O lectie de demnitate.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: O lectie de demnitate.
juma... , " o parte " ... iaca... stai capra pt " o nuanta " ?
tu daca incerci sa ma faci pe mine ridicol ca tin la tara si poporul meu mai ai mult de mincat **** !
iar voua astora de nu va place Romania si romanii va sujerez sa o intindeti in **** mea ... pen´ca acu puteti ! Hai... jup cu voi la mama ungaria sau de unde **** mea ati venit !
ia viteza !
tu daca incerci sa ma faci pe mine ridicol ca tin la tara si poporul meu mai ai mult de mincat **** !
iar voua astora de nu va place Romania si romanii va sujerez sa o intindeti in **** mea ... pen´ca acu puteti ! Hai... jup cu voi la mama ungaria sau de unde **** mea ati venit !
ia viteza !
CRISTOS A-NVIAT si fie ca pacea si lumina sfintelor pasti sa va aduca mai multa incelepciune si mai putina razmerita gratuita ....pentru cei ce nu inteleg ceva cititi si recititi posturile neintelese si la nevoie cere-ti ajutor mai degraba decat sa dati dovada de absenta materiei cenusii ....mie exprimarea alambicata nu imi face placere sa o expun (lasa motiv de interpretare)...........Au ajuns sa se ia in coarne unii de aceeasi conceptie si pt.ce? ...concentrati-va pe subiectul discutiei si nu pe sustineri de amici si preteni<bradypus>....Asta este motivul real pt care ungurii fac ce fac in tara asta ...noi ne certam intre noi si spurcatii scapa ........Hai sa auzim de bine ...ungurii tot nu raspund cica nici de pastele nostru nu au fost dotati cu oobiban solzos scrie:Mai lipseai tu sa ma faci eschimosrapace scrie:Mai bibane la tine e duminica ?
ca la mine ca ROMAN e inca sambata abia de maine te spoiesc cu "Cristos a inviat"![]()
![]()
![]()
![]()
Pe un singur forum am mai gasit asa ceva ...Chiar mi-a luat "mau"-ul bradypus-ul cu ultima postare ....Daca mai citesc una d-aia de-a lui, ajung sa cant si Isaia dantzuieste ...
Ai mai vazut asa ceva?????????????????....Chiar asa limitati putem fi ?
Las-o zmetecului...daca nu ma sterg cei cu pixul si radiera , mai vorbim saptamana alanlalta ...ma doare rubrica din CI (aia unde scrie un singur cuvant ) cand vad asemenea judecati ...Si te miri ca avem tinut secuiesc , cu drapel si alte cele ? ...
No, ti-oi da ou rosu...![]()

- semlecangheorghe
- veteran
.Au ajuns sa se ia in coarne unii de aceeasi conceptie si pt.ce? ..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
@ biban solzos .inca mai existi pe forum...
mare minune ca nu te-a "convertit" adminul la cat oi fi fost raportat
cred ca te miri si tu.
p. s. inot si inecat ,cica se scrie cu un N .(nu sunt eu de o mare corectitudine gramaticala, dar...)
Iugoslavia cu toate granitele ei era declarata federatie. croatii cu sarbii sau caftit intre ei, la a doua mare galceava.
nu mai zic de ceilalti. nu prea avea cum sa reziste ,ca stat, in noile conditii.
s-a spart ea, cehoslovacia .
despre ungurii de pe forum, lasati-i in pace.
la urma urmei sunt colegii nostri .ca ne mai incaieram aici e altceva.ca la joaca. te mai certi , te mai impaci..
sa nu uitam ca avem o pasiune comuna si-i pacat s-o amestecam cu altele .

mare minune ca nu te-a "convertit" adminul la cat oi fi fost raportat

cred ca te miri si tu.

p. s. inot si inecat ,cica se scrie cu un N .(nu sunt eu de o mare corectitudine gramaticala, dar...)

