concluzii dupa cateva pagini

topic interesant dpdv al traficului dar nimic concret
dupa mine
biblia este scrisa de unii putini mai destepti si prin intermediul bisericiilor a ajutat la manipularea maselor ,adica a prostimii
cele mai multe rele au fost facute prin intermediul fetelor bisericesti de la arderi pe rug pana la genociduri toate aceste in numele crestinismului ,dupa aceste motivepe teme biblice sau gasit tot timpul cu totul si cu totul alte interese ,personale sau de grup
latura buna a cestor crime savarsite in numele crestinismului
a ajutat mai mult sau mai putin la micsorarea nr de indivizi ce populeaza pamantul

si ganditiva daca printre cei sacrificati mai erau si cateva minti ,luminate'
acelasi rol in desfasurarea vietii pe pamant la avut si hitler in opinia mea
facand o paralela cu pescuitul ganditiva ca daca braconierii ar disparea
sar prinde pesti din toate aruncarile si atunci va asigur ca in cateva partide a-ti arunca lansetele si treceti la gradinarit in secunda urmatoare
deci ganditiva ce ar fi insemnat viata pe pamant daca toata lumea ar fi murit de batranete ,cati am fi fost cum am fi trait si alte presupusuri care apar de aici
si pe tema asta se poate discut la infinit ,daca din cei sacrificati senastea unu mai priceput si ne mierlea pe toti azi nici nu eram in fata calculatorului
off topic sau on ,spuneti ca omul este cea mai inteligenta si complex dezvoltata fiinta de pe pamant
reflectii
dece are nevoie de haine,de ce are nevoie de altii pt a trai mai bine
de ochelari , masini luxoase, de ce omul a inventat o gramada de lucruri prin care isi asupreste semenii numai pt orgoliu lui personal de ce simte nevoia sa demonstreze tot timpul cat este de potent din toate punctela de vedere -asta este primul semn de slabiciune,
daca il lasi in situatii de supravietuire cum la lasat masa la nastere sunt f putini care ar reusi sa supravietuiasca,
rata la oameni de supravietuire in conditii vitrege este mult mai mica decat la alte vietuitoare
omul este mult mai usor de manipulat decat alte vietuitoare
deci nu este cel mai inteligent desi asa pare