orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
geppetto
- veteran

-
-
semlecangheorghe
- veteran

:lol:nu vad legatura ,eu nu ma refeream la constructii facutede mina omului,dar,fie cum zici tu,totul e o conspiratie.Ozi buna....
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
geppetto
- veteran

-
n-avea legatura...
acum vreo 2 pagini se povestea de curentul electric si fulgere

-
rine
- veteran

-
Sorin
- Moderator

de ani buni de zile n-a mai fost asa un topic bun si nu m-am mai distrat atat

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
rookie4ever
- utilizator constant

Salutare!
Natura are gusturi bune
Daca aveau si americanii "negrisori" ca ai nostri nici armatura din soclu nu mai ramanea. Ca sa existe viata dupa moarte

(sa traiasca cativa din moartea statuii)
Numai bine!
-
pikeman
- veteran

-
ba exista viata dupa moarte, am vazt io pe un topic adineauri

daca apsalba o cam decedat o aparut apsscobaru din ALBA IULIA

o fi prieten cu apscaras(h) si cu apsplatica

-
Adi_
- veteran

SF scrie:Adi_ scrie:
fulgerul nu e curentul electric in sine. e o descarcare electrica.
Ai ramas cumva pe vara la materie
Ziceam ca ii o forma de curent electric , pune mina si pe alte carti inafara de Biblie si citeste cu atentie , inteleg ca subiectu asta ii mana cereasca pentru un sectant ca tine , da incearca sa te tii pe tema

ce zici, ai putea sa porti o discutie la nivelul ideilor fara sa faci tot felul de aluzii si afirmatii(mai ales neadevarate) la adresa persoanei? Cine te-a mintit ca as face eu parte din vreo secta?
SF scrie:
Iar deviezi

Am spus �de ce are nevoie Dumnezeu sa-l slujim� , nu ca santem sau nu in gradina lui , fa eforturi sa te tii pe subiect Adi Lucuta , nu-mi raspunde cu mere la pere , asta o faci tu joia sau cand vrei cu altii clientii , am luat-o de buna cand mi-ai zis ca nu mergi si bati pe la oameni pe la usi , nu ma face sa-mi schimb parerea

cum ma acuzi tu pe mine ca deviez, asa as putea eu sa spun ca tu incerci sa induci in eroare. cine zice ca Dumnezeu
are nevoie sa-L slujim? Ai gasit tu undeva asta in Biblie? Sau asa ai inteles tu? Slujirea e ceruta din alte motive, undele dintre ele le-a spus aici, nu pt. ca ar avea nevoie.
La fel iti propun si eu, sa ramanem pe subiect, fara aluzii sau afirmatii care nu-si au locul.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Adi_
- veteran

Zuckala scrie:de ce credeti ca s-a inventat "crede si nu cerceta"? pentru ca oamenii sa urmeze ca o turma de oi tot ceea ce scrie in biblie si sa nu aiba curaj sa-si deschida ochii si sa priveasca in jur si daca totusi isi pun intrebari la care nu se poate raspunde li se da peste nas cu expresia asta.
nu stiu cine a inventat chestia asta, dar in nici un caz nu are suport Biblic. Dimpotriva, Biblia ne incurajeaza sa facem tocmai opusul:
"Ioan 5:39 - Cercetaţi Scripturile, pentru că socotiţi că în ele aveţi viaţa veşnică, dar tocmai ele mărturisesc despre Mine. "
1 Tesaloniceni 5:20,21 - Nu dispreţuiţi prorociile.Ci cercetaţi toate lucrurile, şi păstraţi ce este bun.
Faptele apostolilor 17:11 - Iudeii aceştia aveau o inimă mai aleasă decât cei din Tesalonic. Au primit Cuvântul cu toată râvna, şi cercetau Scripturile în fiecare zi, ca să vadă dacă ce li se spunea, este aşa. - asa ar trebui sa facem si noi!
Zuckala scrie:
Haideti sa fim seriosi, evangheliile au fost scrise la zeci de ani dupa moartea apostolilor, de aia se si numesc Evanghelia dupa... si nu Evanghelia lui...

fals!
totusi, as fi curios sa aflu cine zici tu ca le-a scirs...

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
rine
- veteran

de cain mai sti-ti ceva?pe unde o fi?ca dupa ce l-a dilit pe fras'u ,abel, a ramas el cu ma-sa.adam cred ca era destul de batran ca sa inceapa popularea pamantului