Iugoslavia cu toate granitele ei era declarata federatie. croatii cu sarbii sau caftit intre ei, la a doua mare galceava.
nu mai zic de ceilalti. nu prea avea cum sa reziste ,ca stat, in noile conditii.
la urma urmei sunt colegii nostri .ca ne mai incaieram aici e altceva.ca la joaca. te mai certi , te mai impaci..
@ rine
mare dreptate ai...
mare dreptate ai...
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
rine e indulgent si ingaduitor ca toti romanii... , io´il inteleg... si oarecum ´is dacord cu el... dar.... colegii nostri ... care is " musafiri pe pamintul nostru... " tre sa-si vada de lungu nasului " !
io trag linia " pe nisip " la chestia asta ! ca orice gazda... , toate au limitele lor...
io trag linia " pe nisip " la chestia asta ! ca orice gazda... , toate au limitele lor...
-
- veteran
rine scrie:@ biban solzos .inca mai existi pe forum...![]()
mare minune ca nu te-a "convertit" adminul la cat oi fi fost raportat![]()
![]()
cred ca te miri si tu.![]()
p. s. inot si inecat ,cica se scrie cu un N .(nu sunt eu de o mare corectitudine gramaticala, dar...)![]()
@ rine , ai dreptate in tot ce scrii. I-mi asum tot disconfortul creat , din toate punctele de vedere , si accept si "convertirile " .
Pt clarificarea "statutului " meu , puteai sa-i precizezi lui @ bradypus (prin ce modalitate credeai tu necesara ) , ca, acu' ceva vreme, pe acest forum , cineva a expus teoria unui "carturar " , cu sursa bibliografica , in care romanii din Transilvania erau categorisiti cetateni de mana a doua ...Si omul i-si sustinea teoria, hotarat ...Daca m-am contrat cu el, am gresit ? Pacat c-au fost sterse mesajele ( degenerasera intr-adevar ) si atunci ai fi vazut cati au luat apararea " romanilor second hand " . E vorba aia : morti sunt cei muriti . Faptul ca unii faceau bascalie de persoana si nu de teoria ce-o expunea, nu mai conteaza . Un pic de aducere aminte , ca esti veteran , deci umblat pe forum si-n topicuri, si lamureste-ma tu : atunci eram roman ( ca-i aparam pe romani, cetatenii de categoria a doua ) iar acuma sunt ungur ( sau, macar jumate, ca sa-si justifice unii afirmatiile ) ...Inca o teorie, cum ca as fi blond cu ochi albastri, cu ceva ramasite de lipovean in ADN, as fi exact bibanul "nescafe " ( trei in unu)

Nu ma deranjeaza glumele, nu ma deranjeaza bascalia , chiar daca uneori se sare calul ...Ma deranjeaza oamenii "Kojak " sau oamenii "acadea " , care, in lipsa de argumente si justificari , obligati si de disfunctiile erectile , sau de anumite limite o dau la toata lumea sa le-o s.u.g.a., sa le-o rasuceasca dupa deget, sa faca momitor din ea, etc ...
Ca sa fii roman ( ex : @ rapace ...) nu trebuie s-o "dai" , s-o "iei" sau sa te "jargonizezi" manelistico-brunet ...
Chiar pot sa-mi permit o comparatie , inainte de "convertire" , intre doi pescari de pe forum : @ rapace, un pescar ce-a mers la pescuit in vacante sau dupa ce si-a terminat lectiile , si @ ( nu nominalizez, ca a tras linia pe nisip

Sper sa nu-l faceti si pe @ rapace ungur , ca i-am apreciat eu caracterul si postarile ...
Daca deranjeaza afirmatia mea ca si unguri-s de doua feluri si sunt si intre ei oameni de caracter, e treaba fiecarui "ghiocel" ...Eu traiesc intre ei ! Am experiente si pozitive si negative cu ungurii, la fel ca si cu romanii...N-as vrea sa cred ca-i vorba de niste "partizanate " , cand vorbim de reprosuri ...Daca vreti fanatism ieftin , direct sanctionabil , aveti cazuri concrete , incepand cu Tokes, Funar si "ceva useri" mascati ...Sa nu uitati niciodata zicala zootehnica: nu-i moartea cailor dupa vrerea cainilor ....
Daca se vrea transformarea forumurilor in "entitati pure " cu baieti de baieti , care numai noi de noi, pt a se mentine o anumita linie , cu anumiti oameni, e simplu : un mp si ies ...Forumu-i al cuiva care are regulile lui....nu le accepti, drum bun !!...Eu n-am nici rang, nu fac parte din nici o trupa, nici o gashca , nu perii si nu -mi fac lobby tf sau mp ...N-am criticat, laudat , batjocorit sau ciugulit pe nimeni pe la " mulinete, bete, voblere, tehnici sau picioare desfacute " ... Da' cand vrei sa faci din tricolor bracinar , duuu-te , tataaa.. E a doua zi de Pasti , ca ziceam...
Aici vreau sa inchei , referitor la critica ta cu "balacitul" in apa ...Am mai gasit Aristoteli care mi-o tot dadeau cu "vasta cultura " , "imensitati beletristice " ...Cea mai maxima

