Pescar Mortem

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 13 Aug 2008, 12:54

E foarte adevarat ce zice SF, ca alde Tarus a scris cartile din capul lui, in vreme ce altii compileaza/traduc acum de zor de pe net si se dau autori.

Eu va intreb un singur lucru: de ce n-a scris MM cartea aia de spinning macar acum 5 ani, nu mai zic 10 sau mai multi?
Cu lacrimi Bastus!

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 13 Aug 2008, 12:56

poate nu a scris-o atunci pt simplu fapt ca a scris-o acum. pt mine e o explicatie plauzibila.
(nu am citit si nici nu voi citi cartea)
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 13 Aug 2008, 12:58

a.... mi-am amintit: imediat dupa "revolutia" din '89 era un curent: -ce ati facut in ultimii 5 ani?
tot timpul se poate pune intrebarea asta. de ce nu mai devreme? oare daca scria cartea atunci nu ar fi fost aceeiasi intrebare: de ce nu acu 5 ani?
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 13 Aug 2008, 13:00

Gerula scrie: Eu va intreb un singur lucru: de ce n-a scris MM cartea aia de spinning macar acum 5 ani, nu mai zic 10 sau mai multi?
e cam fara rost intrebarea asta... ce importanta are? dupa o anumita varsta nu mai ai voie sa scrii? daca ar fi scris-o peste 5 ani, tot asa ai fi intrebat?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Aug 2008, 13:09

Gerula scrie:E foarte adevarat ce zice SF, ca alde Tarus a scris cartile din capul lui, in vreme ce altii compileaza/traduc acum de zor de pe net si se dau autori.

Eu va intreb un singur lucru: de ce n-a scris MM cartea aia de spinning macar acum 5 ani, nu mai zic 10 sau mai multi?

Intr-adevar cartile lui Tarus sunt bune si vor ramane bune in timp.
Totusi e mult spus ca "a scris cartile din capul lui", ma indoiesc ca nu avea chiar si pe vremea aia o o gramada de literatura halieutica in biblioteca cu care si-a completat experienta proprie.
Asta nu diminueaza cu nimic valoarea cartii, a nu se interpreta gresit.
Faptul ca acum documentarea e facilitata de internet e un argument, dar nu sterge cu buretele munca autorului.
Pe de alta parte, cand vezi ce intrebari se mai pun pe forum, ajungi sa apreciezi pe cei care stiu ce e aia "search" si gugal. Daca mai au si capacitate de sinteza e deja super. :D
Nivelul actual al revistei e pliat pe ce se cere.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 13 Aug 2008, 14:13

Tavi scrie: Pe de alta parte, cand vezi ce intrebari se mai pun pe forum, .
La ce intrebari te referi !?

Fir Intins!!!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Aug 2008, 14:17

Ma refer la intrebarile la care s-a mai raspuns deja de 100 de ori, de multe ori banalitati.
Unii nu vor sau nu stiu sa caute informatia desi e la cateva click-uri distanta, vor de-a gata.
Ma intreb ce s-ar fi facut in perioada de dinaintea internetului?
Dar asta e alt subiect :oops:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 13 Aug 2008, 14:49

Tavi, de ce dispar mesaje civilizate, in care se raspundea la obiect? Asta in vreme ce eternele bagari in seama ale lui adilucu, fara vreo legatura cu ce spunea X sau Y, sunt tolerate?
ovidiu scrie:a.... mi-am amintit: imediat dupa "revolutia" din '89 era un curent: -ce ati facut in ultimii 5 ani?
tot timpul se poate pune intrebarea asta. de ce nu mai devreme? oare daca scria cartea atunci nu ar fi fost aceeiasi intrebare: de ce nu acu 5 ani?
Intrebarea era retorica, raspunsul era continut in postarea respectiva. Acum 5 ani nu gaseai informatie redactata de-a gata pe net in cantitate suficienta cat sa produci o carte, iar acum 10 ani, cand unii ne jucam cu modemuri de 9600, alde MM cred ca intreba pe cate dischete se poate trage internetul asta ;).
Cu lacrimi Bastus!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Aug 2008, 15:03

Gerula, mesajul pe care ti l-am sters continea traditionala :arrow: la adresa altui utilizator care, in opinia mea, a pus o intrebare fara a te ataca.
Asa ca nu m-a interesat partea civilizata a mesajului tau.
Am sters si raspunsul utilizatorului la atacul tau, sa nu-ti inchipui cumva ca te persecut.

Remember:
Regula speciala - mesajele cu limbaj jignitor se sterg, fara editari si fara explicatii, deci nu va mirati si nu cereti explicatii.
Acum ti-am facut o favoare si ti-am explicat de ce am sters, practic am incalcat si eu regula - nu se va mai repeta.
Scuzati off-topicul.

Scrie răspuns