O lectie de demnitate.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: O lectie de demnitate.

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Mai 2013, 10:47

bradypus scrie:aaaa, , are scule... , adic... e si pescar... :D
ba ce va place voua in zona aia sa va dati mari saltinduva unu pi altu... :D

probabil si balta din arad ii´in oradea :D
Rau te-o marcat ....laculetul..din Vladi...vostok :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 08 Mai 2013, 11:07

jiji... ti-o placu reflexia... , te simti adulat... , asai ? :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Mai 2013, 13:40

Pi naiba...adulatia imi repugna..bleah..

M-a amuzat cum ai adus vorba.. :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 08 Mai 2013, 17:06

biban solzos scrie:
rine scrie: nu-mi plac nici romanii care stiu sau mai mult nu stiu ,dar isi sustin cauza indiferent de pret. tare i-asi pune tet-a-tet cu niste unguri de pe forumul asta.cred ca le-ar crapa obrazul de rusine. daca ar fi romani adevarati.
@ rine, aici, cu toata stima , sezi bland ...
cum sa sed bland mai ,cand citesc p'al "adevarat". p'al din linia-ntai sau ultima, depinde cum esti;optimist sau pesimist.
pe trei'ntr 'unu. Marasti,Marasesti si Oituz la un loc.( chiar daca-mi pun moldovenii in cap) care el singur, este o armata.da vra' sa dea cu oo.sau sa fie tare'n oo. cumva p'acolo. nu conteaza.
da' n-a trait intre ei . sigur." adevaratul "tau declarat. dar care nu corespunde dupa criteriile tale.deci ,ar fi cumva second.
sau faci si tu "casta" si atunci Ii dai medalie.

tie, d'astia-ti plac?
himmm?

daca da, o sa beau singur berea aia neagra .

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 08 Mai 2013, 20:15

Da este drept ca sunt cate unii care se simt etalon de stiinta,care tac si nu fac nimic doar incaseaza si in plus apreciaza curvia asta caracteristica romanilor,"pune faptele acolo unde iti sunt vorbele" ma caracterizeaza..daca tie @rine iti place ca oricine sa se stearga cu tine este problema ta eu unul nu permit....calomierea este o arma des folosita si se pare apreciata pe aici... citesti mai mult te documentezi si dupa mai vb...nu cred sa fi afirmat eu ca toti ungurii sunt o apa si un pamant ,unguri de apreciat cunosc destui unul dintre ei imi este unchi prin alianta...asta asa ca nu prea stiu ce vb....sunt destui unguri si pe acest forum care isi merita tot respectul cu siguranta si pe care daca i-as cunoaste personal sunt sigur ca mi-as da cusma mea de moldovean jos in fata lor,asa cum sunt si destui Csibi Barna ce mocnesc citind topicul.....nu eram la curent ca acest topic era dedicat doar romanilor ce traiesc intre unguri..... Gica contra se arata la tot pasul.....ma retrag este ultimul meu post pe acest topic sunt satul de clasicul caracter romanesc "capul plecat sabia nu-l taie" :wallbash: :wallbash:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 08 Mai 2013, 20:28

capu plecat sabia nu´il taie... **** ! mai aveti de ashteptat....

mult si ghine !

dar nah... probabil si la voi sperata moare ultima !

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 08 Mai 2013, 20:53

rapace scrie:
CRISTOS A-NVIAT si fie ca pacea si lumina sfintelor pasti sa va aduca mai multa incelepciune si mai putina razmerita gratuita ....pentru cei ce nu inteleg ceva cititi si recititi posturile neintelese si la nevoie cere-ti ajutor mai degraba decat sa dati dovada de absenta materiei cenusii ....mie exprimarea alambicata nu imi face placere sa o expun (lasa motiv de interpretare)...........
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
.Asta este motivul real pt care ungurii fac ce fac in tara asta ...noi ne certam intre noi si spurcatii scapa ........Hai sa auzim de bine ...ungurii tot nu raspund cica nici de pastele nostru nu au fost dotati cu oo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ori ungurii de pe forum sunt cu totii de aceeasi parere cu noi ca Transilvania este a Romaniei si ca Ungaria este o tara cu pretentii absurde(cretine) si ca extremisti maghiari de la noi ar trebui deportati si/sau inchisi cum ar fi normal intr-o tara europeana independenta ...[/quote]

