Pescar Mortem

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Dragos Cretu
senior
senior

Pescar Mortem

Mesaj de Dragos Cretu » 12 Aug 2008, 11:40

Bai fratilor, desi nu am mai cumparat revista asta de foarte mult timp totusi am zis s-o cumpar ieri.
Sunt de-a dreptul siderat cat de "la padure"sunt oamenii aia de acolo.
Pe langa faptul ca revista arata mai mult a Pagini Aurii... :roll:

...singurul articol care mi-a atras atentia a fost unul despre pescuitul salaului la plastice scris de nimeni altul decat Dr. Soft...probabil acelasi cu Dr. Pike care acum vreun an cand am cumparat ultima oara revista...spunea ca Dollingerul (parca) are diferite batai/evolutii in functie de anotimp :shock: :?

...eh de data asta, din magnificul articol, am retinut un pasaj de-a dreptul iluminant, mai ales pentru cei care abia au imbratisat spiningul..:

"primavara salaul merge la culoarea alba, alb si nu sidef. Uneori am observat ca salaul ataca si naluci de culoare inchisa, pentru ca vara sa inceapa sa mearga verdele deschis..." :lol1: :help:

Nu am redat exact citatul ca nu am revista in fata...

Mai e un articol in care unul ii arunca lanseta (scumpa, probabil JDM :lol: ) colonelului in apa si se plange (chiar si in titlu) ca Dunarea e lacoma, de te astepti sa citesti de cine stie ce catastrofa navala, in care a murit juma` de planeta...si bineinteles un articol in care Dl. Tepusa se leaga de cei de la AVP, practic e un articol scris cu litere verzi de invidie, pt. ca baietii de acolo l-au lasat mult in urma cu ce inseamna o revista de pescuit, o competitie nationala de pescuit sau un targ adevarat de pescuit...patetic, patetic, patetic...

Un singur articol ok este cel in care un tip ia somn la musca...

Asta e revista cu care am crescut, la vremea aia o devoram pur si simplu din coperta in coperta, acum...cred ca trebuie sa le aducem aminte oamenilor ca suntem in secolul XXI.
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 12 Aug 2008, 12:44

mda... oamenii sunt niste pierduti! invidie... tehnici de acu' 20 de ani...
eu nu o mai iau deloc. plus ca demult de tot aveau prea multe pagini despre cum sa prinzi babusti, si obleti... daca eram in Anglia unde sa facea balosu' la kil mai ziceam...dar asa 2-3 pagini cu nade din biscuiti sfarmati... :? no thanks!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 12 Aug 2008, 13:48

Dragos, esti nejustificat de dur cu Tarus. In tara asta cred ca peste 90% dintre pescari dau dupa caras, platica, babusca si alte de-astea. Cand n-ai in spate purcoaie de bani de la Vantu, cam trebuie sa pui in revista ce se cauta.
Cu lacrimi Bastus!

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 12 Aug 2008, 13:58

ontopic:
dragos, revista aia o cumparam prin clasa a 9-a cand pescuiam la caras, numai pentru solunar :lol:

offtopic:
gerula, cred ca baietii veseli ti'au dat o momeala dupa ce'ai aruncat cu caca in cartea lui MM. ai o atitudine foarte ocrotitoare si impaciuitoare la criticile indreptate spre VT. va intalniti des la prajeli?

cheers

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 12 Aug 2008, 13:59

Da mai, dar aia 90% nu au scule de mii de euro, asa ca ... ce le trebe lor sa fie o revista pentru ei!? Sa umble cu caruta dar sa citeasca numa despre Ferrari!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 12 Aug 2008, 14:00

E destul de evident ca cele doua reviste au alt public tinta.
Pe mine ma distraza oarecum titulatura Pescar modern :D
Are si articole bune din cand in cand, eu o mai cumpar cand o gasesc.
Din pacate majoritatea sunt depasite.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 12 Aug 2008, 14:07

todi scrie:
offtopic:
gerula, cred ca baietii veseli ti'au dat o momeala dupa ce'ai aruncat cu caca in cartea lui MM. ai o atitudine foarte ocrotitoare si impaciuitoare la criticile indreptate spre VT. va intalniti des la prajeli?

cheers

Ce sa-i faci, unii nu inteleg nici macar diferenta dintre calitatea continutului si subiectul abordat :roll: :lol:

Ca sa-ti traduc, ca sunt convins ca nici pe asta n-ai priceput-o :lol: : daca scriam ceva gen "Tarus are cele mai tari nade de biscuiti, bla bla " era cum zici tu. Cand colo, ce am aparat a fost alegerea subiectelor, intr-o revista care trebuie sa traiasca pe propriile picioare, nu din sumele pompate de Vantu.

MihaiV, pai tocmai asta-i spilul, ca publicand nade pentru babusca revista se adreseaza fix celor 90%. Am fost anul asta intr-o sambata la Frunzaru si din cel putin 500 de pescari (fara exagerare, am numarat 120 de masini si m-am oprit din plictiseala, ca mai erau destule) eram singurul om care dadea la artificiale.
Cu lacrimi Bastus!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 12 Aug 2008, 14:10

Io am alta curiozitate: cati din aia 90% citesc literatura de specialitate?
Ca din modul cum pescuiesc, nu prea vad sa progreseze baietii, is incremeniti in timp si ei.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 12 Aug 2008, 14:12

Gerula a zis/scris/spus: "publicand nade pentru babusca revista se adreseaza fix celor 90%"

Pentru a curma o polemica inutila: care babusti? ca toata tara e plina de carashel degenerat.
Babusti care sa merite nade si tevi de peste 6m se mai gasesc doar in Sarulesti. Iar la Sarulesti... ma indoiesc ca vor veni cei 90%(de unde atata acuratete?) de pescarici.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 12 Aug 2008, 14:16

pai fii atent, ca citesti la repezeala.

eu judecam tocmai din punctul de vedere al calitatii articolelor, nu despre subiectul abordat :lol: am spus ca la vremea aia numai solunarul era bun in revista, restul era "crap" si nu prea s'a schimbat :lol:

trec destul de des pe la un magazin de pescuit si mai trag cate o privire fugitiva pe revista PM. nimic nou, aceleasi wagglere vechi, aceleasi lesturi proaste, etc.

mai ia un os :lol:

Scrie răspuns