Nu exista viata după moarte – e doar o iluzie spun medici

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 16 Iun 2010, 14:00

asa, ca fapt divers uite ce parere are realitatea naturala despre religie:

Imagine

where's your messiah now? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Iun 2010, 14:00

:lol: :lol: :lol:nu vad legatura ,eu nu ma refeream la constructii facutede mina omului,dar,fie cum zici tu,totul e o conspiratie.Ozi buna....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 16 Iun 2010, 14:03

n-avea legatura... :P
acum vreo 2 pagini se povestea de curentul electric si fulgere :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 16 Iun 2010, 14:13

dinozaurii au fost ante si anti crestinism :!: d-aia au si disparut :lol: :lol: :lol:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 16 Iun 2010, 14:19

de ani buni de zile n-a mai fost asa un topic bun si nu m-am mai distrat atat :D :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

rookie4ever
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rookie4ever » 16 Iun 2010, 14:25

burtea scrie:asa, ca fapt divers uite ce parere are realitatea naturala despre religie:

Imagine

where's your messiah now? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Salutare!
Natura are gusturi bune :twisted:
Daca aveau si americanii "negrisori" ca ai nostri nici armatura din soclu nu mai ramanea. Ca sa existe viata dupa moarte :D (sa traiasca cativa din moartea statuii)
Numai bine!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 16 Iun 2010, 14:42

ba exista viata dupa moarte, am vazt io pe un topic adineauri :lol: daca apsalba o cam decedat o aparut apsscobaru din ALBA IULIA :lol: o fi prieten cu apscaras(h) si cu apsplatica :?:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 16 Iun 2010, 18:06

SF scrie:
Adi_ scrie: fulgerul nu e curentul electric in sine. e o descarcare electrica.

Ai ramas cumva pe vara la materie :lol: :lol: :lol:

Ziceam ca ii o forma de curent electric , pune mina si pe alte carti inafara de Biblie si citeste cu atentie , inteleg ca subiectu asta ii mana cereasca pentru un sectant ca tine , da incearca sa te tii pe tema :lol:

ce zici, ai putea sa porti o discutie la nivelul ideilor fara sa faci tot felul de aluzii si afirmatii(mai ales neadevarate) la adresa persoanei? Cine te-a mintit ca as face eu parte din vreo secta? :?
SF scrie: Iar deviezi :)
Am spus �de ce are nevoie Dumnezeu sa-l slujim� , nu ca santem sau nu in gradina lui , fa eforturi sa te tii pe subiect Adi Lucuta , nu-mi raspunde cu mere la pere , asta o faci tu joia sau cand vrei cu altii clientii , am luat-o de buna cand mi-ai zis ca nu mergi si bati pe la oameni pe la usi , nu ma face sa-mi schimb parerea :lol:
cum ma acuzi tu pe mine ca deviez, asa as putea eu sa spun ca tu incerci sa induci in eroare. cine zice ca Dumnezeu are nevoie sa-L slujim? Ai gasit tu undeva asta in Biblie? Sau asa ai inteles tu? Slujirea e ceruta din alte motive, undele dintre ele le-a spus aici, nu pt. ca ar avea nevoie.
La fel iti propun si eu, sa ramanem pe subiect, fara aluzii sau afirmatii care nu-si au locul.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 16 Iun 2010, 18:38

Zuckala scrie:de ce credeti ca s-a inventat "crede si nu cerceta"? pentru ca oamenii sa urmeze ca o turma de oi tot ceea ce scrie in biblie si sa nu aiba curaj sa-si deschida ochii si sa priveasca in jur si daca totusi isi pun intrebari la care nu se poate raspunde li se da peste nas cu expresia asta.
nu stiu cine a inventat chestia asta, dar in nici un caz nu are suport Biblic. Dimpotriva, Biblia ne incurajeaza sa facem tocmai opusul:
"Ioan 5:39 - Cercetaţi Scripturile, pentru că socotiţi că în ele aveţi viaţa veşnică, dar tocmai ele mărturisesc despre Mine. "
1 Tesaloniceni 5:20,21 - Nu dispreţuiţi prorociile.Ci cercetaţi toate lucrurile, şi păstraţi ce este bun.
Faptele apostolilor 17:11 - Iudeii aceştia aveau o inimă mai aleasă decât cei din Tesalonic. Au primit Cuvântul cu toată râvna, şi cercetau Scripturile în fiecare zi, ca să vadă dacă ce li se spunea, este aşa.
- asa ar trebui sa facem si noi!
Zuckala scrie: Haideti sa fim seriosi, evangheliile au fost scrise la zeci de ani dupa moartea apostolilor, de aia se si numesc Evanghelia dupa... si nu Evanghelia lui...
:shock: fals!
totusi, as fi curios sa aflu cine zici tu ca le-a scirs... :roll:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 16 Iun 2010, 19:03

de cain mai sti-ti ceva?pe unde o fi?ca dupa ce l-a dilit pe fras'u ,abel, a ramas el cu ma-sa.adam cred ca era destul de batran ca sa inceapa popularea pamantului :oops:

Scrie răspuns