Rine eu nu inteleg logica ta,eu am vrut sa spun ca daca ii sint recunoscator unui doctor care mi-a redat SANATATEA(fie ea si temporara),cum ar trebuii sa fiu(si eu,si tu si toti oamenii),acelui creator care le-a dat VIATA.?
Excelent p.d.v. a lui Musti,cu privire la originea principiilor morale,care sint respectate si de atei,undeva trebuie sa-si aiba originea,nu?Daca am fi aparut in urma unei evolutii oarbe,aceste norme "invechite","impovaratoare",care ne "ingradesc",de ce se regasesc si in principiile respectate de atei, ca doar ei au evoluat fata de "inapoiatii"aia religiosi.
Referitor la oamenii care au trait in timuri si imprejurari care nu le-au permis sa cunoasca Biblia,exista clar aceasta realitate,Biblia arata ca "D-zeu iarta vremurile de nestiinta"si,va exista o perioada cind toti cei morti vor fi inviati,pe rind,si vor avea ocazia sa cunoasca direct mesajul Creatorului,si, totodata sa ia o pozitie fata de acest mesaj.Mie mi se pare simplu si logic.Toate intrebarile pe care multi vi le puneti acum,pe mine m-au framintat demulti ani,am fost si eu ateu declarat su cu gura mare,cind aveam vreo 16 ani,am zis si eu ca daca exista D-zeu de ce nu ma fulgera intr-o secunda ca sa vad ca exista.Intr-un fel toti sintem fulgerati, pentru ca astia maxim 60-100 de ani pentru D-zeu probabil nu sint mai mult decit o secunda,cu diferenta ca nu el ne fulgera ci doua lucruri:inclinatia noastra naturala spre rau si imperfectiune dobindita de la primii oameni.D-zeu n-are nici o vina ca noi alegem asta.Dupa ce am luat vreo 2-3 trinte de la viata asta(doare rau ,sa stiti),mi-am schimbat putin optica.Cu alte cuvinte am dat cu capul de pragul de sus ca sa-l vad pe ala de jos.Exista doua cai sa afli ceva :pe pielea ta(si de multe ori doare rau de tot), si din experienta altora.Va doresc din suflet cea de-a doua varianta.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.