Pescar Mortem

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 12 Aug 2008, 14:17

Chestia cu babustile era mai mult o denumire generica pentru genul asta de "literatura".
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 12 Aug 2008, 14:19

todi scrie:pai fii atent, ca citesti la repezeala.

eu judecam tocmai din punctul de vedere al calitatii articolelor, nu despre subiectul abordat :lol: am spus ca la vremea aia numai solunarul era bun in revista, restul era "crap" si nu prea s'a schimbat :lol:

trec destul de des pe la un magazin de pescuit si mai trag cate o privire fugitiva pe revista PM. nimic nou, aceleasi wagglere vechi, aceleasi lesturi proaste, etc.

mai ia un os :lol:

Sorry, nu servesc, dar tu termina-l de clefait pe ala pe care ti l-am aruncat :lol:.

Cata vreme i-am aparat doar alegerea subiectelor lui Tarus, iar tu m-ai atacat pentru asta, e clar ca te straduiesti de pomana s-o dai acum la intors :lol: :lol: :lol:
Cu lacrimi Bastus!

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 12 Aug 2008, 15:16

Cu ceva timp in urma il respectam pe Tarus; Pescuit din Delta in Carpati il citeam cand eram copil de 10 ori pe luna.
Pur si simplu acum nu imi mai provoaca nimic decat un ridicat din spranceana.
Da chiar ma intriga, la cate probleme are in ograda lui, se ia de aia de la AVP. Si pe bune acuma, bugetul nu te impiedica sa ai articole de calitate in revista.
Si banii chiar nu ii face din tiraj ci din publicitate, e logic,... deci?! ...ce legatura are una cu alta..?! ce legatura au baboierii cu prefectura...si AVP`ul cu lipsa lui de succes?! E ca un pitic care striga la Ghita Muresan: "Ba, da` tu de ce dai cos de sus?....Aaaaa....pentru ca pot... :roll:
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 12 Aug 2008, 15:19

Tavi scrie:Io am alta curiozitate: cati din aia 90% citesc literatura de specialitate?
Ca din modul cum pescuiesc, nu prea vad sa progreseze baietii, is incremeniti in timp si ei.
Habar n-am! Dar sa zicem ca-s 2% din cei 1 milion. Iese de 20 mii ceea ce nu-i de ici de colo. Si daca-s 2% atunci clar ca n-o sa observi asa usor progresul pentru ca trebuie sa vorbesti cu 100 ca sa vezi ca 2 au progresat.
La noi piata halieutica e cam subtire, ca volum. In alte tari am vazut teancuri de reviste. Si totusi, majoritatea pescarilor erau mai rudimentari ca majoritatea celor de la noi. Poate fiindca au mai mult peste, iar pe ai nostri i-a invatat nevoia!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 12 Aug 2008, 15:19

Dragos Cretu scrie: Si banii chiar nu ii face din tiraj ci din publicitate, e logic,... deci?! ...ce legatura are una cu alta..?! ce legatura au baboierii cu prefectura...si AVP`ul cu lipsa lui de succes?!
Nu e logic deloc: daca n-ai tiraj (vandut, nu tiparit :lol:) nu-ti da nimeni publicitate.
Cu lacrimi Bastus!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 12 Aug 2008, 15:27

Ce parere aveti de emisiunea de duminica"Pescar hoinar"?Uneori ma mai uit,dar recunosc ca in ultima vreme nu mai mult de 5 min.Cred ca revista si serialul sunt de mult pe o panta descendenta,parerea mea.

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 12 Aug 2008, 15:29

MihaiV scrie:In alte tari am vazut teancuri de reviste. Si totusi, majoritatea pescarilor erau mai rudimentari ca majoritatea celor de la noi. Poate fiindca au mai mult peste, iar pe ai nostri i-a invatat nevoia!
Cred ca pescarii din tzarile respective sunt mai "rudimentari" tocmai pentru ca practica un pescuit strict din placere, neinteresandu-i in particular tehnicile si sculele High End. Ei merg la peste la fel cum merg la camping sau hiking sau biking. Pentru recreere.

Acum ma intreb: ce "nevoie" i-a invatzat pe ai nostri sa devina pescari?

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 12 Aug 2008, 15:43

ilie scrie:Ce parere aveti de emisiunea de duminica"Pescar hoinar"?Uneori ma mai uit,dar recunosc ca in ultima vreme nu mai mult de 5 min.Cred ca revista si serialul sunt de mult pe o panta descendenta,parerea mea.
Ca tot ma acuza "Craiovessic Park" :lol: ca as fi partener de prajeli cu Tarus, cred ca parerea mea despre emisiunea cu pricina si despre de-acum celebra expresie "de-o prajeala" inca se mai gaseste pe forum ;).

Emisiunea si revista trebuie judecate cu unitati de masura foarte diferite: revista trebuie sa traiasca din ce vinde, in timp ce emisiunea, aflata in grila de programe a televiziunii publice, ar trebui sa mai respecte si alte criterii.
Cu lacrimi Bastus!

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 12 Aug 2008, 15:43

Gerula scrie:
Dragos Cretu scrie: Si banii chiar nu ii face din tiraj ci din publicitate, e logic,... deci?! ...ce legatura are una cu alta..?! ce legatura au baboierii cu prefectura...si AVP`ul cu lipsa lui de succes?!
Nu e logic deloc: daca n-ai tiraj (vandut, nu tiparit :lol:) nu-ti da nimeni publicitate.
Stii foarte bine ce am vrut sa spun. Existenta revistei nu e asigurata de banii proveniti din numarul de reviste vandute, normal ca nu cumpara nimeni publicitate intr-o revista care nu se vinde...cu toate ca in cazul asta am niste rezerve.
Din informatiile mele tirajul PM este intr-o scadere dramatica si 80% din revista e publicitate ...iar 50% din articole...tot publicitate :roll: ...something doesn`t make sense...
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 12 Aug 2008, 15:45

onesti scrie: Acum ma intreb: ce "nevoie" i-a invatzat pe ai nostri sa devina pescari?
viscerala! :lol:

Scrie răspuns