Pescar Mortem

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 12 Aug 2008, 16:42

Unde exagerez mai, uite linkul acolo :lol:

Sunt publicatii cu tiraj mult mai mare decat AvP care sunt neauditate BRAT din diferite motive (nu zic ca e cazul lui PM, pentru care nu am nici un fel de date). Cum spuneam, impresia mea e ca Tarus nu prea are nevoie de audit BRAT (care de altfel costa :lol:) ca sa obtina publicitate in domeniul asta.

Oricum, sunt curios sa citesc si eu rabufnirea cu pricina, ai vreun link?
Cu lacrimi Bastus!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 12 Aug 2008, 16:49

Dragos, ai inceput cu tobe si trambite acuzand ineptiile unui citat pe care l-ai dat din memorie si care, uitandu-ma in revista vad ca nu corespunde nici pe departe cu ceea ce scrie acolo (textul fiind f clar si corect, atat cat ma pricep eu la soft-uri) si in final ai deviat la o discutie despre care e mai tare: AVP sau PM! Eu le cumpar mereu pe ambele si le citesc din scoarta in scoarta. Nu vad ce e de comparat. Ca si cum mi-ai da doua lansete, una de crap si una de fly, sa le compar. Mi-ar fi utile ambele, dar nu-i nimic de comparat. Daca una nu te mai reprezinta, n-o mai iei. Daca nu ii reprezinta pe suficienti, nu se mai vinde si da faliment. Deocamdata traiesc ambele, deci probabil ca sunt suficienti carora sa le placa ce se scrie acolo.

Iar atacurile dinspre una spre cealalta sunt de cand sunt si revistele si problemele s-ar putea sa fie chiar mai vechi. Astfel de atacuri apar periodic ba intr-una, ba in cealalta. Asa ca eu zic ca esti subiectiv sau rau intentionat daca le vezi doar pe unele.

MihaiV
Moderator
Moderator

Re: Pescar Mortem

Mesaj de MihaiV » 12 Aug 2008, 16:55

Si mai e si asta:
Dragos Cretu scrie:... AVP, practic e un articol scris cu litere verzi de invidie, pt. ca baietii de acolo l-au lasat mult in urma cu ce inseamna ... o competitie nationala de pescuit ....
Despre ce vorbesti????
Toata stima pentru Malin si compania, dar competitiile de spinning sunt organizate de cluburile si asociatiile de pescari, AVP fiind partener media. Nu mi se pare ca e treaba revistelor sa organizeze competitii. O pot face, dar ...

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 12 Aug 2008, 18:38

Nu am nici un interes in nici una dintre publicatii, era pur si simplu o constatare personala, fiind o constatare personala e clar ca este si subiectiva. Explica-mi te rog ideea ta de obiectivism in cazul de fata.

Da, ai dreptate, atacuri au fost din ambele parti, mai ales cu benzile desenate cu Dr. Kill, Tibanu & Co., si atunci m-am intrebat "ce au astia cu viata lu` Tarus?!"...Dar e o diferenta intre acele benzi desenate facute la misto si articolul din PM in care Tarus isi striga frustrarea catre propriul auditoriu si din nou, probabil acum asteapta scrisori de incurajare de la cititori, am spus este doar patetic. Si daca AVP nu are nici o legatura cu competitia care...ii poarta numele :roll: :? de ce se mai leaga Tarus de ei?!

Mihai si eu sunt nostalgic cateodata si as vrea sa ma intorc in timp dar doar cateodata....
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 12 Aug 2008, 18:47

Dragos Cretu scrie: Si daca AVP nu are nici o legatura cu competitia care...ii poarta numele ....
Unde am zis eu asa ceva????? Am explicat f clar ce legatura au.
De ce se leaga? Intreaba-l! :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 13 Aug 2008, 03:19

Tavi scrie: Pe mine ma distraza oarecum titulatura Pescar modern :D
Are si articole bune din cand in cand, eu o mai cumpar cand o gasesc.
Din pacate majoritatea sunt depasite.
Timpuri moderne Tavi , a se vedea ( revedea ) unele discutii de la topicu inchis acum "poze sau fotografii " .
http://es.youtube.com/watch?v=WT57MGaR0 ... re=related

