O lectie de demnitate.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bradypus
veteran
veteran

Re: O lectie de demnitate.

Mesaj de bradypus » 07 Mai 2013, 09:41

cap trofeu ?

iesti plin de impresii... , pt mine iesti la fel de " trofeu " ca si hirtia ijenica !

reciteste ca am scris si probabil dup ce-ti ies fumurile de superioritate din cap ai sa intelegi ce-am scris.

n-are rost sa incerci sa-mi rasucesti cuvintele... , sint " prin preajma " de ceva timp... asa ca nu mere !

e plictisitor sa reiexplic.... iar tu nu preziti interes ca sa se merite efortul.

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 07 Mai 2013, 11:42

bradypus scrie:io unu... la astia ca voi... v-as lua capu!
Este afirmatia ta?
brasypus scrie:is sigur ? habar n´am... vrei sa facem proba ?.., si vorba lunga´i saracia omului,

Asa cum spuneam in spatele tastaturii multi viteji se arata ,inclusiv tu ,caracteristica "pumnii mei minte nu are" te defineste atata timp cat esti doar anonim si sa vorbesti nu te costa nik... dar in realitate ramai doar un fustrat care nu este in stare de nik ....nu traiesc in frustrare si daca sunt nemultumit de ceva imi exprim si sustin punctul de vedere prin toate metodele necesare in special pt ca pot si pt ca am cu ce ,inclusiv sunt dispus de a plati un pret pt a imi sustine punctul de vedere,iar daca in final constat ca am gresit am puterea de a imi recunoaste greselile si de a imi cere scuzele de rigoare ,asta asa ca sufar prea mult de superioritate :lol: :lol: :lol: ....acum sa revin la ceea ce ma roade ......caracterul romanului care inghite orice doar pt a nu pierde micile avantaje ale vietii sale individualiste, indiferemt cat de tare il afecteaza in mod indirect efectul starii sale de imobilitate si supunere .....ne meritam cu totii soarta

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 07 Mai 2013, 13:50

anonim... io... ? :D

altfel... imi rasucesti afirmatiile , ti-am mai zis ca cu aia nu-ti merge !

frustat ? :D , da ma... am lipsuri... :D tu imi lipseai... :D

bag seama ca iesti cheptos... da mi-e teama ca n-ai bani de bilet pin´ aici , ia zi... cum faci ? vi pe jos ? :D ,

ps : da fuga si-ti plateste chiria pe ianuarie !

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 07 Mai 2013, 14:46

:lol: :lol: Lenese eschive mai patetice de atat nu am mai vazut/auzit .....ai dreptate m-ai prins nu mi-am mai platit chiria la bicicleta din ianuarie :lol: :lol: ...si ca sa imi permit un bilet pana la tine ar cam trebui sa fac un credit la banca pe 20 de ani :lol1: :lol1: tu asta frustratul ti-a cam trecut de capete peferi sa le iei in gura ...asa e cate unii... hai ca ma plictisesti ..........raspunde-ti singur

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 07 Mai 2013, 16:57

mah.. bradypus nu-i deloc anonim. ba chiar din contra. :lol:
acum, il inteleg si pe el ,cu supararile lui...locuieste intre niste verisori mai indepartati ai ungurilor :lol: :lol: :lol:
@ biban slozos . e clar ca ai citit multe postari si ai fost influentat de ele, din pacate.
auzi :casta!daca ziceai "haita "crezi ca te acuza cineva de plagiat? :lol: sincer spun ,nu-i cazul de bisericuta, casta sau haita.
cred ca ai inteles foarte bine ce vroiam sa zic cu "convertirea" mai ales ca am acum certitudinea ca esti la curent cu postarile de pe aici.
dap. mi-aduc aminte de povestea cu cetatenii second. parca gepetto a luat-o rau atunci. placeau haitele nu?
nu pot sa tin pasul cu postarile tale " in cascada".incerc sa-ti raspund cat pot.
nu-mi plac romanii care-si plang de mila . titlul topicului vrea sa zica mult. ar trebui .nu avem numai noi "problema" asta..doar noi ne plangem.
ia de vezi cum trateaza slovacii ceva foarte asemanator.
in alta ordine.. ungurii nu sunt tigani. si-au castigat partea lor de respect.nu intelege gresit. nu-s de acord cu pretentiile lor tupeiste. de loc.ba din contra.ar trebui sa-si accepte situatia. si statutul de minoritate cu tot ce inseamna asta. .nu-i vina nimanui ca i-au adus Habsburgii aici. si nici ca Ungaria, nu a luat exemplul Germaniei cand a declarat: tot ce-i german apartine Germaniei.si atunci sasii...pa,pa. unii-s buni doar de trambitzasi.
nu-mi plac nici romanii care stiu sau mai mult nu stiu ,dar isi sustin cauza indiferent de pret. tare i-asi pune tet-a-tet cu niste unguri de pe forumul asta.cred ca le-ar crapa obrazul de rusine. daca ar fi romani adevarati.
chiar! ce inseamna sau ce intelegi tu prin "romani adevarati"?
este rusinos sa ne plangem de mila din mijlocul curtii.
pai atunci noi, ca "ROMANI ADEVARATI" ,ca niste luptaciosi ce suntem ,mai avem dreptul la o Basarabie?

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 07 Mai 2013, 18:12

esenta...

romani adevarati si neadevarati :D , n-are legatura ! :D

bine zici... dac astia ar lasa la o parte pretentiile idioate n-ar avea nime grija lor... , poate nici mie nu mi-ar sarii sigurantele

nah... am si io doo.. trei... puncte sensibile... , m-is vulnerabil :D

si da.. rine... , basarabia e a noa ! :D

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 07 Mai 2013, 18:21

Basarabia e Romania ....nimic mai putin adevarat dpdv. istoric singura problema acolo este populatia un procent mult prea mic din populatia Moldovei isi doreste unirea cu Romania iar cei ce si-o doresc au o alta motivatie a acestei dorinte ....cel putin astea sunt afirmatiile moldovenilor nostri de peste Prut ...este greu de discutat pe tema ..

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 07 Mai 2013, 18:27

amanunte....

neglijabile :D

te mai pui pt o´leaca ? :D

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 07 Mai 2013, 18:35

Draga rine, povestea cu cetatenii second nu a fost o poveste. Era o vreme cand Transilvania avea 7 scaune sasesti, 7 scaune secuiesti, 7 judete maghiare si o gramada de iobagi romani. Dar unii vor sa inteleaga ce le convine, cum si taranu imbecil vrea sa inteleaga ca bibanu, springmanu sau (cum i se mai zice prin alte locuri) tristisoru e ungur - si e un gest patriotic pana la urma sa nu scapi vreo ocazie de porcaiala on-line cu minoritatile, ca live bataia doare :lol:

Imagine
Atat am avut de zis, patriotii lu tata. Acum amuzati-ma in continuare!

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 07 Mai 2013, 18:40

Jepetto ... spune driept.. `iti mai place vermutu ? :D

Scrie răspuns