Nu exista viata după moarte – e doar o iluzie spun medici

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 15 Iun 2010, 11:56

daca erau pescari , sigur :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 15 Iun 2010, 12:16

Canibalismul din competitii e altceva ma.
Unii se duc la pescuit de placere. :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 15 Iun 2010, 12:16

Tavi scrie:
SF scrie: De ce nu zici nimic de astia pierduti prin alte continente , si care au avut acces la crestinism relativ tarziu , deci aia d epe continentu american sau australian o furau necontenit de cand s-au nascut pentru ca nu l-au slugit pe Dumnezeu !
good point, e una dintre dilemele mele :D
da mai am una: daca negam total existenta Divinitatii, de unde si pe ce criterii deosebim binele de rau?
deci asta e pentru ateii curajosi si rebeli: daca nu exista Dumnezeu, divinitate, daca Biblia e doar o carte, atunci de unde aveti principii morale?
ca mie imi pare ca aproape tot ce consideram bine sau rau, adica morala sau etica, la alegere, are radacini religioase
mai bajete, sa-ti zic io una :lol: umanitatea nu trebuie sa aibe fundamente religioase, adica vrei sa imi zici tu mie ca numai prin existenta Bisericii un om invata ca nu tre sa fure, ucida...etc..? deci toti infractorii sunt atei :lol:
un prieten a zis asa ... daca toti oamenii ar avea morala si etica nu ar mai exista religie! simplu...adica nu neaga nimeni existenta lui D-zeu dar de aci pana la preotul care are BMW parcat in spatele Bisericii cale lunga fratica , adica io ma duc si dau din putinul meu cu gandul ca ajut pe altii si tie iti trebuie fitze in parohie, s'avem pardon
un exemplu mijto, tot asa stateam cu un pretin de vorba si la un momendat colmatare intro intersectie 100 de claxoane , la care se uita prietenu asta al meu "iote ba cati prosti pe lumea asta , si nu suntem in stare sa profitam de ei" ... macar preotu are BMW :lol: si preoteasa are masina ei :wink: si l-am vazut eu cand o scos bani din buzunar si o platit caramizile pentru Biserica si cum era in salopeta si ajuta si el :lol: :lol: :lol:
ia sa iti mai zic una...ai inmormantare, aranjezi slujba, dai bani frumos si la final mai dai un ban mai consistent la preot si el iti zice "dar pentru cantor nu dati ceva?" poi bine ma tarane, ti-am platit slujba, ti-am burdusit gura cu mancare, ti-am dat si pentru acasa ca asa ii la noi la rumeni, iti mai dau si un ban la final si nu esti in stare sa-l imparti cu un cantor?
daca iti trebuie religie sa realizezi ca nu e bine sa faci una si alta e trist...esti manipulat :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 15 Iun 2010, 12:31

mai bajete :P , unde am zis io ceva de biserica?
eu am vorbit de religie...vezi ca sunt niste mici mari diferente
si pe mine ma scot din sarite preotii care umbla cu A6 quattro 3.0 TDI (da, da, am vazut unu imbracat in straie preotesti cum s-a suit in racheta aia, m-o rugat nevasta-mea sa ma opresc din injurat dupa fro 5 minute :P ) sau care te jupoaie de bani in numele domnului dupa ce iti tin predici inaltatoare despre viata modesta, post si rugaciune...
si ma enerveaza si ideea de a construi catedrala neamului cand in spitale se moare cu zile si multe altele
Musca 13

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 15 Iun 2010, 12:34

io zic ca inainte de toate sa meditati putini la replica lu Rebengiuc din Balanta :

"Bă, enoriaşilor! ****-vă paştele şi evanghelia mamelor şi taţilor voştri!"

:D :D :D

asta parca era popa :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 15 Iun 2010, 12:44

la naiba, ne-o prins cu p*** prinsa'n usa parohiei :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 15 Iun 2010, 12:54

Tavi scrie:
SF scrie:
Principii morale gaseai si la eschimosii de acum 3000 de ani !

Iar acum 100 si ceva de ani papuasii se mancau intre ei :)
nu haleau orice.batrani sau bolnavi.mare cautare aveau la bucatarie invinsii cu calitati(curajosi sau buni luptatori)ai bagau la cazan in urma unor ritualuri.deci tot in urma unor credinte.ce sa mai zic de justitia musulmana bazata pe dogme religioase;va place cum le taie baietii labele la hoti?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Iun 2010, 13:00

Tavi, mii de scuze,am gresit. :lol: :lol: :lol: Fara intentie..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 15 Iun 2010, 13:27

Neah, nu merge asa, fiule.
Ca sa obtii iertarea tre sa bagi doua matanii, zece flotari si sa zici de treizeci de ori in fiecare seara timp de sapte zile: eu nu sunt Adelin, Fario, Buldo, etc. Sau oare sunt? :lol:
Evident, in timpul asta tii post, adica nu te duci la peste si nu scrii pe forum.
Dup-aia vii din nou la spovedanie, da nu asa cu mana goala, avem si noi cheltuieli. :lol:
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Iun 2010, 15:10

Am inteles marite preot, subscriu la toate dar un singur lucru mi-e imposibil:sa renunt la pescuit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....Taree faza..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns