Nu exista viata după moarte – e doar o iluzie spun medici
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ne transformam in papica pentru viermi. Asa ca nu mai fumati ca viermii nu vin la carne afumata, sau fumati daca vreti ca peste cateva sute de ani sa va gaseasca crestinii intacti si sa zica despre voi ca sunteti moastele nu stiu carui sfant (auzit-ai pikeman?). Sfantul pikeman este rugat sa lase si cateva voblere, o sa fie patronul pescarilor si peste vreo 3-400 de ani o sa se inchine pescarii la oasele lui aducatoare de piese Esox Lucius.
Si sufletul ... acest frumos NIMIC caruia "savantii" i-au calculat si masa, sufletul este nemuritor si va arde pe vecie intr-un iezer de foc pentru ca oricare am gresit la un moment dat in viata. Sau poate nu stiati ca in post n-aveti voie sa va atingeti nici in scopuri igienice/cosmetice. E post, e vara, deci declar deschis sezonul branzei. Chemam curve, le dam rosii si rezolvam partea cu curatatul zonelor intime, noi ramanem curati (la trup si suflet), ne prindem de mana cu fratii nostri crestini si putem intra in imparatia cerului, CURATI.
Si sufletul ... acest frumos NIMIC caruia "savantii" i-au calculat si masa, sufletul este nemuritor si va arde pe vecie intr-un iezer de foc pentru ca oricare am gresit la un moment dat in viata. Sau poate nu stiati ca in post n-aveti voie sa va atingeti nici in scopuri igienice/cosmetice. E post, e vara, deci declar deschis sezonul branzei. Chemam curve, le dam rosii si rezolvam partea cu curatatul zonelor intime, noi ramanem curati (la trup si suflet), ne prindem de mana cu fratii nostri crestini si putem intra in imparatia cerului, CURATI.
tareadyopo scrie:Ne transformam in papica pentru viermi. Asa ca nu mai fumati ca viermii nu vin la carne afumata, sau fumati daca vreti ca peste cateva sute de ani sa va gaseasca crestinii intacti si sa zica despre voi ca sunteti moastele nu stiu carui sfant (auzit-ai pikeman?). Sfantul pikeman este rugat sa lase si cateva voblere, o sa fie patronul pescarilor si peste vreo 3-400 de ani o sa se inchine pescarii la oasele lui aducatoare de piese Esox Lucius.