uite ce frumos stii tu sa te "exprimezi". nu te ia unchitu' de urechi ?
mai bine erai ungur :wink:
amu, stai pe oo si cujeta la ce ai debitat tu pe aici. dupa ce simti ca se intaresc si te mai lasa si durerea de la cot, mai pofteste:wink:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 11 Mai 2013, 21:10

mariush scrie:@ biban solzos
dragul de tine,acum am apucat si eu sa urmaresc postarile,dar iti faci prieteni nu gluma... :lol: :lol: :lol:
ma gandesc ca daca ai inceput din gradinita asa,trebuie sa munceasca gainile de prin ianuarie,ca sa poti ciocni cu atatia prieteni care vin la "lociolit"...tinand cont numai de jumatatea prietenilor tai care au acest obicei :lol: :lol: :lol:
no lasa,nu-i bai...stii ca eu iti sunt aproape si aproape ca mi-era dor de tine... :D
te asteptam si pe la echipamente si accesorii,sunt sigur ca poti sa scrii mult mai mult acolo decat aici,contrar afirmatiilor tale cum ca ai avea doar o musca si o struna...
nu te supara pe mine,dar nu m-am putut abtine sa nu te salut :)
o zi prolifica sa ai !
Nu "acum" ...mai demult urmaresti postarile ...ia vezi tu , pe la asfintit, prin 8 aprilie, parca , inima cuiva exploda in piept de placere ...tui in basca de occidentali :!: :wink: ... (la un topic tot cu aroma de cafea ...) . daca atunci a explodat din cauza tensiunii, posibil sa te cred...Da' nici tu nu crezi :lol: :lol: :lol: ....Gaini, closti, incubatoare, oua si lociolituri cu norma intreaga sau 1/2, la final ...
Referitor la echipamente si accesorii, retine cateva chestii elementare : Nu stiu sa fi pescuit impreuna, poate alaturi (nu exclud ) , dar, indiferent daca lanseta , mulineta si cele 14( patrusprezece , numarate ) voblere , rotative si gume ( 0 oscilante) sunt "galbene" si au ochii oblici , si se mai leagana dupa ecoul tangajului vaporului pe care-au fost facute :P , sunt ale mele ...Motivele ? Poate atata i-mi permit financiar, poate atata pricep din stilul asta, sau poate ca astea-mi plac mie! Daca te-a jenat "sonorul" mulinetei, fii linistit...Nu eram in dril cu monstri...E sunetul ei "in trafic" ...Mie-mi place...Inainte de-a rade de altii, fii model, arata-ne ce stii...adica ce ai ( echipament si accesorii :wink: )
Plus de asta, in troshcoleta mea, nu vei gasi nici strune, nici ancore ( parca asa-i zice la tripla imensa :| ), ca sa nu vorbim de pripoane, etc...
Fii linistit, nu ma supar, mai ales ca ti-s drag ca peruca pe fir :P :P si stiu ca ai fost pus sa ma saluti ...N-ai fi vrut tu, dar obedienta, bat-o vina...
Accept ca esti din ORADEA , iar eu doar din oradea ( asta n-a vazut filologul de serviciu , ca am scris cu "o" mic :oops: :oops: :oops: ) si fac o reverenta tip Ludovic al IV-lea , doar cu mana, ca n-am clop cu pene :P ....Asta ca raspuns la salutul si dragostea ta :lol: :lol: :lol: ...
Treaba cu "Avicola " , cum ziceam mai sus, trebuia s-o inlocuiesti cu ceva ce "se cerea " : sa fi zis ca-s ungur 1/1 (poate credeau pe jumatate :lol: ) , sa fi zis ca vorbesc "rosu" , ca merg "alb" , ca gandesc "verde" ...Aveai succes...Da' n-ai voieeee....cucuuuu....pe tema asta, esti cenzuraaaat...
Pt linistea ta, poti afirma ce vrei , am luat exemplul lui @ rapace ...Ramai dulce si fa frumos ...Ti-am dat ideea cu afirmatia ca-s ungur...Tu poti s-o dezvolti : ca am nascut gemeni, ca am un ochi caprui si unul verde, ca semaforul, ca am pene de broasca in crestet...poti spune orice...Da' sa nu mai pomenesti de strune si aferente ... :wink: :wink: :wink:
Ti-ai pus degeaba "Platon"-ul la semnatura ...Daca era ceva real, comentai postarea mea, cu citatul lui @ rapace....Este o lectie de demnitate ...Macar cititi-o ....Cand vedeti ce scrie el, si ce faceti voi ...va e jena ...E bine ca mai exista si sentimentul de jena ...Asta ca sa fim pe topic... :!:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 11 Mai 2013, 21:46

