Pescar Mortem
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
a.... mi-am amintit: imediat dupa "revolutia" din '89 era un curent: -ce ati facut in ultimii 5 ani?
tot timpul se poate pune intrebarea asta. de ce nu mai devreme? oare daca scria cartea atunci nu ar fi fost aceeiasi intrebare: de ce nu acu 5 ani?
tot timpul se poate pune intrebarea asta. de ce nu mai devreme? oare daca scria cartea atunci nu ar fi fost aceeiasi intrebare: de ce nu acu 5 ani?
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
e cam fara rost intrebarea asta... ce importanta are? dupa o anumita varsta nu mai ai voie sa scrii? daca ar fi scris-o peste 5 ani, tot asa ai fi intrebat?Gerula scrie: Eu va intreb un singur lucru: de ce n-a scris MM cartea aia de spinning macar acum 5 ani, nu mai zic 10 sau mai multi?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Gerula scrie:E foarte adevarat ce zice SF, ca alde Tarus a scris cartile din capul lui, in vreme ce altii compileaza/traduc acum de zor de pe net si se dau autori.
Eu va intreb un singur lucru: de ce n-a scris MM cartea aia de spinning macar acum 5 ani, nu mai zic 10 sau mai multi?
Intr-adevar cartile lui Tarus sunt bune si vor ramane bune in timp.
Totusi e mult spus ca "a scris cartile din capul lui", ma indoiesc ca nu avea chiar si pe vremea aia o o gramada de literatura halieutica in biblioteca cu care si-a completat experienta proprie.
Asta nu diminueaza cu nimic valoarea cartii, a nu se interpreta gresit.
Faptul ca acum documentarea e facilitata de internet e un argument, dar nu sterge cu buretele munca autorului.
Pe de alta parte, cand vezi ce intrebari se mai pun pe forum, ajungi sa apreciezi pe cei care stiu ce e aia "search" si gugal. Daca mai au si capacitate de sinteza e deja super.

Nivelul actual al revistei e pliat pe ce se cere.
Tavi, de ce dispar mesaje civilizate, in care se raspundea la obiect? Asta in vreme ce eternele bagari in seama ale lui adilucu, fara vreo legatura cu ce spunea X sau Y, sunt tolerate?
.
Intrebarea era retorica, raspunsul era continut in postarea respectiva. Acum 5 ani nu gaseai informatie redactata de-a gata pe net in cantitate suficienta cat sa produci o carte, iar acum 10 ani, cand unii ne jucam cu modemuri de 9600, alde MM cred ca intreba pe cate dischete se poate trage internetul astaovidiu scrie:a.... mi-am amintit: imediat dupa "revolutia" din '89 era un curent: -ce ati facut in ultimii 5 ani?

Cu lacrimi Bastus!
Gerula, mesajul pe care ti l-am sters continea traditionala
la adresa altui utilizator care, in opinia mea, a pus o intrebare fara a te ataca.
Asa ca nu m-a interesat partea civilizata a mesajului tau.
Am sters si raspunsul utilizatorului la atacul tau, sa nu-ti inchipui cumva ca te persecut.
Remember:
Regula speciala - mesajele cu limbaj jignitor se sterg, fara editari si fara explicatii, deci nu va mirati si nu cereti explicatii.
Acum ti-am facut o favoare si ti-am explicat de ce am sters, practic am incalcat si eu regula - nu se va mai repeta.
Scuzati off-topicul.

Asa ca nu m-a interesat partea civilizata a mesajului tau.
Am sters si raspunsul utilizatorului la atacul tau, sa nu-ti inchipui cumva ca te persecut.
Remember:
Regula speciala - mesajele cu limbaj jignitor se sterg, fara editari si fara explicatii, deci nu va mirati si nu cereti explicatii.
Acum ti-am facut o favoare si ti-am explicat de ce am sters, practic am incalcat si eu regula - nu se va mai repeta.
Scuzati off-topicul.