Nu exista viata după moarte – e doar o iluzie spun medici
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
eu subscriu cam la tot ce ai postat la topicul asta.informatia care e in jurul nostru nu trebuie numai perceputa ci si inteleasa.pe masura ce o intelegem DUMNEZEU cu tot ceea ce reprezinta sa face tot mai mic.e chestiune de timp ca el sa dipara si sa ramana in cultura universala prin cartile de istorie a religiilor
- PescarNebun
- senior
rine scrie:PescarNebun scrie:Luati de aici baieti, ca vin vremuri grele:
http://www.eroticstore.ro/Lubrifianti/? ... 3wodmhwGyg
sau mai de criza, de aici:
http://www.adixconstanta.bizoo.ro/vanza ... 7/Vaselina![]()
ffooaartee interesant
cum ai descoperit tu site-urile astea
sau stiai de ele

Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
-
- utilizator constant
Am vrut doar sa fiu prevazator. Acum stii sa impachetezi si cauciucuri in bagaj cand te duci in concediu, deci daca teoria mea in ceea ce priveste criza mondiala e corecta ar fi bine sa va faceti provizii voi credinciosii pentru atunci (daca nu se intampla nimic n-aveti nimic de pierdut, s-au ingropat ei altii cu calculatoare si televizoare la capatai). Doar n-o sa acceptati sa fiti dati afara din rai dupa n ani de credinta oarba doar pentru ca va e frica de putina durere (putin mai multa ca totusi ... ce ar impiedica divinitatea sa-si modifice dimensiunile dupa bunul plac?). Atunci sa va vad!

In ceea ce priveste religia, credinta in ceva superior, eu nu cred ca va disparea pentru ca nevoia de a crede in ceva superior deja e intiparita in subconstientul omului. Poate forma actuala nu va supravietui, dar nu cred ca va disparea orice forma de religie.
Sodoma si Gomora au fost doua episoade care au avut cauze naturale si pe care un destept le-a preluat, le-a pus in contextul faptelor care lui i se pareau oripilante si le-a atribuit natura de pedeapsa divina. Homosexualitatea in randul animalelor este destul de comuna, pe acele specimene deviante de ce nu le distruge Dumnezeu? La fel si incestul, si sa nu mai vorbim de adulter pentru ca totusi, sunt foarte putine specii de animale care-si aleg partenerul pentru toata durata vietii lor.

In ceea ce priveste religia, credinta in ceva superior, eu nu cred ca va disparea pentru ca nevoia de a crede in ceva superior deja e intiparita in subconstientul omului. Poate forma actuala nu va supravietui, dar nu cred ca va disparea orice forma de religie.
Sodoma si Gomora au fost doua episoade care au avut cauze naturale si pe care un destept le-a preluat, le-a pus in contextul faptelor care lui i se pareau oripilante si le-a atribuit natura de pedeapsa divina. Homosexualitatea in randul animalelor este destul de comuna, pe acele specimene deviante de ce nu le distruge Dumnezeu? La fel si incestul, si sa nu mai vorbim de adulter pentru ca totusi, sunt foarte putine specii de animale care-si aleg partenerul pentru toata durata vietii lor.
glumele astea proaste(sa nu le zic altfel) si mishto-urile nu fac decat sa confirme ce scrie in Biblie si anume ca cei credinciosi vor fi batjocoriti din pricina credintei lor.
chiar e nevoie de asa ceva si in discutiile astea? n-am vazut ca din cealalta tabara sa existe asemenea "sageti"
voi cereti sa demostram ca exista Dumnezeu. pai daca s-ar intampla asta si ati avea dovezile incontestabile ca Dumnezeu exista, ar mai fi nevoie de credinta? Ori credinta tocmai asta presupune. Conform Bibliei, "credinta este o incredere neclintita in lucrurile nadajduite, o puternica incredintare despre lucrurile cari nu se vad"(Evrei 11:1).
pe de alta parte, pt. cel care crede, dovezile ca Dumnezeu exista sunt la tot pasul.
Alta chestie, credeti ca exista curentul electric? Da? Pai de ce? L-a vazut cineva? Eu nu i-am vazut decat efectele. Sa-mi arate si mie cineva curentul electric.
s-a mai vorbit aici de Sodoma si Gomora si ca Dumnezeu i-a pedepsit pe toti. Pai Avraam a negociat cu Dumnezeu sau mai bine zis s-a facut un fel de avocat al acelor cetati si Dumnezeu a zis ca daca v-a gasi acolo 50 de oameni ii va ierta pe toti din pricina lor. Si Avraam(se gandea probabil ca nu sunt asa multi buni) a tot negociat pana a ajuns la 10. Deci Dumnezeu era dispus sa-i ierte pe toti pt. 10 oameni buni. Dar n-au fost nici aia. Asa ca nu faceti afirmatii ca pt. cativa pacatosi(Biblia zice ca erau rai si afara din cale de pacatosi) au fost nimiciti toti.
legat de Biblie, cartile ei au fost scrise de oameni diferiti in timpuri diferite. Si totusi, nu se contrazic intre ei.
chiar e nevoie de asa ceva si in discutiile astea? n-am vazut ca din cealalta tabara sa existe asemenea "sageti"

