Pescar Mortem

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 12 Aug 2008, 15:46

Tarus e o persoana cunoscuta, are emisiune la TV etc, nu cred ca are mari probleme cu publicitatea in revista. Cu privire la "informatiile" de genul asta da-mi voie sa am mari rezerve :roll:.
Cu lacrimi Bastus!

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 12 Aug 2008, 15:47

Poate eviscera(la)! :wink:

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 12 Aug 2008, 15:56

Sau poate nu!
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 12 Aug 2008, 16:01

Da-ti seama ca orice informatie de genul asta care nu vine din tipografie/de la firma de difuzare valoreaza fix 0, in conditiile in care revista nu e auditata BRAT.
Cu lacrimi Bastus!

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 12 Aug 2008, 16:12

Ma rog, aici nu pot sa te contrazic ca nu sunt in masura.

Sunt sigur ca esti de acord cu mine ca in revista este informatie putina...da proasta.

Chiar ma intreb de ce mai cumpara astia publicitate in revista,...si multe sunt produse care chiar nu sunt adresate baboierilor...hah?!

Da` nu asta este problema, pe mine chiar m-a frapat atitudinea lu` Tapusa vizavi de AVP. In loc sa-l motiveze competitia, ca in sfarsit are (cu toate ca PM nu prea reprezinta competitie pt. AVP, sincer), si sa vina cu ceva competitiv in revista, competitional si de ce nu o expozitie "Pescar Modern" mai pizdoasa, el scrie un articol patetic in propria revista si acum probabil se asteapta la mii de scrisori de simpatie din partea cititorilor, care sa ii arate cat de "guru" inca mai este...deci chiar PATETIC...

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 12 Aug 2008, 16:20

Pai uite cum se explica atitudinea lui Tarus:

daca vrei sa vezi o revista in care se pompeaza degeaba bani multi, te uiti la AvP http://www.brat.ro/index.php?page=publi ... indexPer=0

In 2007 au tras constant 17.500 de exemplare pe luna, desi vindeau doar 11.500-13.500 de exemplare. In 2008 au redus tirajul la 16.500 dar vand doar 11.000. Tarus n-are in spate un patron care sa-si permita sa arunce jumatate din tiraj.
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 12 Aug 2008, 16:20

double post.
Cu lacrimi Bastus!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 12 Aug 2008, 16:30

onesti scrie:
MihaiV scrie:In alte tari am vazut teancuri de reviste. Si totusi, majoritatea pescarilor erau mai rudimentari ca majoritatea celor de la noi. Poate fiindca au mai mult peste, iar pe ai nostri i-a invatat nevoia!
Cred ca pescarii din tzarile respective sunt mai "rudimentari" tocmai pentru ca practica un pescuit strict din placere, neinteresandu-i in particular tehnicile si sculele High End. Ei merg la peste la fel cum merg la camping sau hiking sau biking. Pentru recreere.

Acum ma intreb: ce "nevoie" i-a invatzat pe ai nostri sa devina pescari?
cred ca trebuie nuantat putin

exista segmente de pescari in lume pe care -i intereseaza strict un pescuit de recreere cu o bere in mana intre 2 bucati de gratar.......pe ei nu-i va preocupa niciodata imbunatatirea pregatirii lor sau vreo performanta oricare ar fi ea
Isi cumpara scule de 20-50 dolari maxim , daca nu cumva kit-uri gata facute , si dupa we arunca sculele in garaj . E un segement mare al pietei cu produse dedicate lor

Apoi exista si pescari pe care-i intereseaza performantele , au o pasinue mai mult decat recreerea in ue sau poate sunt profesionisti in pescuit . Ei au scule , cat de high end se poate si pescuiesc probabil de 3-4 ori pe saptamana ......si au si ei produse dedicate

nici una nici alta din aceste categorii nu are legatura cu vreo nevoie sa devina pescari ........

la noi categoriile sunt altele da ideea e aceeasi ......cu mentiunea ca e mai putin peste si tre sa inveti mai mult ca sa prinzi ceva
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 12 Aug 2008, 16:33

Se impune o rectificare, ma gandeam la aruncat jumatate din cat vinde :). In mod evident nu-i tot una cu jumatate din tiraj, chit ca n-a observat nimeni :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 12 Aug 2008, 16:33

Asa...sa zicem ca e ca tine, cu toate ca exagerezi cu cifrele.

Da` Pescar Modern unde e?!...ca io nu l-am gasit...ah stai ca pe BRAT e vorba de principalele publicatii de pe piata, da, da, da....

...vezi, despre asta era vorba...

Baietii astia stiu sa-si faca Marketing, Tarus ...mai are cateva cerculete care-l duc usor spre mal, reminiscente din valul pe care era odinioara...chiar seamana a rabufnire de om disperat...

Scrie răspuns