P.S. putin respect Sfantul Pikeman...da?
in curand mergem la pescuit cu vreun vobler sau vreo guma cu cruce pe ele, betele si mulinetele de asemenea, iar firele textile vor fi impletite tot in cruce.iar salaii, cand ii scoateti din carlig, o sa scuipe care un crucifix din ei.atatea discutii despre dumnezei ... traiti-va dom`le viatza, mergeti la pescuit, ca dupa aceea aveti timp sa discutati pe temele astea pana va plictisiti.AMIN
Ma scuzi preasfinte Pikeman, biruitorul balaurului cu cioc de rata, care de e21 Carrot Stix ai pierit. Iertare iti cere pacatosul siliconist adyopo. Si ca sa ne imbogatim si noi (la ideea oferita de preacuviosul srb), incepem comercializarea sfintelor silicoane Mister Twister SS. Toate sfintele silicoane MT sunt sfintite de un sobor de pescari la manastirea Sarulesti si sunt garantate sa prinda doar exemplare de dintosi de minim 10 kile. 20 de lei bucata, ocazie unica in limita stocului disponibil. Livrarea costa 30 de lei platibili in contul deschis la BCR pe numele meu. Toate silicoanele sus-mentionate poarta semnul sfintei cruci. La comanda putem livra si silicoane din gama Relax si Slider. Toate sfintite.pikeman scrie:tareadyopo scrie:Ne transformam in papica pentru viermi. Asa ca nu mai fumati ca viermii nu vin la carne afumata, sau fumati daca vreti ca peste cateva sute de ani sa va gaseasca crestinii intacti si sa zica despre voi ca sunteti moastele nu stiu carui sfant (auzit-ai pikeman?). Sfantul pikeman este rugat sa lase si cateva voblere, o sa fie patronul pescarilor si peste vreo 3-400 de ani o sa se inchine pescarii la oasele lui aducatoare de piese Esox Lucius.
Si sufletul ... acest frumos NIMIC caruia "savantii" i-au calculat si masa, sufletul este nemuritor si va arde pe vecie intr-un iezer de foc pentru ca oricare am gresit la un moment dat in viata. Sau poate nu stiati ca in post n-aveti voie sa va atingeti nici in scopuri igienice/cosmetice. E post, e vara, deci declar deschis sezonul branzei. Chemam curve, le dam rosii si rezolvam partea cu curatatul zonelor intime, noi ramanem curati (la trup si suflet), ne prindem de mana cu fratii nostri crestini si putem intra in imparatia cerului, CURATI.![]()
![]()
P.S. putin respect Sfantul Pikeman...da?
Ma baieti, acum sa nu ma intelegeti gresit, eu nu am nimic cu religia, dar din fire sunt mai pragmatic, prefer sa ma incred in ceva logic. Credinta nu e logica, nu incercati sa argumentati credinta voastra ca pe o teorema ca o sa incepeti sa va indoiti de ea. Religia cu logica nu se pupa, oricat ar incerca "savantii" sa demonstreze contrariul.
hai bre, te dadusi pe brazdaadyopo scrie: Ma baieti, acum sa nu ma intelegeti gresit, eu nu am nimic cu religia, dar din fire sunt mai pragmatic, prefer sa ma incred in ceva logic. Credinta nu e logica, nu incercati sa argumentati credinta voastra ca pe o teorema ca o sa incepeti sa va indoiti de ea. Religia cu logica nu se pupa, oricat ar incerca "savantii" sa demonstreze contrariul.

P.S. nu prea mai pescui la linguri (decat la avat) si nici morcov n-am

-
- veteran
v'atz damblagit definitiv si irevocabil... topicuri cu peste 20pagini in cateva zile se faceau doar pe vremea lu' gerula
mergeti la pescuit sau la f**ut dupa caz
p.s. stiti de ce devin babele si mosii apropiati de biserica nu? din lipsa de alta ocupatie... ca daca ar avea'o i'ar durea fics in pics sau fics in gaura...
nu mi'o luati in nume de rau, cred in existenta unei fiinte divine, pentru mine ea se numeste Dumnezeu dar refuz sa cred in gogosile varate pe gat de biserica... la urma urmei biserica, parerea mea, are cea mai mare influenta in manipularea maselor...

