Rau te-o marcat ....laculetul..din Vladi...vostokbradypus scrie:aaaa, , are scule... , adic... e si pescar...![]()
ba ce va place voua in zona aia sa va dati mari saltinduva unu pi altu...![]()
probabil si balta din arad ii´in oradea

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Rau te-o marcat ....laculetul..din Vladi...vostokbradypus scrie:aaaa, , are scule... , adic... e si pescar...![]()
ba ce va place voua in zona aia sa va dati mari saltinduva unu pi altu...![]()
probabil si balta din arad ii´in oradea
cum sa sed bland mai ,cand citesc p'al "adevarat". p'al din linia-ntai sau ultima, depinde cum esti;optimist sau pesimist.biban solzos scrie:@ rine, aici, cu toata stima , sezi bland ...rine scrie: nu-mi plac nici romanii care stiu sau mai mult nu stiu ,dar isi sustin cauza indiferent de pret. tare i-asi pune tet-a-tet cu niste unguri de pe forumul asta.cred ca le-ar crapa obrazul de rusine. daca ar fi romani adevarati.
CRISTOS A-NVIAT si fie ca pacea si lumina sfintelor pasti sa va aduca mai multa incelepciune si mai putina razmerita gratuita ....pentru cei ce nu inteleg ceva cititi si recititi posturile neintelese si la nevoie cere-ti ajutor mai degraba decat sa dati dovada de absenta materiei cenusii ....mie exprimarea alambicata nu imi face placere sa o expun (lasa motiv de interpretare)...........rapace scrie:
Nu "acum" ...mai demult urmaresti postarile ...ia vezi tu , pe la asfintit, prin 8 aprilie, parca , inima cuiva exploda in piept de placere ...tui in basca de occidentalimariush scrie:@ biban solzos
dragul de tine,acum am apucat si eu sa urmaresc postarile,dar iti faci prieteni nu gluma...![]()
![]()
![]()
ma gandesc ca daca ai inceput din gradinita asa,trebuie sa munceasca gainile de prin ianuarie,ca sa poti ciocni cu atatia prieteni care vin la "lociolit"...tinand cont numai de jumatatea prietenilor tai care au acest obicei![]()
![]()
![]()
no lasa,nu-i bai...stii ca eu iti sunt aproape si aproape ca mi-era dor de tine...![]()
te asteptam si pe la echipamente si accesorii,sunt sigur ca poti sa scrii mult mai mult acolo decat aici,contrar afirmatiilor tale cum ca ai avea doar o musca si o struna...
nu te supara pe mine,dar nu m-am putut abtine sa nu te salut![]()
o zi prolifica sa ai !
@ rapace , cateva cuvinte , fara a trebui sa-mi raspunzi ...Tu ai incheiat pe topic, eu inchei cu totul ... rine a facut un gest nobil...si-a aparat prietenul ! Ca n-a vazut decat dezacordurile mele gramaticale... si nu "suji"-le , ca n-a vazut decat alambicarile ( zice el) scrise de mine... si nu "stai capra" , sau alte jargoane din Groapa lui Ouatu ,asta-i altceva ...Aici depinde de perceptia fiecaruia ...Si daca ce-l caruia-i iei apararea ( cu tot limbajul jalnic ce-l profereaza la adresa celui ce nu-i pe ideea lui ) se mai transforma si-n "ecoul " tau, e super !rapace scrie:Da este drept ca sunt cate unii care se simt etalon de stiinta,care tac si nu fac nimic doar incaseaza si in plus apreciaza curvia asta caracteristica romanilor,"pune faptele acolo unde iti sunt vorbele" ma caracterizeaza..daca tie @rine iti place ca oricine sa se stearga cu tine este problema ta eu unul nu permit....calomierea este o arma des folosita si se pare apreciata pe aici... citesti mai mult te documentezi si dupa mai vb...nu cred sa fi afirmat eu ca toti ungurii sunt o apa si un pamant ,unguri de apreciat cunosc destui unul dintre ei imi este unchi prin alianta...asta asa ca nu prea stiu ce vb....sunt destui unguri si pe acest forum care isi merita tot respectul cu siguranta si pe care daca i-as cunoaste personal sunt sigur ca mi-as da cusma mea de moldovean jos in fata lor,asa cum sunt si destui Csibi Barna ce mocnesc citind topicul.....nu eram la curent ca acest topic era dedicat doar romanilor ce traiesc intre unguri..... Gica contra se arata la tot pasul.....ma retrag este ultimul meu post pe acest topic sunt satul de clasicul caracter romanesc "capul plecat sabia nu-l taie"![]()