Adi_ scrie:SF, nu e vorba de ore de propovaduire, e vorba ca cineva l-a numit pe Cel in care cred, "voyeur imputit". Banuiesc ca nu-i vreo problema ca mi-am spus punctul de vedere. Daca tot veni vorba, ma intreb, ceilalti care cred in Dumnezeu(presupun ca nu-s singurul) nu au nimic de spus?

Nu-i nici o problema ( te pomeni mai ca te simti si atacat

) , doar ca indarjirea asta care o pui miroase a ....indoctrinare !
Ma mir cum de unu ca tine , dedectiv nevoie mare si doritor de probe , in cazu asta nu are nevoie de probe , crede in basme
Si incercati sa nu ocoliti ca nu tine cu mine , ziceam ceva si de alte religii

, un salbatec de pe nustiu ce atolon care nu o avut acces la Biblie sau crestinism ce vina are ?
Deci explicati va rog faza asta cu monopolu asta absolut pe care il doreste Dumnezeu , nu mai ocoliti prin tufe
Oricum , ca idee generala , Dumnezeu ne-o aruncat n bezna uitarii inainte sa avem macar constiinta ca omenire , si ne-o lasat acolo pina in momentu de fata cel putin , o aparut insa o carte Biblia scrisa de evrei care ne zice ca odata si odata va veni salvarea !
De la primu om pina acuma oare cati au murit , miliarde care habar nu aveau de Dumnezeu pt. ca nu au avut acces , ce fac aia , or fi prin iad , pai acolo inseamna ca-i plin !
In alta ordine de ideei , ce rost are sa aspiri la rai , cand pe acolo zburda personaje tip Cindy Bell , Lassie , Micky Mouse sau cel mult Nelson Mandela , pe cand in iad is toti bastanii , Ginghis Han , Atilla , imparatii romani , conquistadorii spanioli si cam tot ce o insemnat ceva pt. omenire , pe cand dincolo is tot felu de panselute si trandafiri buni pt, ceai , insa care nu o pus cu nimic umaru undeva inveci