mergeti la pescuit sau la f**ut dupa caz

p.s. stiti de ce devin babele si mosii apropiati de biserica nu? din lipsa de alta ocupatie... ca daca ar avea'o i'ar durea fics in pics sau fics in gaura...
nu mi'o luati in nume de rau, cred in existenta unei fiinte divine, pentru mine ea se numeste Dumnezeu dar refuz sa cred in gogosile varate pe gat de biserica... la urma urmei biserica, parerea mea, are cea mai mare influenta in manipularea maselor...
Eu? Ba pardon sfinte, cum ma acuzi tu pe mine ca m-am dat pe brazda? N-am fost niciodata pe brazda mea, dar daca mai insist pe tema asta o sa fuga toti credinciosii si-o sa creada ca si-a luat anticristul calculator si ca vine sfarsitul lumii. N-avem nici o legatura cu Gerula, suntem curati ca lacrima (unii din noi - nu dau nume - trebuie sa-si mai pileasca cornitele si copitele despicate), in rest suntem cat se poate de curati. Si totusi, "Hai baietii ca se da ca painea calda, MT Sassy Shad sfintit, Relax baietii, Protoane avem, 3 la 100, 3 la 100, hai baietii, hai"pikeman scrie:hai bre, te dadusi pe brazdaadyopo scrie: Ma baieti, acum sa nu ma intelegeti gresit, eu nu am nimic cu religia, dar din fire sunt mai pragmatic, prefer sa ma incred in ceva logic. Credinta nu e logica, nu incercati sa argumentati credinta voastra ca pe o teorema ca o sa incepeti sa va indoiti de ea. Religia cu logica nu se pupa, oricat ar incerca "savantii" sa demonstreze contrariul.nici io n-am dar ma distreaza astia de se flambeaza si tin predici de preacuviosenie si piosenie pe net , mi se pare al doilea lucru penal in materie de religie dupa incantatiile de la radio(Trinitas)
si pe un forum de pescuit la Cafenea, langa Arena si discutii cu Gerula, chiar nu am urmarit, apare si vro legatura cu Gerula la topicu asta?
![]()
![]()
P.S. nu prea mai pescui la linguri (decat la avat) si nici morcov n-am, dar cumatra mere fain si pe giugele
@Ionut the carp de fapt credinta are rol in manipularea maselor, toate cultele care au fost si care o sa mai fie sunt facute doar pentru a manipula masele. Ca altii se imbogatesc si o dau intr-o asemenea nesimtire incat nici haleala de impartit n-o mai primesc daca nu sunt bani ficsi cat cere asta-i partea a doua, asa le cere doamne-doamne, nu e vina lor ei sunt doar pocale pentru duhul sfant care ii ghideaza ce si cum sa faca.
Dar mai vin elemente perturbante care incearca sa demonstreze logic ca Dumnezeul lor e cel mai bun, exista, credinta lor e cea dreapta si ca Povestea Porcului este litera de lege care e adevarata si s-a intamplat cand se potcovea puricele cu 99 de oca de fier. Si prin Povestea Porcului nu ma refer la Biblie.
Si intorcandu-ma la subiectul cu cioc de rata, am luat doar doua intr-o baltoaca supraplasuita pe nume Gascarii/la Bruno (doar cu astea doua nume o stiu) la oscilanta kastmaster, eliberate fara sedinte foto, care sigur si-au gasit sfarsitul prin tunelele amplasate de "pescarii adevarati".
De ce nu au trait si dinozaurii dupa potop:

Omniprezenta divinitatii:

Ateistul de mine (inca de mic aveam predispozitie la plete):

S-a tras la sorti (cum treci un lup, o capra si o varza de pe un mal al unei ape pe celalalt?):

pfui!te cred nene ! cu galeria ,ta,foto nu mai pacalesti pe nimeni.dar pe bunul creator.asa ca nu mai fi virulent.mai uita-te o data la poze sau pe strada,ca a facut si lucruri buneIonut the carp scrie:v'atz damblagit definitiv si irevocabil... topicuri cu peste 20pagini in cateva zile se faceau doar pe vremea lu' gerula![]()
mergeti la pescuit sau la f**ut dupa caz![]()
![]()
![]()

-
- veteran
rine scrie:ca a facut si lucruri bune
da, da... si cand te gandesti ca 'toate' sau 'toti' mai corect, dar de fapt unul zglobiu ce a iesit din ala micu negru de respira greu si prin lupte grele duse in locuri alunecoase, locuri unde nici cauciucurile winter nu le face fata... au iesit asemenea 'lucruri' bune

Da, deci nu vrea nimeni sa-mi demonstreze cu argumente logice ceea ce vreau eu sa aflu. Mr Adi is so sad, nici macar ciocanele pe care le dadeau strapii de Mosteni nu ma mai pot bucura.
@Ionut la salaoaicele alea merita sa te inchini cu ambele maini, ba sa mai chemi si vecinul de balta sa-ti mai imprumute doua (maini).
Ce, nu poti sa crezi in ceva vrajitor si sa-ti placa si femeile? Se exclud reciproc? Am uitat ca suntem in post, o sa-mi torn cenusa in cap si-o sa ma autoflagelez ca sa alung gandul necurat.
@Ionut la salaoaicele alea merita sa te inchini cu ambele maini, ba sa mai chemi si vecinul de balta sa-ti mai imprumute doua (maini).
Ce, nu poti sa crezi in ceva vrajitor si sa-ti placa si femeile? Se exclud reciproc? Am uitat ca suntem in post, o sa-mi torn cenusa in cap si-o sa ma autoflagelez ca sa alung gandul necurat.