O lectie de demnitate.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
biban solzos
veteran
veteran

Re: O lectie de demnitate.

Mesaj de biban solzos » 06 Mai 2013, 21:44

bradypus scrie:tare !

ma citezi pe mine da´i ...... raspunzi..... lui rine :D

ia viteza dincolo de hotar... Oradea... puf... iesti aproape... ia tzoacla.... ca s´ajungi azi !
Nu-i tare deloc , e chiar simplu ...Vorbesc cu @ rine, pt ca inca mai cred ca poate face diferente ...Si te citez, intr-adevar, pt ca nu vreau sa piarda lumea ...esti un monument ...esti un lord ...lordul de M.P.T.P ...cunosti termenul de"monument de prostie in timp de pace " ? Folosind abrevierile , rezulta MPTP...
Esti mic, mic de tot , din toate punctele de vedere...Daca trebuie, plec de pe forum, dar lumea tre sa te cunoasca ...Esti doar un ambalaj gol, lipsit de continut, dar posesor al unui tupeu iesit din comun ...Esti continuatorul lozincii mentorului tau spiritual , Goebbels : calomniaza, calomniaza, tot va ramane ceva ...avea dreptate ,din pacate, raman cei de teapa ta ...Nu mi-am imaginat ca obscurantismul evului mediu are un continuator in persoana ta ...Asculta-ma, tu incerci, dar nu te ridici nici la nivelul manelistilor bruneti ...NOI, romanii, n-avem nevoie de "esecuri" ...Suntem destui, hotarati, SI CIVILIZATI ...voi, rateurile expulzate de societate, aveti Taraf Tv , nelimitat...cu locul unde sa va exprimati jargoanele , expresiile suburbane, si sa va cautati adepti...Vad ca incercati si pe forumuri...Daca e cineva care vrea sa vina in "no man's land "-ul vostru , e liber...Dar vei fi surprins sa vezi cati va rad in nas...Bunul simt, civilizatia si dialogul au tot mai multi adepti ...Din fericire ...Tu cam ramai cu gigel, trei litere si cateva "gume" muscate de motani .. :wink:
Si, @rine, poti cere oficial "convertirea " ...e al vostru, spalati-va pe cap cu el, cu mentalitatea si gandirea lui ...Pe mine poate sa ma faca si extraterestru de acum...Daca n-a fost edificator pana acum, asta e ! Nu-s tata ranitilor, sa-i aduc la lumina ...Mai e o vorba : din "carnat " nu faci bici ...d-apoi sa-l mai faci sa si pocneasca ....

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 06 Mai 2013, 22:43

Devine din ce in ce mai grea discutia asta .... noroc cu adminul ca nu suporta :lol: :lol: pe cei ce folosesc limbajul trivial in lipsa capacitatii de a forma un raspuns macar civilizat daca cel inteligent le este imposibil ....Asa mere treaba cu bisericutele @biban solzos nu te poti lupta cu ajutorul limbii romane pentru a iti exprima o opinie fie ea si argumentata si oricum nu vei ajuge sa depasesti forta limbii de foraj caci cel mai des limba de foraj caracterizeaza romanul si gadila "analele" celor cu putere de decizie ....in concluzie limba romana nu face fata limbii de foraj si tot tu vei pierde ...ca nu pierzi nimic important si esential vietii tale este alta chestie ....daca ai scormonit in rahat acum e timpul sa suporti mirosul ,cred ca ai stiut unde te bagi asa ca acum asta este si ei sunt ai nostrii :D ...oricum discutia a degenerat si sensul este pierdut .....coloana si demnitatea este ceva greu de inteles,insusit,digerat pentru muti .....

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 07 Mai 2013, 03:07

ba ... voi va dati care de care mai dishtieptzi.... :D puah... voi sinteti shmecheri... :D

doi la buletin... scrieti voi acolo... ambalaj gol , tupeu... vrajeala multa asociind cu tiganii, manelele , civilizatia si intelijenta... si mai stiu io ... cum o dati de gard... ca n-am timp de toate... nah... voi sinteti smecheri si stiti sa´ndoiti cuvinte

numa... ca : treaba e simpla rau...

e vorba de sentiment

si aici nu puteti negocia sau sa ne faceti din cuvinte

e simplu...
nu-ti convine... ,
ba mai si maninci kakat...
iesi in pizda mati !

io unu... la astia ca voi... v-as lua capu!

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 07 Mai 2013, 03:09

of... is nesigur ... oare´am scris corect ? :mrgreen:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 07 Mai 2013, 04:47

gata.... v-ati jucat de´ajuns ! ati muls reactii si reflexe... , hai... fiecare la casa lui... :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Mai 2013, 06:05

Si, "cafeneaua " are rolul de-a separa voblerul de inelul Fiji,
Carevasazica,o aparut concurenta pentru inele Fuji.
Insulele Fiji...??Produc si ei inele? :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Mai 2013, 06:08

Ghiboartze solzos,vezi ca brady ti-o dat o adresa de urmat,fii baiet cuminte si urmeaz-o... :!: :arrow:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 07 Mai 2013, 07:52

bradypus scrie:ba ... voi va dati care de care mai dishtieptzi.... :D puah... voi sinteti shmecheri... :D

doi la buletin... scrieti voi acolo... ambalaj gol , tupeu... vrajeala multa asociind cu tiganii, manelele , civilizatia si intelijenta... si mai stiu io ... cum o dati de gard... ca n-am timp de toate... nah... voi sinteti smecheri si stiti sa´ndoiti cuvinte

numa... ca : treaba e simpla rau...

e vorba de sentiment

si aici nu puteti negocia sau sa ne faceti din cuvinte

e simplu...
nu-ti convine... ,
ba mai si maninci kakat...
iesi in pizda mati !
Este bine ca prin afirmatii si limbaj dai dreptate @bibanului ....
bradypus scrie:io unu... la astia ca voi... v-as lua capu
esti sigur de ce afirmi?... nu de alta dar s-ar putea sa primesti ce iti doresti ,acuma cine iese mai sifonat si fara cap ramane de vazut ....da ceva concret ca mie imi plac astia de asculta si se regasesc in http://www.youtube.com/watch?v=WiZXKE5k1Tk :headbash: :headbash: :headbash: pentru ei finalul este cel mai tragic ,mai ales cand il constientizeaza ......Mai incet cu afirmatiile gratuite sau daca esti sigur pe tine iti pot oferi sansa sa pui in practica ce afirmi..

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 07 Mai 2013, 09:10

is sigur ? habar n´am... vrei sa facem proba ?

aaa... io... razesh la mine... , tushiuriu.... canci !

din punctul meu de vedere si unu si altu stim unde " stam " , si vorba lunga´i saracia omului, dar nah... n-aveti decit sa iexpluatati nuante si reflexe

io la aia stiu c´ai zice ****... , pardon... masturbare :D

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 07 Mai 2013, 09:27

Pai zi o vorba sa stiu unde sa vin sa iti ofer capul ce vrei sa-l iei de trofeu ca sa nu mai fie doar vorba .....ori tastatura iti serveste de pavaza ? Fii barbata Zoe

Scrie răspuns