Adyopo,eu nu am spus ca D-zeu a facut sa apara cosanguinizarea drept rasplata pentru greseala primilor oameni.M-ai inteles gresit.Uite un exemplu.Catalizatorii sint substante chimice ,care, inclusi intr-o reactie chimica intre unul sau mai multe elemente,grabesc acea reactie,o fac sa se produca mai bine.Lipsa acelui catalizator ar duce la o reactie mai lenta,mai slaba calitativ.Atita timp cit primii oameni ascultau de Creatorul lor,acesta era ca si un catalizator pentru calitatea vietii lor.El facea ,ceva ,nu stim exact ce,care facea ca ei sa nu moara,sa nu imbatrineasca,sa nu se imbolnaveasca.Apoi ei au zis ca vor sa fie ca D-zeu.Adica sa se conduca singuri,ca asa le-a zis Satan ca-i mai bine,si ei l-au crezut.Atunci "catalizatorul"lor le-a permis sa demonstreze acest lucru,dar i-a lipsit de prezenta lui,si deci de masurile pe care le lua zilnic pentru ei.Si uite asa,cei doi au inceput sa imbatrineasca si sa moara.Si ,in timp, la urmasi a aprut cosanguinizarea.Cauza-efect.Nu o pedeapsa anume.
Faptul ca oamenii au inceput sa piscaleasca la ADN,pe mine nu poate decit sa ma inspaiminte.Oamenii au eradicat boli mortale in trecut, dar acum au aparut altele carora nu li s-a gasit leac.
S.F. poate ca sint superficial,nu contest,dar pe lumea asta mie nu mi-e frica decit de pistolul lui Gerula

.Ceea ce am vrut sa spun ,este ca ar trebuii sa privim mai cu precautie notiunea de divinitate.Pentru mine ,eu cred ca D-zeu exista,si informatii pertinente pe acest subiect poti gasi cel mai bine in Biblie.N-am cautat sa conving pe nimeni ,am spus doar ce cred.
Adyopo, din cite stiu eu distrugerea Pompeiului in urma unei catastrofe naturale,n-are nici un corespondent in Biblie.Oamenii aceia au murit intr-o catastrofa naturala si atit.Si mai am o intrebare pentru tine:daca am evoluat din homo nu stiu cum, unde sint scheletele hominizilor intermediari intre maimuta si omul asa zis modern.Te asigur ca lipsesc aceste dovezi palpabile ,iar desenele,facute de oamenii de stiinta in domeniu sint simple presupuneri,imaginatia cuiva, cam cum crede el ca a aratat primul om maimuta.Desi pescarii maimuta traiesc printre noi, sa stii

.A fost un craniu de presupus hominid expus la inceputul secolului trecut intr-un prestigios muzeu,insa stiinta zilelor noastre a demonstrat ca era un craniu de maimuta.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.