Nu-i tare deloc , e chiar simplu ...Vorbesc cu @ rine, pt ca inca mai cred ca poate face diferente ...Si te citez, intr-adevar, pt ca nu vreau sa piarda lumea ...esti un monument ...esti un lord ...lordul de M.P.T.P ...cunosti termenul de"monument de prostie in timp de pace " ? Folosind abrevierile , rezulta MPTP...bradypus scrie:tare !
ma citezi pe mine da´i ...... raspunzi..... lui rine![]()
ia viteza dincolo de hotar... Oradea... puf... iesti aproape... ia tzoacla.... ca s´ajungi azi !
Esti mic, mic de tot , din toate punctele de vedere...Daca trebuie, plec de pe forum, dar lumea tre sa te cunoasca ...Esti doar un ambalaj gol, lipsit de continut, dar posesor al unui tupeu iesit din comun ...Esti continuatorul lozincii mentorului tau spiritual , Goebbels : calomniaza, calomniaza, tot va ramane ceva ...avea dreptate ,din pacate, raman cei de teapa ta ...Nu mi-am imaginat ca obscurantismul evului mediu are un continuator in persoana ta ...Asculta-ma, tu incerci, dar nu te ridici nici la nivelul manelistilor bruneti ...NOI, romanii, n-avem nevoie de "esecuri" ...Suntem destui, hotarati, SI CIVILIZATI ...voi, rateurile expulzate de societate, aveti Taraf Tv , nelimitat...cu locul unde sa va exprimati jargoanele , expresiile suburbane, si sa va cautati adepti...Vad ca incercati si pe forumuri...Daca e cineva care vrea sa vina in "no man's land "-ul vostru , e liber...Dar vei fi surprins sa vezi cati va rad in nas...Bunul simt, civilizatia si dialogul au tot mai multi adepti ...Din fericire ...Tu cam ramai cu gigel, trei litere si cateva "gume" muscate de motani ..

Si, @rine, poti cere oficial "convertirea " ...e al vostru, spalati-va pe cap cu el, cu mentalitatea si gandirea lui ...Pe mine poate sa ma faca si extraterestru de acum...Daca n-a fost edificator pana acum, asta e ! Nu-s tata ranitilor, sa-i aduc la lumina ...Mai e o vorba : din "carnat " nu faci bici ...d-apoi sa-l mai faci sa si pocneasca ....