Lung, da' nu vreau sa dau motive de interpretari ...Mai am experiente cu admini autointitulati "bunicul meu a fost evreu " sau cu moderatori "blonzi" ,cu bunici

ps: Pt baiatul din Apuseni, cu trifoi cu patru foi la clop ....Fii linistit....Chiar si fara ajutor , nu pierim

- @ rine, ia legatura cu cei care crezi tu, sa ma "converteasca " ....pe forum, ca-n realitate....eu raman, tata meu .... Am folosit, intentionat niste termeni "cenzurabili international " , pt a nu fi necesare explicatii...Cand am fost atentionat ca replicandu-i unuia , voi lovi in "casta " n-am crezut ....Daca mai vrei sa vorbim, fara diplome, culturi si "clanuri" , o facem...Cat timp umbli la brat cu " ia-o " , suge-o " , etc, si nu esti deloc nici jenat , nici deranjat de acel limbaj, doar de al meu, si esti chiar mirat ca nu-s "convertit" , ce sa zic ? Ca esti asemenea lui ? Nu-mi permit "diplomele " cele 7 ...luate acasa ...Daca tot judecam, hai sa-i ascultam si pe ceilalti ...Daca deranjam, noi, astialalti , clanul, cereti imperativ "convertirea " ...Eu sunt nesemnificativ ....Si aici, pe forum, si-n realitate ...Dar in MAREA realitate, avem un cuvant de spus ...Tu intelege ce vrei!
"Convertirea" nu ma sperie deloc ...Unii sunt ingroziti ca n-am fost "convertit " ...Vrei exampluri ? ....
Ti-o zic eu, nu vrei....Nu ca ar fi legat de tine, altu-i baiul....
off... , te doare´n git de **** mea...
iesti sensibil si te plinji...
fi antena ca de tras va traje serio rau.... spor !
-
- veteran
@ rine , ceva pt dureri, sensibilitati sau lacrimi ? Ori pt ceva trajeri in doo oo ?? Cand omul are un fix trasat , fara a incerca sa discearna daca e bine sau rau ce bolboroseste , te-ai lamurit ca e zadarnic sa te justifici ? Daca nu esti lamurit nici acum , cu obsesiile catorva , care merg ca diesel-ul , pana se gata motorina ori prind aer pe conducta, sa fii iubit...bradypus scrie:off... , te doare´n git de **** mea...
Si, "cafeneaua " are rolul de-a separa voblerul de inelul Fiji, mulineta de "gume" , etc ....La fel cum "vanzari diverse" n-au la continut rotative , sau " vanzari pescuit " n-au la continut vanzari de piulite sau chei fixe !
Cine vrea doar "peste " are gramezi de rubrici ....NU PT TINE, dar cei care vor doar pescuit, ce cauta pe "Cafenea " ?....Intreb, nu dau cu parul...Vrei doar ecler, meri la cofetarie...nu-l cauta la mercerie ... Daca totusi intri la mercerie, nu cere ecler, te faci de ras, ...acolo au ace, ata, nasturi ...
Rine, sa fii iubit ....saluta-i si pe cei trei prieteni ai mei ...mi-s dragi...Pana la "convertire " , te salut voios ...de pionier

tare !
ma citezi pe mine da´i ...... raspunzi..... lui rine
ia viteza dincolo de hotar... Oradea... puf... iesti aproape... ia tzoacla.... ca s´ajungi azi !
ma citezi pe mine da´i ...... raspunzi..... lui rine

ia viteza dincolo de hotar... Oradea... puf... iesti aproape... ia tzoacla.... ca s´ajungi azi !