Oua de prepelita
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Oua de prepelita
Pe mine tocmai marimea lor m-ar incurca; fiind prea mici sunt "tentante" pentru pisici. La ceva gaini de ornament (americane) am patit-o. Multam` pt. poza.
Fir intins!
Fir intins!
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?
- semlecangheorghe
- veteran
Prepelitele se cresc in custi speciale si pisicile pot cel mult sa le admire de dupa gratii..bine ,exista riscul sa se sperie ,sa se agite si atit..Totodata custile se tin in incaperi,unde poti controla temperatura intre anumite limite,si asta inseamna ca poti controla si accesul pisicilor..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Am inteles. Multumesc. Sunt necesare ceva investitii, poate peste 5-6 ani.
Fir intins si numai bine!
Fir intins si numai bine!
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?
Defineste forma maxima !Adelin scrie: Culmea ca nu tre' sa fi bolnav ca sa iei oua, am prieteni care le iau ca sa previna raceli si sa fie in forma maxima.
Fibra si definitie ziua si potenta maxima noaptea.SF scrie:Defineste forma maxima !Adelin scrie: Culmea ca nu tre' sa fi bolnav ca sa iei oua, am prieteni care le iau ca sa previna raceli si sa fie in forma maxima.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Credeam ca aia ii forma fizica buna , ma gandeam ca forma maxima ii un varf de forma , ala nu poti sa-l mentii multa vreme , nici macar cu oua de prepelita 

Daca ai ocazia sa incerci oua (dar nu de alea fortzate de producator), incearca si o sa vezi cat de bine te simti dupa 2 luni.
Chiar nu e abureala!
Chiar nu e abureala!

WSB CLUB
WSB CLUB
Am o intrebare ... cum trebe sa consumi aceste oua ca sa nu pierzi din proteinele ce le are ... crude ?? altfel nu se pot ? cate oua sa beau pe zi si cum??? inainte de masa ?
Crude, dimineata cu cateva ore inainte de micul dejun...asta ca sa simti ceva cand le iei. Daca le faci omleta sunt doar gustoase. 

WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran