez...
...solutia...nu am promis nimanui ca ma voi lasa,doar mie insumi...si am facut-o brusc,nu am mai pus tigara in gura...
...cel mai bun test al tariei de caracter si ambitie...
...Succes ! amatorilor de astfel de teste.
de fumat io nu fumez,in schimb tatal meu......
......rezultatul acestui "combo"?!.......cre ca vreo 5-6 fire arse d scrum....plus ultima isprava:si-a ars ochelarii polarizati!
ii avea atarnati la gat si i-a cazut jarul direct in ei!scumpa tigara!
.......unde mai pui ca daca faci un calcul simplu observi ca la fiecare 2 zile iti mai iei un Hornet d banii aia! 

io tin sa va felicit pe toti care a-ti reusit sa va lasati de tot de fumat. dupa cum am mai zis, am reusit si eu un an, dar nu am mai rezistat
trebe sa fac in asa fel sa ma las de tot ca incep sa fumez din ce in ce mai mult si tusesc din ce in ce mai tare... si vb cuiva , cu banii de pe 2 zile de fumat , iti mai iei un hornet...
cand ma gandesc cata smoala e prin plamanii mei acuma mi se face scarba si ma apuca tusitu, brusc ... si dupa ce am vazut filmuletu asta, fara sa exagerez cu nimik, am zis ca ma ridic de pe scaun si vomit...
bine ca na fost asa

cand ma gandesc cata smoala e prin plamanii mei acuma mi se face scarba si ma apuca tusitu, brusc ... si dupa ce am vazut filmuletu asta, fara sa exagerez cu nimik, am zis ca ma ridic de pe scaun si vomit...
bine ca na fost asa

am fumat 16 ani...acum in decembrie s-a facut un an de cand m-am lasat.
imi pare rau ca am fumat atatia ani.
PS:pt cei care vor sa se lase-dupa vreo 2 saptamani de nefumat,va veti simti deja altfel,va garantez.
imi pare rau ca am fumat atatia ani.
PS:pt cei care vor sa se lase-dupa vreo 2 saptamani de nefumat,va veti simti deja altfel,va garantez.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
fumez de peste 18 ani.
e un narav urat si daunator, stiu.
o singura data m-am lasat 8 luni, din martie pana in noiembrie dar m-am apucat din nou, de-aiurea.
stiu cum e cand te lasi, te-apuca dracii vreo saptamana dar apoi e ok.
chestiile cu renunti treptat, ratzii de tigari si nicorette sunt basme.
m-am lasat brusc si tot asa ma voi lasa din nou.

o singura data m-am lasat 8 luni, din martie pana in noiembrie dar m-am apucat din nou, de-aiurea.

stiu cum e cand te lasi, te-apuca dracii vreo saptamana dar apoi e ok.
chestiile cu renunti treptat, ratzii de tigari si nicorette sunt basme.
m-am lasat brusc si tot asa ma voi lasa din nou.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Uite cum sta problema dupa mine:fiecare are de fumat o un lan mai mare sau mai mic de tutun
Bine la unii nu se gata lanu nici pe lumea cealalta!
Pentru mine s-a terminat acum trei ani (vor fi in 20 decembrie) dupa cca 17 ani de tabac

Pentru mine s-a terminat acum trei ani (vor fi in 20 decembrie) dupa cca 17 ani de tabac

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
mdaa,Michael scrie: PS:pt cei care vor sa se lase-dupa vreo 2 saptamani de nefumat,va veti simti deja altfel,va garantez.
te urci pe pereti sau ii dai in cap colegului ca fumeaza langa tine

fumez de ....... iote ca am si uitat ,atat amar de vreme o trecut si m-am lasat innainte de revolutie cu 4 luni.
am zis ca primele 2 saptamani sunt grele,apoi am zis ca prima luna,dar......fratilor si dupa 3 luni ma ascundeam in vestiar cand vedeam pe cineva fumand si imi venea sa ii dau cu ceva in cap

alt aspect care l-am observat in perioada de abstinenta, este faptul ca tineam mai mult la bautura,ma frate da turnam in mine de ma speriam si eu

admir pe cei care s-au lasat de fumat si mereu imi propun ca de "maine" sa ma las de fumat,dar.....intodeauna este un "maine"

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.