Cind ramine fara text , care i se sterge , omu baga de la el :lol: . In timpurile noastre , ii mai greu sa se stearga asa , in citeva secunde forumurile si tipariturile americane de specialitate , asa ca unii mai despteptii si-au zis ca pot face un ban , daca tot au talent la scris , au preferat texte unde sa se inspire cind nu-i de unde, taman ca Charlot ( numa ca asta ramine fara textu scris :lol: :lol: ,asa ca face putin ridicol pe acolo si el ) , in timp ce altii prefera sa bage pe cont propriu .
Tarus o scris o carte fara net , intr-o vreme cind acesta nu exista , altii au devenit bazati dupa . Ca sa incapatineaza sa mearga cu caruta , ii treaba lui . Despre invidie si teme din astea , poate o luam cronologic , si vedem cine arunca primu . Is curios daca avp mai baga acuma strimbe cu agvps , ca au si aia o fituica , sau aveau , ca de cind cu marile competitii imposibile fara giru agvps , poate au lasat-o mai moale :lol: . Interesu ii un vint care poate modifica foarte usor viziunea unora despre lucruri asa prin viata , in timp ce altii prefera sa-si care demnitatea in caruta ,in incapatinarea lor , altii se schimba , nu , pardon cuvintu smecher ii "se orienteaza " , se adapteaza , cu scopu , disimulat , de a se plimba cu ceva mai mult de o simpla caruta .
Asta cu "de-o prajeala " deja ii tipica forumului nostru :lol: , forum unde in ultima vreme descoperim ca sint destui fani ai avp ( cel putin din postari ) care chiar daca nu dau doi bani pe Tarus , totusi nu se abtin sa duca un peste , doi , sa depaseasca cantitatea retinuta , in prohibitie daca-i cazu , asa , de-o prajeala :lol: :lol: Daca ne straduim putin ridicam ipocrizia la rangu de virtute , si daca sintem multi ii convingem si pe restu ca ii de facut ce face popa , nu ce zice :lol: Chiar mai conteaza ca Tarus mai baga o mirla , asa , de prajeala , mirla tinind cont ca el inca baga cu caruta , nu-i asa destept , declarat oficial de altii , precum alte staruri ale publicatiilor de specialitate .

Ce am vazut io in avp ii ca lumea poate sa-si puna poze , is multi care iau revista ca sa se vada pe acolo , cu tenta de megastar , ar fi cam tare sa trimiti poze si sa nu iei revista :lol: :lol: :lol:

Singuru lucru care merita retinut ii ca prajeala merge inainte cu succes .

Fir Intins!!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 13 Aug 2008, 03:24

SF scrie:
Cind ramine fara text , care i se sterge ,
Se pare ca era o fituica , deci dispare :lol:

Fir Intins!!!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 13 Aug 2008, 07:34

Am cumparat multi ani revista Pescar Modern si am adunat in timp o colectie de cateva zeci de numere. M-am despartit de ea vara trecuta cand am zugravit.
Daca prin anii '94-'95 continutul revistei era intr-adevar inaintea vremurilor, promovand o noua atitudine fata de pesti (C & R), care inainte era de neconceput (asta parand a fi scopul pescuitului: sa prinzi peste si sa il duci acasa) si fata de natura, tehnici si echipamente noi, in ultimii ani a inceput sa devina depasita din punctul meu de vedere. De aceea nici nu am mai cumparat-o de vreo doi ani.

In ce priveste cartea scrisa de Tarus - "Rapitori ape de ses", in opinia mea este cea mai buna carte de pescuit sportiv scrisa vreodata in Romania. Am invatat spinngul cu ea in mana. Am citit-o si rascitit-o de nenumarate ori. O recomand oricarui incepator fiindca are ce invata din ea.
Din pacate, de multe ori vazandu-l pe Tarus in emisiunea de pe TvR m-a intrebat: Cum a putut omul asta sa scrie o carte atat de buna ?! :cry:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 13 Aug 2008, 10:28

Azi dimineata pe veceu cand rasfoiam din nou revista am mai vazut o duma.

In reclama la comboul de cast Daiwa, spuneau ca twitching bar`ul de la Magforce ajuta la acuratete in lanseuri....ha ha ha ha ha :shock: :lol1:

Profesionalism 100% :headbash:
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 13 Aug 2008, 12:49

SF scrie: Asta cu "de-o prajeala " deja ii tipica forumului nostru :lol: , forum unde in ultima vreme descoperim ca sint destui fani ai avp ( cel putin din postari ) care chiar daca nu dau doi bani pe Tarus , totusi nu se abtin sa duca un peste , doi , sa depaseasca cantitatea retinuta , in prohibitie daca-i cazu , asa , de-o prajeala :lol: :lol: Daca ne straduim putin ridicam ipocrizia la rangu de virtute , si daca sintem multi ii convingem si pe restu ca ii de facut ce face popa , nu ce zice :lol:
Da, si in ultimul timp s-a instalat pe forum curentul anti catch & release(numit mai mult sau mai putzin ironic sau ipocrit). Tot un fel de "caterinca" la care suntem de olimpiada. Baietzi cu trese initziaza curentul, chiar daca, repet, ironic-ostentativ si trezesc din pasivitate si altzi pescari care vin si contribuie cu arhivele de poze cu titluri noi de data asta in spiritul noilor tendintze initziate.

Daca prin anii '94-'95 continutul revistei era intr-adevar inaintea vremurilor, promovand o noua atitudine fata de pesti (C & R), care inainte era de neconceput (asta parand a fi scopul pescuitului: sa prinzi peste si sa il duci acasa) si fata de natura, tehnici si echipamente noi, in ultimii ani a inceput sa devina depasita din punctul meu de vedere.
Nici in anii 94-95 revista aia n-a produs prea multa informatzie utila. NU cred ca era deloc inaintea vremii, mai degraba accesul pescarului sportiv la informatzie tehnica era mult mai limitat. Sunt convins ca nici macar televiziune prin cablu nu era in toate orasele, ce sa mai vorbim de internet sau magazine in care sa gasesti lucruri decente. Suntem in 2008 si inca se strang adeziuni pt introducerea in grila de programe a unui canal TV exclusiv de fishing & hunting in Romania.

Scrie răspuns