Nu exista viata după moarte – e doar o iluzie spun medici

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Iun 2010, 22:49

PescarNebun scrie:

Eu cred ca pot demonstra ca dumnezeu nu exista. SI nu numai eu sunt cateva carti si documentare care sustin aceeasi idee. Cu argumente greu de negat. Zeitgeist e un exemplu.
A.... logic, nu? :D

WOW! Imi dai un autograf?
Daca e adevarat ca poti face asta, vei fi primul in vreo (minim) 2000 de ani de controverse pe tema asta care reuseste sa demonstreze ca dumnezeu nu exista. Mentionez ca s-au implicat in discutiile astea niste minti luminate (no offence, intelegi ideea) si nu au reusit inca...pentru ca daca reuseau nu mai aveam discutia asta...logic
:D
As indrazni sa subliniez un aspect: se pot gasi o gramada de elemente si chiar argumente care pot pune serios la indoiala existenta Divinitatii.. dar a demonstra ca nu exista e altceva, sper ca prinzi si ideea asta.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Iun 2010, 22:57

SF, ai si tu argumentele tale...dar tot nu poti demonstra.. nici macar tu :D
Nici ei nu pot proba, am zis deja asta.
Musca 13

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 11 Iun 2010, 23:01

Daca vrei, desigur. Pe tricou, pe caietel, numai sa zici unde il vrei.
Eu nu ma prind ce ti se pare atat de greu. Unui om obiectiv si rational poti sa ii demonstrezi, unuia care nu vrea sa creada, e clar ca nu ai cum. Dar nu lor vreau sa le demonstrez ceva, ci celor care par a avea o urma de ratiune si deci, de indoiala. Cei care se intreaba: dar daca nu exista....? cei care accepta ca pot gresi.
Cu argumente logice, poti demonstra orice. Unui om care este deschis sa accepte teoria ta.

Citeste, uita-te la un documentar doua, si ai sa intelegi mai multe in directia asta. Asa, sa polemizam aiurea doar de dragul de a o face, nu cred ca are sens.
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Iun 2010, 23:32

Eu nu vreau sa polemizez cu tine, dar sincer nu inteleg cum poti fi asa de sigur...
Ai mentionat indoiala... asta e cuvantul cheie. Dubito ergo...
Cand incetezi a te mai indoi...
Daca nu exista? Dar daca exista?
Cum poti sa afirmi ca exista? Cum poti sa afirmi ca nu exista?
Nu poti.
Eu nu pot.
Eu nu ma prind ce ti se pare atat de greu. Unui om obiectiv si rational poti sa ii demonstrezi, unuia care nu vrea sa creada, e clar ca nu ai cum.
Eu vad lucrurile asa, cat de obiectiv si rational pot sa fiu la ora asta:
atata timp cat logica, stiinta, cunoasterea rationala nu pot explica si nu pot cuprinde tot ce se intampla in jurul nostru, eu unul as fi foarte rezervat in a afirma ca nu exista divinitate...indiferent ce forma imbraca, de la Alah, Isus, si Budha pana la zeitatile la care nu se mai inchina nimeni si chiar pana la civilizatiile extraterestre superioare care au venit la un moment dat si ne-au invatat sa facem piramide. Oamenii nu au inteles inca ce se intampla pe Pamant, au reusit sa puna piciorul pe Luna, o singura data, acum 41 de ani dar unii sunt extrem de convinsi ca stiu ce exista si ce nu exista in tot universul....
Logic? Tare mi-e teama ca ... nu.

p.s. as avea niste intrebari si pentru Adi_, dar pe voi va vad asa mai siguri pe voi, nu aveti indoieli :twisted:
Musca 13

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 11 Iun 2010, 23:37

Offfffff... Hai dracului sa ne strangem undeva si sa vorbim, ca pe forum, mai rau te enervezi.
Obiectele contondente nu sunt permise. :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Iun 2010, 23:49

Dracului? :lol:
Musca 13

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 12 Iun 2010, 00:24

Tavi scrie:
PescarNebun scrie:

Eu cred ca pot demonstra ca dumnezeu nu exista. SI nu numai eu sunt cateva carti si documentare care sustin aceeasi idee. Cu argumente greu de negat. Zeitgeist e un exemplu.
A.... logic, nu? :D

WOW! Imi dai un autograf?
Daca e adevarat ca poti face asta, vei fi primul in vreo (minim) 2000 de ani de controverse pe tema asta care reuseste sa demonstreze ca dumnezeu nu exista. Mentionez ca s-au implicat in discutiile astea niste minti luminate (no offence, intelegi ideea) si nu au reusit inca...pentru ca daca reuseau nu mai aveam discutia asta...logic
:D
As indrazni sa subliniez un aspect: se pot gasi o gramada de elemente si chiar argumente care pot pune serios la indoiala existenta Divinitatii.. dar a demonstra ca nu exista e altceva, sper ca prinzi si ideea asta.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 12 Iun 2010, 00:26

2000 ani?DUMNEZEU e da mai mult timp printre noi zica-se :lol:

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 12 Iun 2010, 00:53

Tavi scrie:Dracului? :lol:
Fireste, vroiai sa zic domnului? :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 12 Iun 2010, 00:58

Tavi scrie:SF, ai si tu argumentele tale...dar tot nu poti demonstra.. nici macar tu :D
Nici ei nu pot proba, am zis deja asta.
Si io ma repet si zic ca tre sa demonstreze ei mai intai ! Mai intai o aparut crestinismu , dupa aia detractorii , pentru simplu fapt ca s-au indoit de o afirmatie care inca nu poate fi dovedita !
Daca lucrurile ar fi clare , nimeni nu s-ar indoi !
Daca miine apare Jesus sau Dumnezeu pe sticla si anunta ca timp de un an nimeni nu se imbolnaveste pe intreg globu , toti ar cadea pe spate si am deveni subit credinciosi !
Paradoxal exista unii ca Adi care deja stiu ca unii nici asa nu ar crede !

Ce ma uimeste ii stransa legatura intre Dumnezeu si Biblie , care am spus , ori cum o invarti , tot in picioare cade !
Dumnezeu ar trebui sa fie si fara Biblie , insa daca dispare Biblia se cam naruie toata schema !
Creatoru intregului univers si ce o fi mai mare decat universu depinde de o legatura de foi scrise !

Scrie răspuns