pescarii si fumatu... combo des intalnit
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu neaparat.
Toleranta la tutun tine si de mostenirea genetica,de rezistenta epiteliilor pulmonare,de capacitatea de regenerare celulara si multi alti factori.
Nu toti cei care fumeaza mor de cancer pulmonar si nu toti cei care mor de cancer pulmonar sunt fumatori.
De multe ori studiile statistice sunt "pro domo".
Toleranta la tutun tine si de mostenirea genetica,de rezistenta epiteliilor pulmonare,de capacitatea de regenerare celulara si multi alti factori.
Nu toti cei care fumeaza mor de cancer pulmonar si nu toti cei care mor de cancer pulmonar sunt fumatori.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
Pana acum erai simpatic, Measdar daca o dai pe chestii serioase, nu mai ai haz! Asta se vroia un topic de descretzit fruntzile nu un documentar!meas scrie:Nu neaparat.

Si spusesem "afumat" in sensul de

Camionul ala din mileniul trecut era un VOLVO din 1999?
Daca puneai ghilimelele si in prima postare poate imi dadeam seama despre ce fel de afumare vorbesti,dar, cum sunt mai batranonesti scrie: Pana acum erai simpatic, Measdar daca o dai pe chestii serioase, nu mai ai haz! Asta se vroia un topic de descretzit fruntzile nu un documentar!![]()
Si spusesem "afumat" in sensul de![]()
![]()
Camionul ala din mileniul trecut era un VOLVO din 1999?

Nici n-aveam de gand s-o trec pe "documentare",asa ca nu te speria.A fost doar o remarca.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
Un obicei extrem de daunator. Dupa 15 ani de fumat (pana spre 2 pachete / zi in ultimu timp) incerc, in prezent sa le las. Ma mai dreg in week-end-uri, la pescuit, cu o tigara de foi... Inainte tuseam de zici ca lucram in mina sau la turnatorie, acum nu mai am problema asta. Sunt extrem de daunatoare si e f. greu sa la lasi, asta e adevarul, dar SANATATEA NU SE COMPARA CU NIMIC! Daca as putea, le-as interzice definitiv. Vorbim mai incolo sa vedem cum stam... 

Si eu sunt fumator inrait. Fumez in jur de doua pachete pe zi, dar am avut perioade in care fumam 4 pachete. Incerc sa ma las de fumat, dar inca nu am gasit modalitatea. Cert e ca m-am decis sa renunt la tigari dupa ce am aflat ca un amic, fumator inrait s-a lasat. Despre el puteam jura ca o sa moara cu tigara in gura! Fuma intre 5 si 7 pachete de Carpati fara pe zi. Din cauza unor probleme s-a lasat, dupa ce, anterior se lasase si de baut (la o partida de pescuit baga 10-12 beri). Asa ca am decis ca ma voi lasa si eu...sa vedem daca imi iese...oricum ar fi cel mai frumos cadou de mos ce mi l-as face