voi cereti sa demostram ca exista Dumnezeu. pai daca s-ar intampla asta si ati avea dovezile incontestabile ca Dumnezeu exista, ar mai fi nevoie de credinta? Ori credinta tocmai asta presupune. Conform Bibliei, "credinta este o incredere neclintita in lucrurile nadajduite, o puternica incredintare despre lucrurile cari nu se vad"(Evrei 11:1).
pe de alta parte, pt. cel care crede, dovezile ca Dumnezeu exista sunt la tot pasul.
Alta chestie, credeti ca exista curentul electric? Da? Pai de ce? L-a vazut cineva? Eu nu i-am vazut decat efectele. Sa-mi arate si mie cineva curentul electric.
s-a mai vorbit aici de Sodoma si Gomora si ca Dumnezeu i-a pedepsit pe toti. Pai Avraam a negociat cu Dumnezeu sau mai bine zis s-a facut un fel de avocat al acelor cetati si Dumnezeu a zis ca daca v-a gasi acolo 50 de oameni ii va ierta pe toti din pricina lor. Si Avraam(se gandea probabil ca nu sunt asa multi buni) a tot negociat pana a ajuns la 10. Deci Dumnezeu era dispus sa-i ierte pe toti pt. 10 oameni buni. Dar n-au fost nici aia. Asa ca nu faceti afirmatii ca pt. cativa pacatosi(Biblia zice ca erau rai si afara din cale de pacatosi) au fost nimiciti toti.
legat de Biblie, cartile ei au fost scrise de oameni diferiti in timpuri diferite. Si totusi, nu se contrazic intre ei.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Fulgeru ii o forma de curent electric , nu scrie in Biblie , ci in cartea de FizicaAdi_ scrie:glumele astea proaste(sa nu le zic altfel)

Toata lumea stie ca exista visele , toata lumea viseaza , cine oare poate sa ne arate un vis ca pe un pahar cu apa , sa-l tii in mana sau sa-l pui in frigider !
De ce nu zici nimic de astia pierduti prin alte continente , si care au avut acces la crestinism relativ tarziu , deci aia d epe continentu american sau australian o furau necontenit de cand s-au nascut pentru ca nu l-au slugit pe Dumnezeu !
DE ce are nevoie Dumnezeu ca lumea sa-l slujeasca , robii Domnului ?
De ce trebuie sa i te inchini !
Lui si nu altuia !
Traieste vreo satisfactie cand ne vede pe toti ingenunchind ( astia care o fac ) !
Deci ne-a creat pe noi si sta sus si sa uita cum suferim , ne omoram , furam , mintim , violam , mancam , defecam , sex, etc !
Asta ii distractia lui ! Am fost creati ca sa satisfacem ce ?
Interesant concept !
se dau de exemple sodoma si gomora.mentionate in inscrisuri de la inceputul civilizatiei.nici nu se stie daca au existat(nu exista dovada fizica)orice religie, trebuie sa acceptam,a fost o forma de control a maselor,speculand teama .DUMNEZEU nu-i vede pe reprezentantii directi?preotii din zilele noastre ticalosite?de ce nu da un semn incepand cu ei?n-am auzit ca biserica sa faca un spital...un azil..ceva mai laic, mai uman.in schimb ,s-a imprumutat de bani (pe care-i restituie enoriasii)sa faca cacadreala neamului.in opulenta in care traim 