rapace scrie:Da este drept ca sunt cate unii care se simt etalon de stiinta,care tac si nu fac nimic doar incaseaza si in plus apreciaza curvia asta caracteristica romanilor,"pune faptele acolo unde iti sunt vorbele" ma caracterizeaza..daca tie @rine iti place ca oricine sa se stearga cu tine este problema ta eu unul nu permit....calomierea este o arma des folosita si se pare apreciata pe aici... citesti mai mult te documentezi si dupa mai vb...nu cred sa fi afirmat eu ca toti ungurii sunt o apa si un pamant ,unguri de apreciat cunosc destui unul dintre ei imi este unchi prin alianta...asta asa ca nu prea stiu ce vb....sunt destui unguri si pe acest forum care isi merita tot respectul cu siguranta si pe care daca i-as cunoaste personal sunt sigur ca mi-as da cusma mea de moldovean jos in fata lor,asa cum sunt si destui Csibi Barna ce mocnesc citind topicul.....nu eram la curent ca acest topic era dedicat doar romanilor ce traiesc intre unguri..... Gica contra se arata la tot pasul.....ma retrag este ultimul meu post pe acest topic sunt satul de clasicul caracter romanesc "capul plecat sabia nu-l taie" :wallbash: :wallbash:
@ rapace , cateva cuvinte , fara a trebui sa-mi raspunzi ...Tu ai incheiat pe topic, eu inchei cu totul ... rine a facut un gest nobil...si-a aparat prietenul ! Ca n-a vazut decat dezacordurile mele gramaticale... si nu "suji"-le , ca n-a vazut decat alambicarile ( zice el) scrise de mine... si nu "stai capra" , sau alte jargoane din Groapa lui Ouatu ,asta-i altceva ...Aici depinde de perceptia fiecaruia ...Si daca ce-l caruia-i iei apararea ( cu tot limbajul jalnic ce-l profereaza la adresa celui ce nu-i pe ideea lui ) se mai transforma si-n "ecoul " tau, e super !
Dar cand ajungi sa sustii un "suji" , un "stai capra " , un "pe la spate " , etc, etc, ...Stai si te gandesti : cred ca are barba, sa nu se vada ca-i roseste obrazul , cand , lumea se uita uimita la "metaforele " cu cetina , ce rasuna din gura "ecoului" lui
...
Cum ziceam, daca unii traiti din postari, si asta e singura satisfactie , de acum aveti liber la ORICE ( scuze SF de majuscule !) ...
Nu vreau nici o gasca, cum zicea cineva , nici sustinatori ...Da' nici de manelisti cu jargoane "bronze" n-am nevoie ... Puteti vorbi orice la adresa mea ...Am invatat inca ceva de la @ rapace ...Va las cu ...voi ( cei care sunteti voi de voi ! ) ...
Celorlalti, sanatate si numai bine ...si in special lui @ mariush , ca asta ma iubeste mult, si-mi simte lipsa :P :P :P

mariush
senior
senior

Mesaj de mariush » 11 Mai 2013, 21:58

@ biban solzos
obedienta zici ? :oops:
cred ca si cartea prea multa strica !
mie mi se cam rupe de tot topicul asta pasional,iar ce ai citat tu acolo a fost de fapt o zeflemea.cine ma cunoaste stie despre ce e vorba.
pur si simplu imi esti simpatic inca de pe pescuit bihor cand te racaiai cu indienii si evreii...atat !
mie mi se pare ca ai scris un pic prea mult si prea stufos in acel raspuns...si n-am facut misto cu echipamentele si accesoriile,am convingerea ca stii foarte multe despre lucrurile astea...
te mai salut o data...si mai lasa dreaq cartile alea,mai bine joaca un solitaire...nu-i asa solicitant.
:respekt:
"nevoia este parintele inovatiei" PLATON

Scrie răspuns