bradypus scrie:asumi ca ma... sau ne cunosti... dar probabil tu asemeni altora te inneci in sentimentul ala... fals... de superioritate
pina una alta... , noi nu avem probleme ! Romania e tara independenta si hotarele ei sint recunoscute !
in situatia actuala altii care nu-is d´acord cu chestia asta ne sug **** !
noi romanii sintem indulgenti ! ingaduitori... , dar toate au limite. Sa traiesti in Romania si sa fi antiroman dai dovada de intelijenta si iejti pe putin spus... prost diplomat

, sau... doar prost... , habar nu am... , alege tu.. caci ca ungur... te dai mai superior in gindire

parca asa va dati... superiori... , nu ?

O rugaminte, inca, la domnia ta : ori citesti, si incerci sa-ntelegi, ori nu citi , ca esti tot acolo...Eu n-am nici un sentiment fals ...de superioritate... nici vorba ...Innot de la 4 ani, deci innecatul ( chiar in bulboane ) este exclus ! ....
Pana una alta (urmeaza citat din clasicul in viata bradypus ) : " noi nu avem probleme " ....Da, noi nu avem, dar tu ai ...observ ca esti unul din ''fixisti " ...Ca ma faci antiroman, prost diplomat , sau prost de-a binelea , daca etichetarea vine din partea ta , chiar nu mai conteaza, sincer...Am incercat sa fac "pilotaje " , 'cristiane" , "driblinguri" (alege ce vrei ) printre afirmatiile din postarile tale ...Am incercat sa-ti sugerez niste chestii, subtil, ca sa nu iritam adminul si moderatorii...Efort zadarnic, cu tine tre sa fiu direct : Esti batut cu "extra heavy " in moalele capului ...La propriu, fratele meu ...Adica esti prost de-a binelea ...Simtul realitatii e o notiune total necunoscuta domniei tale ...
Ca o ultima informare pt unul"greu a pricepe " , cum esti tu, dar care se da academician cu studii la Spiru Haret : in perioada cat Ardealul a fost al ungurilor, cu tot ce-a insemnat asta ( dar tu habar n-ai despre ce-i vorba , din cauza limitarilor acelei caracteristici umane, numite intelect , ) tin sa te anunt ca nimeni din neamul meu N-A AVUT NUMELE SCHIMBAT ...Pt ca era ROMANESC, si n-au avut echivalent in ungureste , cum au patit cei pe care-i chema "Albu " - au ajuns "Feher " ...
Daca esti deficitar in vitamine ( ca sa nu zic retardat, ca supar alti veterani , ) sezi pe curul tau ...Tu nu esti roman...Tu esti un terchea-berchea , un plimbaret sentimental prin locurile pe unde-i e mai bine ...
Daca tot nu pricepi (si-s tot mai convins ca NU POTI S-O FACI ) ...citeste si da mai departe ...dar daca-ti mai permiti sa ma faci tradator, ungur si toate cele , vrei sa-ti zic unde sa mergi

...
Cand 7(sapte) mp spun acelasi lucru , n-ai impresia ca esti putin, putin de tot , rupt de realitate ? Ca esti si rupt in *** (la propriu sau la figurat) nu mai conteaza ...
Faptul ca am afirmat ca si intre unguri sunt oameni de caracter , educati, cu bun simt ...ireprosabili chiar ...si o repet, pt ca traiesc intre ei si-i cunosc!!...netezimea fesului tau a tras concluzia ca-s ungur ce umblu cu soparle ??? Daca asa ai fost informat, nu uita sa tragi apa peste voi, la final ...Cu postarea asta, ai definit retardul in stare pura, cristalizata ..." updatata " doar de informatiile 'pe surse " ...
sau, trebuia sa intreb daca ai fost la ultima sedinta udemeristo-tokesista ???..........N-o fac, ar insemna sa ma cobor la nivelul tau ...Oricat m-as stradui, nu pot...am fost crescut intre oameni...in padure am fost in excursii, la picnic, dupa ciuperci, etc...Cam p-aici e diferenta dintre noi !
Un prieten (in gandire , conceptii si convingeri ) mai ai ...Iubiti-va pe tancuri ...ambii DOI ...
Sarbatori fericite de la un roman care N-A FOST PERVERTIT INCA ...SI NU S-A VANDUT ...
Cristos a-nviat !