Biserica in evul mediu - mai ales cea din occident - detinea un oarecare monopol pe cultura si medicina. Existau (si cred ca mai exista) azile, case de copii sau centre de ingrijire sustinute de biserica.
Bineinteles ca e destul de la indemana pentru o institutie frauduloasa sa faca acte de caritate (si ma intreb de ce nu face mai mult). Sunt o groaza de cazuri - incepand de la haiducii din evul mediu si terminand cu marii "ingineri financiari" din zilele noastre - in care hotii fac acte de caritate deosebite. E foarte usor sa dai din buzunar bani pe care oricum i-ai obtinut fraudulos.
Forma organizata a religiei este o frauda prin faptul ca prin natura ei face promisiuni care nu pot fi verificate/ dovedite in schimbul unor foloase materiale.
Acest furt din bugetul de stat numai (in afara de banii "negrii" produsi de biserica) pagubeste Romania in fiecare an. De exemplu anul trecut cultele au primit de doua ori mai multi bani de la stat decat educatia. Anul asta s-a intamplat aproximativ la fel. Toti bugetarii (sau fostii bugetari) care sufera acum ar trebui sa se duca sa-si ceara banii inclusiv de la hotii astia cu haine largi.
Lucru care fireste ca nu se va intampla
Bineinteles ca e destul de la indemana pentru o institutie frauduloasa sa faca acte de caritate (si ma intreb de ce nu face mai mult). Sunt o groaza de cazuri - incepand de la haiducii din evul mediu si terminand cu marii "ingineri financiari" din zilele noastre - in care hotii fac acte de caritate deosebite. E foarte usor sa dai din buzunar bani pe care oricum i-ai obtinut fraudulos.
Forma organizata a religiei este o frauda prin faptul ca prin natura ei face promisiuni care nu pot fi verificate/ dovedite in schimbul unor foloase materiale.
Acest furt din bugetul de stat numai (in afara de banii "negrii" produsi de biserica) pagubeste Romania in fiecare an. De exemplu anul trecut cultele au primit de doua ori mai multi bani de la stat decat educatia. Anul asta s-a intamplat aproximativ la fel. Toti bugetarii (sau fostii bugetari) care sufera acum ar trebui sa se duca sa-si ceara banii inclusiv de la hotii astia cu haine largi.
Lucru care fireste ca nu se va intampla

- semlecangheorghe
- veteran
Pot sa va spun ca D-ZEU are un scop,care se v-a implini.Ca se va implini altfel decit ne asteptam noi,este altceva.Conform Bibliei, v-a veni un moment cind D-zeu ii v-a distruge pe toti cei rai.Scrie in oricare Biblie.Mesajul este insa unul pozitiv:"Cei BLINZI vor mosteni pamintul,si-l vor locui pe vecie"Cei BLINZI, nu altii...Pina la acel moment fiecare face dupa cum il duce constiinta:fura sau nu;blasfemiaza sau nu,ucide sau nu,minte sau nu.Acuma stiu ca nimeni nu-i perfect si toti gresim intr-un fel sau altul,dar daca treci de anumite limite esti pasibil de pedeapsa.Chiar si guvernele umane pedepsesc minciuna,furtul,crima,totusi n-am auzit sa le condamne prea multi pentru ca iau aceste masuri absolut necesare pentru o fragila ordine sociala,si nimeni nu zice ca unui criminal i-s-a ingradit libertatea atunci cind a fost condamnat pentru crima.Atunci daca Creatorul tau iti arata ca este mai bine pentru tine sa respecti niste lucruri, de ce trebuie privit ca si o ingradire?De ce trebuie sa zici ca cineva ii cade in genunchi?Adica daca un doctor iti reda sanatatea printr-un tratament sau operatie si tu ii esti recunoscator ,sincer, inseamna ca" ii cazi in genunchi ca si cum ai fi un sclav obligat cu biciul sa faca asta"Dar cum trebuie sa fii fata de Creatorul din cauza caruia existi?Atunci cel putin,eu zic ca mai retinut in consideratii depreciative.Pentru ca nu iti ajuta la nimic.Nu ajuta nimanui ,decit adversarului de veacuri a lui D-zeu.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
good point, e una dintre dilemele meleSF scrie: De ce nu zici nimic de astia pierduti prin alte continente , si care au avut acces la crestinism relativ tarziu , deci aia d epe continentu american sau australian o furau necontenit de cand s-au nascut pentru ca nu l-au slugit pe Dumnezeu !

da mai am una: daca negam total existenta Divinitatii, de unde si pe ce criterii deosebim binele de rau?
deci asta e pentru ateii curajosi si rebeli: daca nu exista Dumnezeu, divinitate, daca Biblia e doar o carte, atunci de unde aveti principii morale?
ca mie imi pare ca aproape tot ce consideram bine sau rau, adica morala sau etica, la alegere, are radacini religioase