http://www.youtube.com/watch?v=0ThLW9B-B5M

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
manelisti si jargoane bronze...biban solzos scrie:@ rapace , cateva cuvinte , fara a trebui sa-mi raspunzi ...Tu ai incheiat pe topic, eu inchei cu totul ... rine a facut un gest nobil...si-a aparat prietenul ! Ca n-a vazut decat dezacordurile mele gramaticale... si nu "suji"-le , ca n-a vazut decat alambicarile ( zice el) scrise de mine... si nu "stai capra" , sau alte jargoane din Groapa lui Ouatu ,asta-i altceva ...Aici depinde de perceptia fiecaruia ...Si daca ce-l caruia-i iei apararea ( cu tot limbajul jalnic ce-l profereaza la adresa celui ce nu-i pe ideea lui ) se mai transforma si-n "ecoul " tau, e super !rapace scrie:Da este drept ca sunt cate unii care se simt etalon de stiinta,care tac si nu fac nimic doar incaseaza si in plus apreciaza curvia asta caracteristica romanilor,"pune faptele acolo unde iti sunt vorbele" ma caracterizeaza..daca tie @rine iti place ca oricine sa se stearga cu tine este problema ta eu unul nu permit....calomierea este o arma des folosita si se pare apreciata pe aici... citesti mai mult te documentezi si dupa mai vb...nu cred sa fi afirmat eu ca toti ungurii sunt o apa si un pamant ,unguri de apreciat cunosc destui unul dintre ei imi este unchi prin alianta...asta asa ca nu prea stiu ce vb....sunt destui unguri si pe acest forum care isi merita tot respectul cu siguranta si pe care daca i-as cunoaste personal sunt sigur ca mi-as da cusma mea de moldovean jos in fata lor,asa cum sunt si destui Csibi Barna ce mocnesc citind topicul.....nu eram la curent ca acest topic era dedicat doar romanilor ce traiesc intre unguri..... Gica contra se arata la tot pasul.....ma retrag este ultimul meu post pe acest topic sunt satul de clasicul caracter romanesc "capul plecat sabia nu-l taie"![]()
Dar cand ajungi sa sustii un "suji" , un "stai capra " , un "pe la spate " , etc, etc, ...Stai si te gandesti : cred ca are barba, sa nu se vada ca-i roseste obrazul , cand , lumea se uita uimita la "metaforele " cu cetina , ce rasuna din gura "ecoului" lui
...
Cum ziceam, daca unii traiti din postari, si asta e singura satisfactie , de acum aveti liber la ORICE ( scuze SF de majuscule !) ...
Nu vreau nici o gasca, cum zicea cineva , nici sustinatori ...Da' nici de manelisti cu jargoane "bronze" n-am nevoie ... Puteti vorbi orice la adresa mea ...Am invatat inca ceva de la @ rapace ...Va las cu ...voi ( cei care sunteti voi de voi ! ) ...
Celorlalti, sanatate si numai bine ...si in special lui @ mariush , ca asta ma iubeste mult, si-mi simte lipsa![]()
![]()
Jeppetto pe tine te inteleg perfect ! tu ai mentalitatea aia nomada... de cioara ...geppetto scrie:Mi-am amintit dupa aia ca l-am mai pus. E un pic comic in contextul discutiilor despre demnitate si nationalism romanesc. Uite unde s-a ajuns, garoi interlopi in echipa cu nume de organizatie fascista cu caracter mistic-religios.
@ mariush, mi-am cerut voie, ca un "junior member" cuminte, de la veteranul @rine, sa-ti vorbesc niste discutii simple , fara zeflemea...educatia nu-mi permite zeflemeli (indiferent daca-i strain sau prieten ) decat sa spun ce am de spus ...Cine te cunoaste , stie despre ce-i vorba (asta o oprim aicimariush scrie:@ biban solzos
obedienta zici ?![]()
cred ca si cartea prea multa strica !
mie mi se cam rupe de tot topicul asta pasional,iar ce ai citat tu acolo a fost de fapt o zeflemea.cine ma cunoaste stie despre ce e vorba.
pur si simplu imi esti simpatic inca de pe pescuit bihor cand te racaiai cu indienii si evreii...atat !
mie mi se pare ca ai scris un pic prea mult si prea stufos in acel raspuns...si n-am facut misto cu echipamentele si accesoriile,am convingerea ca stii foarte multe despre lucrurile astea...
te mai salut o data...si mai lasa dreaq cartile alea,mai bine joaca un solitaire...nu-i asa solicitant.